Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš blog je opět krásně úsměvný.

Jistě, Zeman , Putin, Orbán jsou podle Vás ti padouši, co se snaží napadat demokracii a Merkel je ta hodná, co zcela demokraticky tlačí na přerozdělení ohromného množství jí pozvaných uprchlíků.

Mou víru v demokracii pohřibli vesměs všichni čelní představitelé jak ČR tak EU. namátkou.

Rozdělení republiky , kde je ta demokracie?

Lisabonská smlouva, kde je demokracie?

Mé zjištění, že můj hlas v demokracii je jen vhodný a žádaný pouze v období voleb a potom je zcela ignorován mne žene do extrému. Raději osvícený diktátor než Vámi nabízená rozplizlá demokracie. Ne , není to o Zemanovi, Putinovi a jiných osobnostech , které se nebojí nahlas říkat své názory a hájit zájmy své země, je to o patolízalech, kteří zájmy své země a svého lidu neumí hájit za všech okolností ale umí krásně kecat.

2 2
možnosti
Foto

P44e16t42r 72H78e69s76s

5. 9. 2016 16:21

A vy už jste viděl osviceneho diktátora, který nerozkrada stat, nevrazdi a nezavira oponenty a prospívá své zemi. Který nevede dobyvacne valky a je-li požádán lidem své země, ochotně se vzdá vlády? lžete sám sobě.

0 0
možnosti
Foto

P75e41t78r 68H13e36s19s

5. 9. 2016 10:23

to že je to s vírou v demokracii nahuté je vidět i z této diskuse. Skvělá úvaha a Karma.

1 1
možnosti

Proč myslíte, že z této diskuze vyplývá něco o nevíře v demokracii nebo dokonce, pokud to vezmeme do důsledků, o jejím ohrožení. Můžete tuto svou domněnku trochu rozvést? Děkuji.

0 0
možnosti

Jestliže se to, co jsme léta nazývali demokracií, už ani nesnaží jako demokracie tvářit, pak není divu, že důvěra v takový systém klesá. Trump, Zeman a Orbán, kteří svým voličům naslouchají, jsou bezpochyby většími demokraty než garnitura, která se ani nijak netají tím, že půjde proti občanům, kteří ji platí. Toť celý problém. Zkuste se na současný systém spojující neschopné (či všehoschopné) politiky, korporace, mafiánské struktury a uplacená nemakačenka z neziskovek podívat racionálně, dost možná dojdete ke zjištění, že ono torzo, za které tak bojujete, už dávno žádnou demokracií není a že ti, proti kterým bojujete, rozhodně nejsou žádnými antidemokraty.

2 2
možnosti
Foto

V druhé části jste přesně vystihl stav v zaostalým Rusku ! ;-D

0 0
možnosti

No máte příležitost sám kandidovat,tak buďte příkladem.Aspoň ve volebních preferencích poznáte co si o vás voliči myslí.

1 2
možnosti

Pane Vaňku, vy jste proti panu Tomaszovi zaujatý?

1 0
možnosti

Pane Tomáši, když tak povídáte o té demogracii, je to poněkud v rozporu se skutečností, že určitá skupina občanů odmítá respektovat skutečnost, že byl do funkce prezidenta demokraticky zvolen jiný kandidát, než ten jejich.

A co je zarážející, už v předvolební kampani deklarovali, že jiného prezidenta než toho svého respektovat nebudou. To ovšem nejsou demokraticky smýšlející občané, ale spodina.

Ale protože máme u nás demokracii, tak i spodina má právo vyslovit svůj názor o demogracii.

2 2
možnosti
Foto

Zarážející je především zeman ! Sliboval snad ve své kampani,že bude dělat poskoka našim ruským okupantům? Obklopil se politickým odpadem který zcela propadl u voleb,kancléřem bez prověrky , nejhloupějším tiskovým mluvčím v dějinách hradu,....a přivedl úctu k nejvyššímu úřadu na samé dno ...Rv:-P

1 1
možnosti
Foto

Bylo by docela zábavné, číst reakce starých struktur,kolaborantů a poskoků zaostalého Ruska ,kdyby to nebyla jejich osobní tragédie ! Vaše ubohé zuřivé reakce jsou k smíchu...Rv;-D Radši nás obohaťte ,kam kdy přinesl rus pokrok, rozvoj a demokracii, nebo proč morálně a ekonomicky zplundroval celou východní Evropu..;-)

1 2
možnosti

Pane Vaňku, smiřte se s tím, že za vaše problémy v osobním, pracovním či sexuálním životě Putin nemůže.

A nebo, se s tím nesmiřujte. Pro začátek bude stačit, když to vezmete na vědomí.

4 1
možnosti
Foto

V zaostalým totalitním Rusku, nikdy demokracie nebyla a dalších 100let nebude.....nezmění to ani naši kolaboranti a poskokové kremlu ...Rv;-D

2 2
možnosti

No hlavně mám obavu, aby jste nám při tom zachraňování demokracie nakonec nezrušili svobodné volby. Pokud to neuděláte, tak si lidi zvolí a bude po zachraňování. Když přijdu za plentu a mám možnost si tam hodit co chci z toho co je v nabídce, tak to udělám a žádný chtrýsek mi nebude říkat co je správné. Vy si tam hoďte taky co chete a pak se uvidí. Co na tom nechápete.

4 1
možnosti

Kdo zachrání demokracii? No Vy s tím svým anarchistickobolševickým myšlením a smýšlením rozhodně nééé.;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář