Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jste sehnal maskáče, co by Vám padly na míru?;-D¨

Jenom abyste tam v těch bojových šicích nebyl v teplákách za exota.;-)

0 1
možnosti

Praktické stejné memorandum mělo NATO před 80 lety... a zrovna Moc Mannerheimovi nepomohlo.

Spojenci jsou na nic. Člověk se musí v obraně spoléhat výhradně sám na sebe.

0 1
možnosti

Člověče to myslíte vážně? Skuste si vygooglovat, kdy NATO vzniklo . Vaše fakta jsou směšné a vaše vývody z vaších bludů jsou absurdní

0 0
možnosti
Foto

ten text připomíná pohádku o Chytré horákyni.

1 1
možnosti

.....zde nejde ani tak o negativní ohlasy (p. Ponert), ale spíše o bezbřehé idealistické nadšení autora tzv. "hurá styl", kdy píše rychleji než myslí, v tom dobrém slova smyslu. Jeho komenáře jsou přesným odrazem rčení "přání je otcem myšlenky", - on si přeje aby to tak, jak nám sděluje, skutečně bylo - však problém popisované krize je mnohem složitější. V textu se opírá o zjištěná fakta, náhle však znejistí a začíná polemizovat sám se sebou, což vyústí v negaci vlastního přesvědčení - "vyhrajeme ! ....ale spíše prohrajeme". Styl autora je nezaměnitelný a někdy až komický. Názorové střety, které pak rozpoutá diskuse, jsou touto skutečností silně poznamenány .....samozřejmě ke škodě autora.

1 1
možnosti

hjeleďte se, jestli se vám mé psaní nelíbí, tak to prostě nečtěte...

0 0
možnosti

Vážený pane pouze žvaníte. Reakce Finska je naprosto jiná než se nám snažíte nabulíkovat.

1 2
možnosti
Foto

Souhlasím,Sobotka je odporný zbabělec, dělá vše jen, aby jeho vláda ekonomicky uspěla a tak vyhrála volby i za cenu ztráty důvěryhodnosti ČR ve světě!!!!!!

3 2
možnosti

ČR je každému ve světě ukradená. 95% lidí ve světě ani nemá ponětí, kde ČR leží. A zatím jediní " hrdinové" jsou Polaci. Ti jsou ovšem militantní stále a všude. Vždyť kdo nás okupoval spolu s Ruskem a dalšími třemi zeměmi v 68.

2 2
možnosti

J93a35n 32R97á33ž

25. 4. 2014 10:13

Co to blábolíte o lidských právech ve spojitosti s Čínou? Evropané si z rozmazlenosti vymysleli obrovský soubor teoretických lidských práv tak,ze  udělali z práv člověka stejný guláš jako Čapkovi pejsek s kočičkou. Pár evropských blouznivců přesvědčuje svět, že základní universální práva a idealistický soubor nesystemovych sociálních práv je jedno a totéž a že na obojí maji všichni obyvatelé planety nárok. A tak ve jménu teto utopie zahynuly desetitisíce nevinných a  způsobilo  utrpení statisícům při exportu této ideologie do zemí, kde o to nikdo nestojí, protože jsou cizí základům tamních civilizačních pravidel.  

Na hospodářské spoluprací s BRICS je závislá ekonomika celé EU a tam na evropské pojetí všeobjímajících lidských práv všichni kašlou. Naštěstí si to dnešní naše vláda uvědomila. Možná si vzala příklad z Německa, které díky teto spolupráci ekonomicky roste a má nízkou nezamestnanost.

P.S. Naše postoje, v oblasti "lidských práv", zajímají Číňany méně, než zajímají Pražáky názory obyvatel  malé moravské dědinky na stavbu tunelu Blanka. Na gesta trpasličí zemičky, jako jsme my, nikdo zvědavý není!

5 7
možnosti

jste  mimo , ano jsou země k teré nestojí o export lidských práva, ale jejich obyvatelstvo o něj stoejí.. a mezi zemí a obvyvatelstvem je rozdíl

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář