Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O tom že je blog dobrý svědčí nenávistné reakce kolaborantů a soudruhů ! Škoda že Putinovi opelíchaný Vlci neobjeli na motocyklech z USA a Japonska matičku Rus , a neuctili tam památku milionů VLASTNÍCH občanů které vyvraždili komunisti...Rv:-/

2 2
možnosti

Voni Vanek nepochopili jednu zásadní věc. Tady v podstatě nikdo z diskutérů (nebo skoro nikdo) neřeší, jestli Zeman jo nebo ne, jestli je Putin takový nebo makový. Tady si všichni dávají dostaveníčko, aby si stříleli z jednoho politruka, který přemýšlí černobíle a hloupě. To, že to, Vanek, nepochopili dokazuje, že jsou na tom s duševním rozletem zhruba podobně neb jak se říká: Vrána k vráně,.,,, atd.

Koneckonců jejich do zblbnutí opakováná hesla o Rusku jsou výmluvným svědectvím jejich rozhledu a uvažování.

Takže jinými slovy: ne tento blog rozhodně není dobrý. Je to snůška ideologických hovadin.

2 0
možnosti
Foto

Opelíchaný Putinovi Vlci na motocyklech z USA a Japonska ....! Trapný jak celá ruská propaganda pro slabomyslné.....;-D

2 1
možnosti

Synku tak ty máš dost. Tady už ani Chocholoušek nepomůže. Ale bojuj, aspoň se je čím bavit. Vidět šaška zadarmo potěší

0 4
možnosti
Foto

Někomu na to stačí zrcadlo;-)

0 1
možnosti

P33e80t33r 10P52a10v19e33l

3. 6. 2016 10:25

Tohle je naprosto scestný článek scestného autora, který má evidentně problém se svým morálním nastavením - vést s ním nějakou polemiku nemá vůbec cenu, jeho proti ruská nenávist, která je dána potřebou dnešní české doby a pro americkou účelovostí, která je naprosto bez morálního imperativu, je cítit na sto honů - takže jenom připomenu ostatním, ne všichni jsou prospěchářsky zmagořeni a chtějí přepisovat dějiny a kazit budoucnost jen, aby se zase někomu zalíbili. ..)

4 3
možnosti
Foto

Mohl byste nás obohatit kam kdy přinesl Rus pokrok, rozvoj a demokracii ? Proč má zaostalá agresivní říše zla CO zplundrovala celou východní Evropu 10x nižší životní úroveň než západ ? Rv;-D

2 1
možnosti
Foto

Co jsou Noční vlci proti "spřáteleným" tankům z Ruska, Polska, Ukrajiny a dalších armád v r. ́68. To byla teprve propaganda natvrdo. Troufám si myslet, že byste si ze samého hrdinství počůral nohavici.

3 2
možnosti
Foto

Tak teď, když jste tak statečně vynadal Nočním vlkům a zachránil tím mír ve střední Evropě, můžete začít pomýšlet na svůj pomník. Spolu s klasikem vám doporučuji ten z bílého mramoru, budete tak lépe čelit holubům.

9 4
možnosti

Ještě řekněte, že jezdecký.

2 0
možnosti

A kdy bude článek... Jak jsem zase lezl Američanům do zadní části těla , a neb má zaprodaná duše ?

4 2
možnosti

J81a63r17a 91R97a68n37k

1. 6. 2016 22:44

Diky, panove.....normalne by v diskusi byly asi dva - tri prispevky, ale diky Vam se to zde hezky toci a bude vysoka ctivost, tak jen tak dalR^:-)

3 3
možnosti
Foto

I12v72a19n 48M34a96r61e93k

1. 6. 2016 21:04

No ještě pro úplnost p.pseudonym "Peszyński". Mohl byste zde uvést, v jakém jazyce jste Nočním vlkům spílali ? A uveďte zde prosím pár nadávek kterými jste je častovali . Bylo by to dobré k vytvoření skutečného obrazu o vašem vyjímečném "hrdinství" , které musel povinně obdivovat každý s vámi sympatizující občan . 8-o

10 5
možnosti

J30a69r39a 94R83a89n23k

1. 6. 2016 22:22

Pane Mareku, uz Vam zde spousta diskuteru napsala, ze je to Vase svate pravo se zeptat adminu, je-li to pseudonym, nebo skutecne jmeno a Vy se budete do smrti opakovat?To chce vitamin B12 a Ginko Biloba, udajne pomahaji na pamet.

3 6
možnosti

Trochu opožděné zpravodajství. Koho dnes už zajímají Noční vlci (přijeli, odjeli), natož reakce malého houfu lidí na jejich průjezd. Když už se i při těch zpěvánkách na Hradě Vaše skupina producíruje s ukrajinskou vlajkou, tak bych čekala aktuální a komentované zpravodajství z Ukrajiny. Něco tam kyjevská věrchuška chystá a nic dobrého to zřejmě lidem tam na východě nepřinese. Tak informujte, ale ne ve stylu ohřívání starého zelí.

12 2
možnosti
Foto

Na Ukrajině se teď vytvořila unikátní situace. Je to snad poprvé v dějinách vojenství, kdy (ukrajinské) nejvyšší vedení hlásí systematicky a horlivě ztráty svých vlastních vojáků a tají ztráty nepřátelského vojska (opolčenců). Hybrydní válka graduje.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář