Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jinak pane Tomáši, když trpí panickým strachem šestnáctiletý chlapec, tak mu rozumní lidé poradí, ať si z toho nic nedělá, ono to časem přijde.

Když trápí panictví pětadvacetiletého, kamarádi mu poradí, ať si zajde do bordelu.

Ale ve vašich letech? Ještě pár let to vydržte a pak už to bude jedno.

2 1
možnosti

Navrhuji vůbec si pana Vanka (Vaňka, Vaneka, Vánka, ... - zkrátka toho člověka s "umělecky" ztvárněnou profilovou fotografií) nevšímat a jeho příspěvky zcela ignorovat, protože nejsou ani podnětné, ani inspirující nebo k zamyšlení a k pobavení, mnohdy ani k věci, zavádějící či neustále se opakující a stupidní. Je vyloženě škoda ztrácet čas takovou kontraproduktivní komunikací.

3 0
možnosti
Foto

Až na to, že za předpokladu podobných teorií je tu někdo, kdo má mnohem větší motivaci šířit podobnou propagandu na bázi strachu a nejen to, kdo má dokonce motivaci reálné nepokoje v Evropě vyvolávat :)

0 0
možnosti

Bohužel, ruské desinformační službě zde slouží již přes dvacet serverů! Udivuje mne, že těm lžím věří i spousta vysokoškoláků! A jejich hrubost sílí dle rostoucí hrubosti ruské agitace!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Kolaboranti a zradci ucítili svůj jidášský rubl ! Už za války u nás bylo nejvíc udavačů,nyni tento lidský odpad slouží naším okupantům ze zaostalého Ruska ..Rv:-P

1 1
možnosti
Foto

Karma! Strašit hlupáka běžencem,který k nám nechce! Strašit EU která má mnohonásobně vyšší životní úroveň než zaostalé totalitní rusko ,je ubohý program ruské propagandy ze země našich okupantů, podporovaný kolaboranty...:-PRv

3 1
možnosti

Oni ti běženci k nám do EU nechtějí? Tak proč se sem hrnou?

2 2
možnosti
Foto

Vidím ,ze potrefená propagandistická husa se ozvala ! ;-D Kolik jste viděl běženců u NÁS ! ?

1 1
možnosti

J63a50n 21R13á85ž

8. 9. 2016 19:38

Takové agentuře, kterou zde paroduje pan Peszyński říkalo "Rádio Jerevan". Šířili stejně nesmyslné informace, ale byly vtipné. Ani se to netvářilo jako zdroj informací, které se dají brát vážně.

Asi tuto agenturu koučovali inteligentnější lidé. Rv

5 3
možnosti

J44i35ř59í 25V52a11c28a

8. 9. 2016 13:50

Povězte nám něco o masakru u města Korsuň-Ševčenkiskij (či jak se to správně píše). Videa z toho si sami Ukrajinci navěsili na sociální sítě ... asi to tedy nebudou ruské hoaxi. Taktéž jeden ukrajinský aktivista, který byl u masakru v Korsuňi přítomný vystoupil v Ukrajinské sekci Rádia Svoboda a mluvil o tom, že ano, ty lidi jsme zastavili, prohledali jsme je, jeslti nemají u sebe zbraně ..... ale žádného jsme nezabili, ani nemuseli jíst sklo, jak propagandisticky tvrdí ve filmu o připojení Krymu k Rusku. To sklo přece jen sbírali plnými hrstmi ze silnice a strkali ho do kapes.

Autore a chápeš vůbec, jak se na silnici vedle zastavených autobusů Krymčanů najde 5cm vrstva rozbitého skla??? Že by ty autobusy měly před zastavením demokratickým Majdanem neporušená skla (asi jo, bez sklel je autobus nezpůsobilý k jízdě, že?

Jen ten aktivista nechápal, proč se jim někteří rozutekli po okolních lesích, oni je museli honit aby se neztratili. Když je chytli, tak je nakrmili, ošetřili (nechápu jen proč jim museli ošetřovat zlomeniny a podlitiny nebo třeba zlomeninu páteře) a koupili jim jízdenky na Krym. Určitě, ale určitě se tam žádný neztratil.

Jiné Ukrajince na celém masakru v Korsuni zajímalo, jak to, že organizace, která o tom masakru natočila film používá typově stejné logo jako jejich organizace a jestli náhodou nejde o zneužití ochranné známky. Samotnými Ukrajinci zdokumentované neoprávněné zastavení vozidla, jeho rozbití, zadržování lidí atd. dle Ukrajinské prokuratury není stíháno.

8 2
možnosti

Nechápu, jak někdo může bodovat nesrozumitelný text!

0 0
možnosti

:-).......Opět vybraný sloh, bezchybný pravopis, jako slohové dílko super. Ve škole by za to byla jednička z hvězdičkou! Kdo vedl Vaši ctěnou ruku?

Ale obsah "hanba pluť", jak pravíme u nás ve Slezsku, tomu Vy budete určitě rozumět! RvRvRvRvRv

5 7
možnosti

Také mě to zaujalo, protože reakce autora v diskuzi jsou pravým opakem - tj. o bezchybném pravopisu se hovořit rozhodně nedá.

6 1
možnosti

Je velice úsměvné, že ten, kdo nám témeř dnes a denně říká, že není třeba bát se uprchlíků (protože tu přece žádní nejsou), nás zároveň dnes a denně straší jak je třeba bát se Ruska. Prostě komedie

10 2
možnosti
Foto

Můžete nás obohatil, kam kdy přinesl rus pokrok, rozvoj a demokracii? Nebo proč si zaostalé totalitní rusko vyvraždilo za posledních sto let 22 milionů vlastních občanů ...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS