Diskuse

Toto je krize

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Západní hodnoty, styl , životní prostředí a úroveň je mi mnohem bližší než zaostalé totalitní Rusko které zplundovalo celou východní Evropu ... jeho tupá propaganda pro prostoduché má pod tímto článkem mnoho zastánců a zuřivé reakce na jakýkoliv blog autora jsou trapné .Rv;-D

1 8
možnosti

Nějak jste pomotal slovosled. Dovolím si vás opravit. Nejedná se o zuřivé reakce na jakýkoliv blog autora, které jsou trapné.

Jedná se pobavené reakce na jakýkoliv blog autora, který je vždy trapný.

6 1
možnosti

Tvůrčímu týmu, který píše pod jménem pana Tomasze Peszynskiego doporučuji, aby mu zabránil osobně reagovat na příspěvky v diskusi.

Opravdu ten kontrast je do oči bijící.

8 2
možnosti
Foto

I83v22a32n 28M64a37r80e59k

10. 7. 2016 21:17

Souhlas p.Náprstku . R^

1 1
možnosti
Foto

I93v60a71n 81M85a26r55e25k

10. 7. 2016 20:26

Z "krize do krize" , samá krize, nějak to p. pseudonyme "Peszyński" nestíháte, to už je "na mašli". Jsem rád,že takové pocity nemám . R^ [>-]

2 2
možnosti

J70o83s35e20f 81N24i34k65l

10. 7. 2016 19:19

....žádná krize, to pouze vy by jste chtěl (a vám podobní) podobnými články vzbudit dojem, že se k nějaké krizi schyluje...tento váš poslední článek je jako ty předešlé štvavý...doufám, že vám na vějičku moc čtenářů neskočí...ohlupovat se nedáme!

3 1
možnosti

Rudé právo ročník cca 1988.

10 2
možnosti
Foto

Vaše nejoblíbenější čtení ? Rv;-D

0 0
možnosti

Koukam,ze se pomalu dostavate do role spasitele....Pro mne jste vsak jen servilni grafoman.

11 2
možnosti
Foto

Je zvláštní jak v po sobě jdoucích dvou článcích odporujete sám sobě. V jednom vítězství demokracie a svobody prezentujete jako katastrofu a ve druhém voláte právě po svobodě a demokracii.

13 1
možnosti
Foto

To je to kouzlo demokracie na státní úrovni. Když jste v té vítězné skupině, jste za demokracii rád, když jste v té poražené skupině, demokracie se vám příčí.

Demokracie je dobrá metoda rozhodování pokud se jedná o malé celky ve kterých těžko dojde ke stanovení takových pravidel, že by si jedna část mohla žít na účet druhé skupiny. Ve velkých celcích je demokracie perfektním nástrojem lupičů, jak se dostat k výhodám a majetku ostatních lidí.

2 0
možnosti

:-)......Západní civilizace na tom není opravdu špatně. Policajt zastřelí černocha, který sahá do kapsy pro doklady a vzápětí, je postříleno 6 bílých policajtů a postřeleno řada dalších lidí ! Tak opravdu západní kultura náš vzor ! Jen houšť, za chvíli se toho dočkáme i my, doufám že i Vy, majdanisto!

Jinak......článek, jak od akademicky vzdělaného filosofa, jsem unesen kulturou a bezchybností Vašeho psaného projevu! Začínám Vám fandit! Pište alespoň dva články denně, v tom rmutném denním životě, má člověk jakousi naději, že svět není tak špatný, jak si to myslíme! RvRvRv

7 3
možnosti

Nastolit "diktaturu proletariatu" a bude vse privedeno na spravny zaklad!!!! Ze pane Novaku?

0 0
možnosti
Foto

Stačí zrušit regulace, podstatně snížit daně, snížit sociální podpory, zjednodušit zákony, znovu zabezpečit potravinovou soběstačnost, zavést povinnou vojenskou službu, nevyvolávat revoluce v cizích zemí (např. Majdan), vážit si skutečných odborníků a ne sportovců, herců atd.. Je toho hodně. Dříve lidé měli daleko vyvinutější pud sebezáchovy a bojovali za svoji identitu. Dnes otevíráme dveře všem, a to bez ohledu na bezpečnost a ekonomické dopady.

18 2
možnosti
Foto

Trochu si protiřečíte. Abyste zavedl potravinovou soběstačnost, musíte to dotovat, abyste zavedl povinnou vojenskou službu, musíte omezit svobodu lidí.

1 4
možnosti

Pravda bývá často někde uprostřed. Většina "pravd" je totiž závislá na pohledu hodnotitele. A každý hodnotitel je nutně přesvědčen, že jeho pohled je jedině správný. Až na výjimky není.

Příklady: Partyzán = hrdina , nebo bandita? Záleží, zda jsme okupovaní, nebo okupanti. Sebevražedný atentátník = hrdina, nebo terorista? Záleží, zda je atentátníkem "hájena" naše pravda, nebo jsme jím terorizováni. Pro nás, kteří jsme byli okupováni a jsme terorizováni jasná volba. Jenže pro druhou stranu také. (Všimněte si, prosím, že jednou jsme na straně útočníka ze zálohy, podruhé na straně opačné.)

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS