Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli někdo opakuje propagandu o vyvražďování obyvatelstva Sýrie Asadovým režimem, nerozumí mírové politice západu, která uvaluje embargo na hladový Syrský národ a uzavírá brány jeho trhu, zatímco je dokořán otevírá obchodu se zbraněmi.

1 3
možnosti

K Babišem plácnuté spolupráci s komunisty bych jen poznamenal, že i předseda TOP 09 Miroslav Kalousek chtěl vládnou s komunisty! A že i Václav Klaus, když usiloval o Hrad, se nechal podporovat komunisty a bez nich by zvolen nebyl!

Komunisté se bohužel nyní veřejně staví proti NATO, Evropské unii a naší svobodě a demokracii! A připravují svůj nový Únor opět pod východním protektorem!

:-)

4 0
možnosti

Co si budem povídat, Václav Havel byl v prosinci 1989 do funkce prezidenta jednomyslně zvolen parlamentem složeným výhradně z komunistů.

2 2
možnosti

Račte si povšimnout, že Miloš Zeman nesnáší občanskou společnost stejně jako Václav Klaus. Že by to bylo tím, že oba jsou odchovanci Štrougalova komunistického Prognostického ústavu?

:-)

3 0
možnosti
Foto

A oba jsou podezřelý ze spolupráce s StB a KGB :-P

1 0
možnosti

Vítám, že prezident Zeman veřejně uznává, že anexe Krymu ze strany Ruské federace byla porušením mezinárodního práva. Zároveň ovšem nechápu, proč jedním dechem dodává, že s tímto porušením mezinárodního práva je třeba se smířit."

To takový prezident Havel ve svém památném projevu předneseném v Ottawě (doma by si netroufl) prohlásil, že zbabělá letecká agrese NATO proti evropskému státu, který žádný cizí stát nenapadl, je rovněž v rozporu s mezinárodním právem i se stanovami NATO, ale jedním dechem dodal, že některá práva jsou nadřazena jiným právům, konkrétně, že mezinárodnímu právu je nadřazeno právo silnějšího.

Tak co se vím nelíbí?

0 2
možnosti

Náprstku, asi máte slabou paměť!

0 0
možnosti
Foto

Vyzývám ruské kolaboranty a diskutery placené zaostalou ruskou říší zla,aby se pokusili psát k tématu článku a svou tupou propagandu směřovali na proruske weby kde nejsou k smichu ..;-D

2 3
možnosti

Vy sám k tématu nic nepíšete. Takže jste ruský kolaborant? A víte, že jsem si to o vás myslel už dávno?

3 1
možnosti

M57i65l59a68n 15K72e89s14l

19. 9. 2016 22:33

Co se s vámi stalo?Po volbách v Rusku jsem čekal,že v dnešním bloku se budete zabývat tím jak špatně ti putinovci dopadli,že dostali jen něco málo přes 50% procent hlasů.A vy se zabýváte nějakou kroměřížskou výzvou.Zklamal jste.Lidi bez vašeho vysvětlení nevědí jak se na ty ruské volební výsledky dívat.

1 4
možnosti

J51a14r30a 24R54a29n71k

20. 9. 2016 1:59

Tak to my vime, jak se na vysledky Dumy divat, jak jinak to melo dopadnout, to by byla revoluce a tak demokracii slapneme na prstikyRv

2 1
možnosti
Foto

Výzva je od slova vyzývati. Vyzývejte tedy, nabízejte slevy, akce., a tak dále. Proč sem ale dáváte komentáře jakýchsi dvou pánů, kteří nikoho nezajímají ? To přece s výzvou nemá nic společného Rv

6 4
možnosti

Jo, komunista má jiný cíl, že?

2 0
možnosti

Zase nějaká nová výzva pragováků?8-o

7 2
možnosti

Ruská sláma čouhá z bot!

2 0
možnosti

T70o63m25á92š 17P88í40c92l

19. 9. 2016 16:24

Sakra, jestli něco říkají tak respektovaní, oblíbení a uznávaní lidé, jako jsou signatáři Kroměřížské výzvy, tak to určitě nám zaslepeným otevře oči ;-D;-D;-D;-D;-D

7 3
možnosti

NIKDO v městě Kroměříži o Kroměřížské výzvě neví. Před veřejností je utajena jak KU-KLUX-KLAN. Máme zde však velkou Psychiatrickou léčebnu. Snad by se pro několik místních bláznů v ní místo našlo. ;-D:-P8-o

7 1
možnosti

Není mi jasné, v čem je přínos Kroměřížské výzvy.

Veškerá kritika, která od ní vůči Zemanovi zazněla, se tady v diskusích objevuje již celé roky, aniž by bylo zapotřebí té výzvy. Stejně tak sbírání podpisů pro prezidentskou kandidaturu toho či onoho člověka je klidně docela dobře možné i bez té výzvy.

V čem je tedy její přínos?

6 3
možnosti

J80a84n 31R14á38ž

19. 9. 2016 16:18

Je to exhibice lidí, kteří se nemohou smířit s tím, že jsou jako političtí outsideři veřejností ignorováni.

13 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář