Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN
Foto

J91i28r59i 86B82i76l93i29n49a

19. 8. 2015 23:33

Jeste takova tresnicka na dortu:

Mistopredseda Narodni demokracie Adama B.Bartose pan Ladislav Zemanek byl jeste pred 4 lety mistopredsedou Svazu komunisticke mladeze. 

Mladeznik nam vyrostl, rozprahl kridla a preletel od komunistu k nacistum. No, ono to neni vubec tak daleko...... ;-D

3 3
možnosti
VL

a co vy o tom v kanadě víte?

4 1
možnosti
VL

už se těším na druhý díl

2 0
možnosti

Jak víte, že jste se nepotkal s policejním provokatérem, ale s příznivcem A.B.?  Na některých akcích bývají nejaktivnější jedinci, co si pak jdou pokecat stranou s uniformovanými...

2 2
možnosti
JO

Proboha, kdo vybírá ty články do Zaujalo nás?

5 1
možnosti
Foto

Zajímavé. Mě by zajímalo, jako pravdu a lásku jste přišel šířit na demonstraci svých politických oponentů. Co jste tím transparentem chtěl říci, kdo koho miluje ? Mohl byste to nějak blíže definovat ?  Třeba by Vás pak ti lidé na Vyšehradě lépe pochopili a nenakopali by Vás do Zadní části.

6 3
možnosti
Foto

Vida kolik diskutérů je tu pohoršeno, že někdo zkusil neonáckům narušit demošku. Adam B. Bartoš je sice neonácek, ale je náš! Koneckonců nápad s plynovejma koncentrákama se líbí i Konvičkovi, názorový rozdíl s Bartošem panuje jen v otázce, zda tam vedle muslimů koncentrovat i Židy.

Mě by ale spíš zajímalo, jestli Václav Klaus senior pořád ještě považuje nápady pana Bartoše za "geniální" :-)

7 7
možnosti
VL

v čem je Bartoš nácek? Od kdy je české vlastenectví stejné jako náckovství? Jestliže to tvrdíte, tak si to musíte i obhájit a né jen kecat na netu. Tak povídejte. doufám, že si jen nepletete pojmy a že své nařčení prokážete.

6 3
možnosti
VL

Pane Bílina vy jste na nějaké té demonstraci byl, že tak na 100 % víte, že se tam jedná o nácky?  Dneska taky jedna byla a podle vaší úžasné "logiky" jí pořádaly naše krásné "nacistické" ženy. :-P

7 3
možnosti
Foto

I92v87a14n 98M91a48r51e82k

19. 8. 2015 20:32

Už jsem to psal níže , p.Bilina je mimo realitu ,jeho "minusky" jsou pro mě opravdovou poctou, na jeho příspěvky nereaguji, byl bych označen za trollera! Rv

3 1
možnosti
Foto

Vy nám tady vytrvale brojíte proti "koministickému" Rusku, přitom komunistické praktiky se nám možná obloukem vrátí z EU:

Podle dnešních LN Němci zvažují omezení vlastnických práv majitelů nemovitostí, tyto hodlají zabavit za účelem ubytování azylantů. Mělo by se jednat o byty a domy, které nejsou trvale obydlené. Stát by měl nabídnout finanční kompenzaci.

je to na str.12 (Azylanti versus vlastnická práva, Marek Kerles)

11 2
možnosti
VL

Jako zúčastněný z druhé strany musím napsat, že tento pán tam přišel provokovat a celý prostor byl čistě vyhrazen pro tu akci která tam byla. Ta jejich partička samozřejmě jen nemlčela a když přišlo k dialogu, tak toho napovídali dost. Samozřejmě se tam o žádné nácky nejednalo. Bylo tam spousty lidí a různé věkové kategorie. (vyholená byla ta jejich povedená partička) tedy náckové? Na té akci šlo o vlastenectví a k žádným projevům nacismu tam nedocházelo. Celá ta jejich provokativní akce netrvala ani 5 minut (při odchodu ho za provokace asi někdo kopl do zadku). Po té se kolem nich nahrnula media a asi hodinu se jim věnovala. Samotná akce jim byla lhostejná (tedy jasný důkaz provokace). Po té co provokatéři odešli se celá akce nesla v krásném duchu, kde se vzpomínalo na naše předky a mluvilo se o lásce k vlasti. Opravdu netuším co má společného české vlastenectví s nacismem. A ten pán na té fotce v tom jeho trapném blogu má být jako nacista? Vždyť je jasně vidět, že je to jen momentka. 

Tedy hoooooodně nepovedené trolování

8 5
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář