Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...R^..v mnohém máte pravdu....jen ten komentář k reakci holanďanů na smrt jejich občanů jste si možná mohl odpustit....s putinem souvisí minimálně....

0 0
možnosti

Z50d33e86n67a 80K90o53č79í

28. 7. 2014 11:57

Po potvrzené dezerci 41 ukrajinských vojáků do Ruska vydal velitel separatistů Igor Strelkov nové nařízení ohledně toho, jak zacházet s dezertéry. je přesvědčený, že jich bude „kvůli třetí vlně mobilizace a rostoucím antipatiím ke kyjevské juntě, která posílá lidi jak dobytek na jatka” přibývat.

Příslušníci milic separatistů nemají střílet na vojáky, kteří se budou viditelně vzdávat a mají s nimi zacházet podle ženevských konvencí jako s válečnými zajatci.

0 0
možnosti

Peszynskému haraší na věži

2 0
možnosti

A to tak, že hodně!:-)

1 0
možnosti

Už Stalin říkal: "Kapitalista Vám prodá provaz, na kterém ho oběsíte."

Platí to pořád, bohužel.

JinakR^

5 0
možnosti

Za ty mrtve z letadla muze spis Janukovic nez Putin. Kdyby nechal tenkrat postrilet stovku majdanistu, tak zadna valka nebyla a navic by Ukrajine zustal Krym.

3 2
možnosti

A Janukovičova Ukrajina Rusku. :-/

2 1
možnosti
Foto

Harašit zbraněmi a rozdrtit sankcemi. Ach bóže.

4 1
možnosti

Putin na nic jiného evidentně neslyší. Pokud však znovu rozpoutá závody ve zbrojení, dopadne jak Brežněv. :-P

2 2
možnosti
Foto

Tak si autor splnil své každodení ,,pensum". Jen mě tak napadá, jak by asi psal, kdyby jej život a osud přivedl jaksi do opačného ,,gardu". Nejsem si jist, možná, že i stejně. Jen některé pojmy by jistě nahradil.jinými, avšak stejně ,,výživnými" 8-o;-)

4 1
možnosti

:-)  Buřtík je ďábel a válečník ! Divím se proč tam ještě nebojuje na Majdanu !!!!!!!!!!

2 1
možnosti

Ja Vas asi zacnu pravidelne cist i kdyz nejspise nedocitat, nebot uz prvni veta clanku, polozena 'na stul' vedle vaseho uprimneho a kladneho vztahu k 'zapadu', me rozesmala natolik, ze jsem dostal malem krec do brisnich svalu. Uprimne, moc dekuji, je to pry zdrave. Karma je vase.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář