Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Shledávám, že navzdory klasickým hejtům se tady objevilo i několik příspěvku věcných, kde jejich poisatele mluví o tom jakého prezidenta by chtěli a o to jde.. Debata začala.. Děkuji i těm, kteří mají jiný názor na porezidenta, ale místo hejtování napsali jaký..

0 0
možnosti

Pane Tomáši. pokud požadujete po prezidentovi, aby neklesal na úroveň lůzy, myslím, že můžete být klidný.

Ať bude v příštích desetiletích prezidentem kdokoliv, na vaši úroveň neklesne. Nejde to.

3 1
možnosti

Pane Tomáši, vzal jste to za opačný konec. Pokud hledáte kandidáta, který v příštích volbách zvítězí nad Zemanem (pokud tedy Zeman bude kandidovat) musí to být člověk, na kterém se shodne ta část obyvatel, kteří, stejně jako vy, Zemana upřímně nenávidí, aniž by rozumně dokázali zdůvodnit, proč vlastně.

Vaším postupem dosáhnete toho, hlasy Zemanových oponentů se rozdrobí mezi několik desítek nebo stovek kandidátů, kteří ani nebudou schopni získat potřebný počet podpisů pod peticí. A ti, kteří postoupí do prvního kola budou soupeřit především mezi sebou. A ten jeden, který postoupí proti Zemanovi do druhého kola, bude pro mnohé voliče ještě méně přijatelný než Zeman. A jiní budou Zemana volit z trucu.

Takže, pokud se Zeman rozhodne kandidovat, s vaší pomocí má vyhráno.

6 1
možnosti

" tak jsem rozhodl "... to je perla.

8 1
možnosti

to je slátanina ... ;-D;-D;-D

9 1
možnosti

Nemohu souhlasit jen s poslední větou, neboť Kroměřížské výzvy si sice velmi cením, ale ne každý rozumný volič musí být jejím signatářem.

0 0
možnosti
Foto

A jakpak se stavíte, coby ,,správný" (PROFI?) mentor k té ,,lůze"?8-o

3 0
možnosti

Čekal jsem, že nepřijdete se žádným jménem, které by plnilo vaše náročné požadavky, ale toto až příliš páchne imámem Halíkem.

8 3
možnosti
Foto

I70v31a91n 54M86a55r86e98k

6. 7. 2016 14:42

A máte nastavenou "správnou teplotu" p.pseudonyme "Peszyński" ? Aby se Vám ten prezidentský kandidát nepřipálil či neshořel úplně ? Kde byste sehnal potom druhého, který by měl všechny unikátní vlastnosti a splňoval požadavky které jste nám zde předestřel ? !

I tak mi z toho vychází ,že podle toho co jste zde prezentoval je takový "kandidát" který splňuje všechna kriteria jen jeden jediný a tím jste VY , je to tak ? ! 8-o8-o8-o

6 3
možnosti

P30e87t86r 58U55h53e56r

6. 7. 2016 18:13

Váňo, jsi trapný s tím pseudonymem!

1 0
možnosti
Foto

Protože každý volí podle sebe, tak jediným, kdo tato kritéria může splnit, je pan blogger. Ještě tak sehnat 10 melounů.

6 3
možnosti

Ach jo,já už jsem myslel,že hodíte do placu konkrétní jména a místo toho smažíte na hodně prošlém oleji:-/,což je cítit i přes monitor:-P. Já sám za sebe bych chtěl někoho s charakterem J.Menzela,nebo K.Gotta.Tihle lidé si pořád drží pokoru a elementární slušnost i když jsou celebrity.Ačkoli každý máme jiný vkus....

1 3
možnosti
Foto

Odkud víte, že právě Menzel a Gott jsou ztělesněním ctností?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář