Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už jste zbabělý jít na opravdovou frontu, tak jste si vymyslel "hybridní". Na takové frontě nejde o život, dá se přitom papat, bumbat a spinkat, případně v mezičase vytvořit nějaký ten oduševnělý článek o tom, jak se jiní mlátí. Rv

9 1
možnosti

Jaký to je hrdina byla vidět včera :)

4 0
možnosti

Neměl byste spíše Rusko vychvalovat? Vždyť v řadách odpůrců, vámi nemilovaného syrského prezidenta Assada, bojuje několik tisíc ruských občanů a nejedná se jen o ISIL.

1 1
možnosti

Blbiny v tomto článku se mi komentovat nechce. To co je zábavnější je, že náš hybridní korespondent se nám téměř popral na Vyšehradě... Až se mu u toho třepaly špeky. Magor se potkal s magorama (nebo extremista s extremistama, jak je libo)... Jen by měl někdo Ajkovi vysvětlit zásady optiky. Zejména tu, ve které se říká, že objekty se směrem se zvětšující vzdáleností zvětšují a dále, že existuje v optice pojem kontrast. Tedy např. že tmavá barva nejlépe vynikne na světlém podkladě a naopak.

Kdyby to totiž věděl, tak by ten transparent, co držel nad hlavou napsal velkým a tmavým písmem, aby to bylo čitelné i z pěti metrů (což byla odhadem vzdálenost té lžidnesácké kamery.  Takhle vypadal jako obézní verze malinkého Křováka z filmu Bohové musejí být šílení 2, který se zvětšoval kouskem kůry nad hlavou, aby ho nesežrala hyena, protože ta nikdy nenapadne většího tvora. Zřejmě se Ajko bál napadení, tak držel nad hlavou papírek. Jen mu to moc nepomohlo.

11 1
možnosti

oprava: objekty se samozřejmě se vzdáleností zmenšují.  Tak mně ten Ajko rozkokošil...;-D

0 0
možnosti
Foto

Co se týče strašení Rusů USA, je nutné tento propagandě uštědřit těžký úder tím, či se všichni Amíci stáhnou z Evropy a Asie. A ruský mediální příkrov se rozpadne.

6 1
možnosti

to by se Vám líbilo, pěkně rusákovi vyklidit pole, jak odporné. (blicí smajlík)

0 0
možnosti

Já bych řekl, že pan Peszynski je v podstatě nebezpečný člověk. On je rudé právo jednadvacátého století v opačném gardu. Jedině dobře ze valná většina lidí mu ty jeho žvásty nespolkne.

9 2
možnosti

Já čekal glog o tom jak se hybridně provokovalo na demošce?

6 1
možnosti

náš placený provokatér se ozval...takovéto lidi potřebovala StB...dneska se jima ohání Šabatová...jak čtu níže on provokaci považuje za úspěšnou....je to prostě malý pražský Zifčák...jak se roky otáčí...dříve jsme na ně plivali a dneska se čeká co malý tajný od Švejka udělá aby měla TV co vysílat...jenom čekám na to trestní oznámení čímž jste vyhrožoval...budu se bavit...a padat umíte také dobře jak jsem v dokumentu viděl....dříve jsem Vás bral s nadhledem a jako člověka ...s kterým si nikdy nebudu pro zákeřnost rozumět...ale nyní vidím že jste k tomu ještě vřed tohoto národa...když mne Havel urazil jako občana ...ža jsme jenom národ čecháčků...tak již vidím kde na to vzal mustr pane Peczinski...jste ostuda tohoto národa...hezký den....ZD....

8 2
možnosti
Foto

áááá, náš hybrid ;-D

O Vyšehradu by něco nebylo?

12 2
možnosti
Foto

Tak, když náš občan bojuje na straně Kyjevského režimu, tak si zaslouží uznání za statečnost a když bojuje za druhou stranu, tak patří do vězení?

Jaký je mezi tím rozdíl?

Máte to pane Peszyňski vůbec v hlavě v pořádku?

12 2
možnosti

Já už jsem tomu pánovi jednou psal,a dozvěděl jsem se,že on ví,kde je dobro,že černobílý pohled je jediný správný a že ten kdo jej nemá,je opovrženíhodný relativista,s tímto pánem nemá cenu diskutovat.Tím ovšem netvrdím,že jednání Ruska na Ukrajině je ok,totéž platí o Kyjevu.

2 0
možnosti

Pane Peszyński,když tak kážete o morálce,proč nejdete bojovat namísto těch Vašich trapných článků?Když jste takový neochvějný obhájce Ukrajiny,proč Vám nevadí,že se do toho vměšuje Gruzie,domníváte se,že Gruzie to činí z dobrého úmyslu?A proč někteří Ukrajinci dezertují?Na rozdíl od Vás nemám černobílý pohled,a domnívám se,že válečné zločiny páchají obě strany,to konstatují i seriozní evropské agentury.

10 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář