Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komu není shora dáno...Rv

4 1
možnosti
Foto

Vyprodukoval jste pár tisíc znaků, ale výpovědní hodnota je nula.

6 1
možnosti

Opravdu? Vy jste opravdu nepochopil myšlenku, anebo se vám jen nelíbí?

0 2
možnosti
Foto

Teda to musí být matroš co hulí...

8 1
možnosti
Foto

I13v73a54n 20M79a74r34e38k

8. 6. 2016 20:06

Netřeba nám imigrantů p.pseudonyme "Peszyński" , Vaše osobnost nám je všechny bohatě vynahradí . Rv

9 1
možnosti

Soudruhu Pezsynski,vy sám jste propagandista.Jestli je Idnes takové neobjektivní médium,které selektivně vybírá zprávy(jak jste v článku uvedl),jak je možné,že vaše bludy zveřejní?Podle vaší zvrácené teorie by jste ani neměl účet,kdyby vás chtěli umlčet!

12 1
možnosti

J37a13n 12R97á28ž

8. 6. 2016 19:22

Tak jsem se zase pobavil. Vivat Pesziński;-D

9 1
možnosti

P79e68t22r 69Č23e54j44k25a

8. 6. 2016 19:10

Myslím, že tahle kauza kolem Primy by mohla vést k "zušlechtění" celého médiálního trhu - je totiž znova zapotřebí si uvědomit, co je prioritním úkolem zpravodajství v médiích - je to totiž INFORMOVAT. Hodnotit a soudit má až divák. Bohužel, média (zejména veřejnoprávní) si často pletou zpravodajství s publicistikou, stejně tak reportáž s komentářem.

Nalijme si čistého vína hned na začátku - objektivní zpravodajství neexistuje a v podstatě existovat nemůže - a znemožňuje ho například i taková věc, jako je "etický kodex České televize". Jinak řečeno - příkaz vedení zpravodajství TV Prima je úplně stejný problém, jako právě uvedený "etický kodex" - protože z pozice nadřízené autority určujete směr, kterým se mají reportáže ubírat. Pokud chcete příklad - narážím například na bod f kodexu ČT, který je dohledatelný.

Zamysleme se nad tím, co vlastně požadujeme, pokud chceme informovat objektivně a vyváženě. Má to snad znamenat, že i o jednoznačně negativních společenských jevech, budeme psát "pozitivně" - abychom informovali vyváženě? Budeme jednou představovat zlého vraha a podruhé hodného vraha? Budeme jednou ukazovat zlého lupiče a podruhé hodného lupiče? Budeme jednou ukazovat ošklivou korupci a jednou hezkou korupci? Ne.... jsou společenské jevy, které jsou RYZE negativní - a tudíž o nich "vyváženě" informovat nelze. A teď se dostávám k jádru pudla. Média, politici, komentátoři - v podstatě všechny vrstvy napříč (dokonce i nejradikálnějších sluníček) nazývají současnou situaci "migrační krizí"..... KRIZÍ!!!! Odpovězte si každý sám - znáte někdo pozitivní krizi? Pozitivní krize je protimluv. Již ze samotného názvu používaného společností tedy vyplývá, že současná situace je vyhodnocena jako negativní jev - nevidím tedy jediného důvodu, proč o migrační KRIZI, jako o negativním společenském jevu neinformovat, když negativním jevem zcela nepochybně je....

12 1
možnosti

Propagandista informuje o událostech tak, jak mu někdo nařídil. Zkresluje je. Zamlčuje fakta. Občas si i něco přimyslí.

Zdroj:http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=526787

Pěkně jste se popsal. ...i když, vám asi nikdo nic nenařizuje, vy to máte od narození.

10 1
možnosti

Pane Tomaszi to by chtělo nějakou demonstraci proti TV PRIMA.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář