Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J88o57s53e52f 13D67u55b

5. 1. 2015 16:04

... kulové! A co si asi dává Tomáš Peszyński do té kávy ?

2 1
možnosti
JK

Kristovanoho... takové bláboly píšete v blázinci ?

1 1
možnosti
JN

"A já vám něco řeknu. To učení od Ukrajinců je jako nakažlivá nemoc. Stačí pár týdnu a už přejímáte jejich hodnoty a jste na to hrdi."

Tak s tou hrdostí bych byl opatrný. Pamatuji, jak jeden bývalý kamarád přišel o práci a místo, aby hledal jinou práci, okamžitě se registroval na ÚP jako nezaměstnaný. Tak přišel do kontaktu s jinými klienty ÚP, přijal jejich způsob uvažování a stal se z něj hrdý příjemce sociálních dávek.

Myslím, že ti Ukrajinci, kteří jsou u nás by především měli být vděční této zemi, že jim umožňuje život lepší než měli doma. A stále věřím, že většina jich takových je.

1 1
možnosti
MK

Misto techto revolucnich reci plnych emoci, ktere staly za vznikem komunismu ci nacismu, by ste nam spis meli objasnit historicke souvislosti zapadni a vychodni ukrajiny. Tyto vase proslovy jsou bez toho nicnerikajici. Z podobnych vyjevu zacinam mit totiz pocit, ze neznate svoji historii.

2 1
možnosti
JD

Měl byste někomu říct pane Peczynski, ať Vám za to platí. Přece nebudete dělat propagandu zadarmo. Stačí mi se podívat na pisatele (Kostlánová, Peczynski a spol) a už dopředu vím, co bude obsahem článku. Začíná to být trochu únavné.

3 3
možnosti
JJ

Já mám pocit, že ti Vaši volontéři mají spíše strach, že když si zmobilizovaného syna neobléknou sami, tak že nepřežije stoprocentně. Neviděl bych za tím morální povinnost a kdovíjakou ušlechtilost. I když určitě se najdou lidé, kteří investují takto do budoucnosti. Ale své. Třeba si to odepíší z daní a pak budou moci tvrdit, že podporovali ty "správné". To někteří Češi za druhé světové také vybírali na teplé oblečení německých vojáků. S oslavováním bych tedy brzdil. Toto se učit na stará kolena nechci, milý pane autore.

4 2
možnosti
Foto

Ukrajina může dát občanskou válku i nám.

Banderovci už s pochodněmi pochodují Kyjevem, tak je můžeme mít za chvíli tady.

A pokud jste pane Peszynski polské národnosti, tak věřte, že s Vámi mít slitování opravdu nebudou: http://zpravy.idnes.cz/profil-stepana-bandery-07j-/zahranicni.aspx?c=A140605_171441_zahranicni_jw

3 4
možnosti
Foto

Dobry clanek, vsak taky hnul fasounum zluci.

Kdyz Ukrajincum v boji proti ruske agresi nepomuzeme, budou nam darebaci pod Putlerovym vedenim opet vladnout.

3 4
možnosti
Foto

I34v32a74n 40M38a20r65e45k

3. 1. 2015 16:58

No jak se tak dívám na tvoje foto tak Ty jediný nás můžeš spasit ! ;-D;-(Rv

1 3
možnosti
Foto

Co nám může dát Ukrajina? Nečeká spíše Ukrajina co jí dáme my?

14 3
možnosti
Foto

Prectete si ten clanek a treba se vam v hlavicce rozsviti. Vsechno neni jen o penezich pane. Jsou i jine hodnoty.

3 4
možnosti
PT

Tak Ukrajina "vraždí" své spoluobčany, nevěřitelné jak putinovi skauti dokola opakují tuhle nesmyslnou lež ruské televize, kdy je skutečná pravda otočena o 180 stupňů.

Skautíku opak je pravdou, několik málo tisícovek ruských separatistů + z Ruska placených žoldáků + ruských soldátů okupuje ukrajinské území, a terorizuje ukrajinské občany, když jim namísto ukrajinské parlamentní demokracie nastolili fašistickou vládu polních velitelů řízených z Ruska. 

Ukrajina dělá jen to co je její povinností, tedy se snaží osvobodit své území a občany ze spárů teroristů a zadržovat tenhle ruský mor aby se nešířil dál.

Že přicházejí o život nevinní občané to je vina těch kdo tuhle válku rozpoutali, což je hlavně Rusko a nikoliv tedy vina toho co brání své území.

2 7
možnosti
PT

Zdá se že než jsem to napsal tak toho soudruha s tou šílenou  ruskou lží o tom jak bránící se Ukrajina vraždí své občany naprosto správně smázli. R^

2 5
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář