Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Kde jste vzal těch 30%? Myslím, že to si nemůže dneska dovolit ani car Putin. :-/

0 0
možnosti
JN

Copak Němcovová v Praze, ale Savčenko v Kyjevě, o otm byste měl referovat.

Na mezinárodní letiště Boryspil přijeli Savčenkovou přivítat někteří ukrajinští zákonodárci, její sestra Viera i matka Maria.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/savcenkova-vezeni-rusko-ukrajina-porosenko-fmj-/zahranicni.aspx?c=A160525_105344_zahranicni_bur

Doufám, že jste tam byl taky

0 0
možnosti

Díky za informace!

3 0
možnosti
MV

Armádní výdaje zemí NATO jsou zhruba 10x vyšší než obdobné výdaje Ruska - z toho je jasné, že strašení Ruskem je nesmyslné.

Konvenční útok Ruska na země NATO je dle mého názoru nereálný - Rusko má výrazně menší počet vojáků i objem konvenčních zbraní než země NATO. Rusko se tedy snaží udržet rovnováhu ve strategických (jaderných) zbraních a proto se mu nelíbí protiraketová obrana budovaná v Polsku a Rumunsku. Nám je raketový deštník prezentovaný jako obranný systém, ale Rusku je jasné, že obranný systém sice samozřejmě slouží proti primárnímu útoku, ale stejně dobře slouží jako obrana proti odvetnému útoku. A v případě ochrany proti odvetnému raketovému útoku by USA získaly proti Rusku strategickou výhodu.

4 3
možnosti
Foto

Dotaz? A jak velké jsou výdaje Ruska na obranu přepočtené na jeden kilometr čtvereční v poměru k jiným státům?

1 4
možnosti
JR

J35a62n 75R10á10ž

24. 5. 2016 13:35

V krizových letech před druhou světovou měli podobnou rétoriku předáci Sudetských Němců.

Jsem si jistý, že pan. P. takovou propagandistickou úspěšnost v proněmeckém PR mít nebude. I proto, že působí spíše jako komik.

6 3
možnosti
JN

J56o50s33e47f 27N67i91k68l

24. 5. 2016 13:14

...každý realista vidí, že RF pouze dělá vše pro svoji obranu...každý si dá dohromady, že poměr lidských a materiálních sil je v poměru 1:5 nebo 1:6 v neprospěch RF...a podle vás chce RF válku proti všem...jste se zbláznil..proč lžete?...

7 2
možnosti
Foto

německý velvyslanec byl jen zkontrolovat, co za ty peníze, které do ní Německo lije, slečna Žana vyprodukovala. Vy vůbec nemůžete vědět, zda byl spokojen, protože nevíte, kolik ho to stálo.

9 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 7
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář