Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bože, bože, kams to duši dal..

Ta paranoia je fakt blbá diagnoza..

0 0
možnosti

24. 4. 2015 15:27

Polák zasranej at táhne

0 0
možnosti

Roztomiloučký orwelovský doublethinking, Ajko Aktivistický. Průjezd jednoho konvoje je úžasná a  jednodušíšmi jedinci prakticky kanonizovaná záležitost, průjezd jiného konvoje (jen proto, že má jiný ideologický obsah) je nazván provokací. Tohle je čistě bolševické myšlení. Už se těším, jak to tady jiný matlák s bolševickým myšlením přijde až z Kanady pochválit, zvednout palčák a obvinit všechny nesouhlasící z bolševismu. Evidentně ani život v tzv. svobodném světě nezaručuje netotalitní myšlení.

2 1
možnosti

schválně komu lidé mávali spontánně a kdo jim bude proti srsti, na tom se dá celkem vysledovat kam se lidé přiklánějí, uvidíme což?

0 1
možnosti

Co tu pořád píšete o amerických motorkách ? Podle Mr. Rotha jezdí hlavně na japonských strojích (ano, i Japonci vyrábějí choppery) a na BMW. Na HD jezdí akorát Putin :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za info. Pokud budu v Česku, přijdu se 6.5. podívat R^

3 3
možnosti

Nezapomeňte rudou vlajku se srpem a kladivem. :-P

2 2
možnosti

Harley Davidson je symbol. A je to mj. symbol spojený se svobodou a Amerikou. Něco na hony vzdálené hodnotám co uznávají putinovi obdivovatelé:-)

A srovnání s plynem je opravdu uhozené - hospodyňka volbu nemá. Motorkář má volbu jaký stroj si koupí.

6 0
možnosti

Hospodyňka má volbu také. Přibližně stejnou jako ten motorkář.

2 2
možnosti

Panie Tomaszi, přiznejte si, že největší provokací bude, když těch Rusů přijede víc, než bylo těch několik českých motorkářů, kteří s důkladnou samochválou doprovázeli ten slavný US konvoj.

4 4
možnosti

J37a59r30a 69R63a68n18k

17. 4. 2015 21:25

A neni to jedno? Ze je to provokace je jasne a pro mne za mne, at si delaji treba had stand na motorce, jsou to neonacisti, Tecka.

1 2
možnosti
Foto

Kde máte ty provokace?

2 3
možnosti

Na ty čeká (jako kuře na sopel) právě Putin, aby mohl vůči EU přiostřit. Žádný jiný účel tato spanilá jízda nemá. A že k nějakým konfliktům (zejména v Polsku) může dojít, je dost pravděpodobné. :-/

2 3
možnosti

Já na tom programu nic divného neshledávám, jen se připomene, že většinu Československa osvobodila Rudá armáda což pro mládež bude asi překvapením.;-)

5 6
možnosti

Osvobodila ? Snad zabrala, ne ? A jako závdavek si SSSR ponechal Podkarpatskou Rus. Skutečně nezištná, bratrská pomoc. :-P

5 4
možnosti
Foto

Co by bylo úsměvného na tom, že by ti Rusi je na amerických HD motorkách?

To jako, kdyby se někdo smál, že protestuji proti německé energetické politice a přitom jezdím v "bávu".

Nebo, kdyby ti co protestují proti japonskému lovu velryb nesměli používat japonské foťáky a podobně.

2 5
možnosti

Úsměvné jsou ty jejich kecy o zkaženém, dekadentním a k zániku směřujícímu Západu, ale bez jejich výrobků by si už život nedokázali představit...motorky, auta, telefony, počítače...

A přitom mají vlastní motorky, sice ukradené BMW, ale s tak krásnými názvy - Ural, Dněpr....:-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář