Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Články pana Peszyńskise mi vždy líbili a tento není výjimkou. Já to vidím jako 2 záležitosti:

(1) přijímání uprchlíků - je to naše morální povinnost

(2) jejich asimilace do české (evropské) společnosti - to Evropa (včetně ČR absolutně nezvládá). Dostává se se do slepé uličky "politické korektnosti". Tento proces není ani smysluplní a ani efektivní.

0 0
možnosti
LP

Jste chodil s p. Sobotkou na jedno školení , že ?

0 2
možnosti
RM

Pokud má někdo obavy z uprchlíků, může přece s veškerou úctou k druhým lidem hlídat to, jestli dodržují pravidla naší společnosti. Může jim i pomoci, vysvětlovat, upozorňovat.

No jednou jsem takhle upozornil rómy, že to dělají není zrovna legální. Nebyl to dobrý nápad, ale nakonec se mi jim podařilo zdrhnout.

0 0
možnosti
MN

Vy, pane autore, kterému se chvěje tělo a třepe bradička nenávistí, kdykoliv mluvíte o Rusech, teď předstupujete před své stádo a vyzýváte s biblickou velkorysostí k toleranci, trpělivosti, pochopení.... abychom všichni rozevřeli své náruče a nechali k nám přijít ty ubohé africké hochy, kteří ale vypadají jako kdyby právě vypadli z fitka a z nichž mnozí jsou k nerozeznání od těch na fotkách Boko Haram.....   Ježiši, Vy jste ale komediant.

4 1
možnosti
PS

V otázce Ruska s Vámi zcela souhlasím, ale tady Jste opravdu na omylu. Několik tisíc muslimů, se snahou změnit naši společnost k obrazu svému, třeba i silou, může s naší demokraciii řádně zatřepat a není to o individuálních lidech, je to o rizicích. A pokud riziko překročí jistou míru, je třeba učinit kroky, aby nenastalo. To znamená zastavit přísun lidí, jejichž minulost a důvody nelze ověřit a kteří se do společnosti nemohou začlenit, ani kdyby chtěli, díky své víře, která jim náš styl života doslova zakazuje.

0 2
možnosti
Foto

R^ ... koukám dle komentářů, že tradičně zůstáváme u čtení nadpisů :-) 

V tom chaosu zapadá, že byť se z podstatné části jedná o ekonomické migranty, řada lidí utíká v boji o holý život - před hrdlořezy  z IS, před válkou ...

1 1
možnosti
JM

A jak to víte? Holý život si zachraňující má 5000€ pro převozníky? Holý život zachraňovat znamená prchat jen s tím, co máte na sobě.

1 0
možnosti
AS

A15d28a42m 13S43t67a42v49a

30. 6. 2015 23:03

Peszynski, nikdo vám nebrání, čiňte se. Neotravujte a nemustrujte hlavně druhý!

0 0
možnosti
MB

Jasně, necháme je nastoupit do řady a za zvuků hudby z reproduktorů si budem z těch tisíců imigrantů vybírat elity. A Vy budete předseda té komis........

Odsuzujete všechny kteří mají obavy z masové migrace a sám jste arogantní xenofob (vůči čechům ) až hrůza. Majdan uz nikoho nebere, tak se z vás stal odborník na imigraci, no vlastně Vy jste odborník přes zeměkouli. ...

0 2
možnosti
Foto

I31v83a59n 58M94a40r78e88k

30. 6. 2015 20:48

!!Chybou je že autorem tohoto "blogu" je jako vždy  někdo zcela jiný, jen je ukrytý za umaštěný obličej ! Rv!!

1 3
možnosti
AS

A34d56a14m 56S17t22a77v98a

30. 6. 2015 23:04

Že by Schwarzenberg? Vypadá to na jeho černou kuchyni...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář