Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud o sobě autor tvrdí, že je kosmopolitní liberál a přesto píše takovéto články, tak lze pochybovat o jeho inteligenci.

Nebo to ukazuje na skrytý fanatismus veřejně projevovaný.

3 3
možnosti

To zřejmě omylem reagujete na někoho jiného snad na soudruha Vyvadila nebo soudruha Olšera. 8-o

3 1
možnosti

Pokud se vyšetřuje zločin, tak se používá klíčová otázka "v čím zájmu?" Je v zájmu Ruska či proruských separatistů sestřelit civilní letadlo?

Samozřejmě, že nevím, kdo ho sestřelil. Ale pokud proruští separatisté, tak omylem v domnění, že se jedná o letadlo ukrajinské armády. Což je samozřejmě omyl tragický, ale prostě omyl, de facto nehoda, nikoli důkaz, že jde o teroristy, jak to popisujete.

PS.: Není možné dělit Evropu na Evropu a Neevropu. Evropa je kontinet, Švýcaři, Rusové či Ukrajinci jsou Evropané stejně jako my. Prosím, nepoužívejte výraz Evropa jako synonymum pro EU, jde o manipulaci.

4 2
možnosti

No tak separatisti se omylu dopustit mohli ale jak to vypadá tak dodání toho systému včetně obsluhy, schopného sestřelovat civilní letadla ve výškách nad 10 km to určitě omyl nebyl to byl evidentní velmi zlý úmysl a krmení občanské války na Ukrajině. To je de fakto na úrovni vyhlášení  války Ukrajině. Ale holt tu válku vede křivák z KGB metodami KGB, jak už jsme to viděli na Krymu.

2 1
možnosti

Trochu zapomínáme na soukromé, velmi dobře vycvičené armády různých ukrajinských oligarchů, gubernátorů jednotlivých oblastí, kteří se nyní mezi sebou, zároveň s etnickým čištěním východu a jihovýchodu Ukrajiny, řežou o moc. 

O jejich výzbroji ani jejích možnostech neví nikdo nic a pozornosti všech světových médií to kupodivu uniká. Ale rozumím tomu, nyní je hlavním cílem vyhladit Rusy a Rusko. Možná nastává čas se ptát-kdo pak bude na řadě další

v této III: světové válce beze všech pravidel. Je přelidněno.

7 2
možnosti

M81i39l48a49n 23R89a16d20e95k

20. 7. 2014 17:46

uz se objevily zpravy ze ho sestrelili Iluminati. Ted jeste chybi pan Petr Gabriel a bude tvrdit ze to letadlo rozezrali nanotermiti.

2 1
možnosti

J26a36r70a 38R47a44n34k

20. 7. 2014 19:07

Gabriela zde zastupuje v posledni dobe pan Kraus;-)

1 2
možnosti

Autore, živě si ještě pamatuji, jak psalo neblahé paměti Rudé právo. Váš slovník i váš styl jej velmi připomíná. Dovolte mi však několik otázek. Už se našly zbytky rakety, která letadlo sestřelila? Komu podle vás tato tragédie prospěla? Že by se chtěl Putin takto dokonale historicky znemožnit? To by byl poněkud šílený, ne? Nebo, že by tato událost prospěla separatistům? Máte ten dojem? Kdo tím asi získal nejvíce? Prověřil někdo, zda se náhodou nejednalo o výbušninu na palubě letadla? Před nedávnem za záhadných okolností zmizelo jiné malajsijské letadlo; nesouvisí náhodou tyto případy? Až budete znát odpovědi na tyto otázky, pak teprve suďte!

5 6
možnosti
Foto

"Už jen proto, že po sestřelení letadla už Západ mluví o dalších sankcích. Bohužel za to musely zaplatit životem desítky nevinných turistů a odborníci na AIDS, aby se Západ začal vzpamatovávat rychleji. Ale tak to asi skutečně chodí. To sestřelené letadlo se Rusku a Putinovi ještě zatraceně prodraží. Dobře mu tak.", píše autor.

Tak tomu se říká ukázka brilantní nelogiky. Hlavně to, že "za sankce zaplatili ..nevinní turistě a odborníci na AIDS, aby se Západ vzpamatoval rychleji ...."

7 5
možnosti

J58a15n 34B55u36b40e29n

20. 7. 2014 14:20

Tomáši mluvíte mi z duše, díky!

9 3
možnosti

To, že Putin je lhář, zloděj a slizký skřet, to svými skutky už dokázal. A teď mu na záda dýchá terorismus. Sám si dal přes držku a celý svět na něho ukazuje prstem.

13 5
možnosti

P84a78v51e19l 49K69u92r64a63l

20. 7. 2014 13:39

Americké tajné služby už to dokázali taky. 

A se stejnou logikou dodnes nebyla nalezená jediná Zbraň hromadného ničení v Iráku. 

Takže prosím - "zdroje blízké americkým rozvědkám" už si jakoukoli svou důvěryhodnost vyčerpali minule.

7 8
možnosti

I článek jsem si přečetl, ale pořád nerozumím slovnímu spojení "Unii zabíjejí občany".

5 3
možnosti

Fakt jsem se strašně dlouho nechytal, vůbec jsem té větě nerozuměl. Ale minusům jsem rozuměl tak, že ostatní asi chápou.

Až teď mi došlo, že zabíjejí Putinovy špatné dny. Sorry.

1 0
možnosti

Otázka, když je tedy Putin všehoschopný zluduch, proč tedy malajská letecká společnost ignorovala informaci o vyhlášení bezletové zony nad Doněckem. z poloviny června.

Trochu logiky by to chtělo.

Upozorňuji, že rovněž letecká společnost, jejiž letadlo mělo být sundáno libyjskými teroristy, byla hnána k odpovědnosti, protože nedodržela nějaké bezpečnostní předpisy, díky čemuž se ti teroristé mohli dostat do letadla. Není vždy vinen pouze ten, kdo hodí sirku do nádrže s benzínem.

4 12
možnosti

J46i63ř50í 22Č41e85r89n28ý

20. 7. 2014 13:21

Přestaň lhát, bezletová zóna byla vyhlášena až po sestřelu.;-€

13 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář