Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87i12r23i 18B71i67l50i45n74a

25. 10. 2016 6:34

Dobre napsane, Tomasi. Nesmime se vzdavat, demokracie vzdycky nejak zvitezila. A Trumpova nadeje na vitezstvi je k velkemu zarmutku jeho rudohnedych privrzencu den ode dne mensi.

1 1
možnosti
Foto

Je to shrnuto dobře, jen to vydržet a dle vlastních možností proti těm okupantským sympatizantům bojovat ve svém okolí. Je mi líto těch, co tady podporují zrádného prezidenta, který už měl být dávno odvolán našimi zastupiteli. Volby jsou důležité a proto je důležité informovat objektivně. Babiš ovládá hodně medií a populisticky toho využívá. Snad se nové zákony prosadí, ale bude to chvíli trvat...Nedejme se!!

4 7
možnosti
EH

Popravdě váš příspěvek je dost zmatený. Potřeboval bych objasnit několik věci a předem vám za to děkuji.

Můžete trochu rozvést, čím je náš prezident zrádný? A také jací zastupitelé mají právo prezidenta odvolat. Mimochodem - u nás jsou nějací okupanti? Pokud nejsou, tak tu nemohou být ani sympatizanti okupantů, ne?

A pak ještě jedna otázka - proč tedy iDnes.cz čtete, když je Babiš populisticky využívá. Mě fascinuje jedna věc - na jednu stranu na jeho média nadáváte, ale na druhou stranu do nich svými texty s radostí přispíváte. Není to tak trochu pokrytectví?

7 1
možnosti

Příliš dlouhé a s nepřesnostmi!

3 2
možnosti
JN

To je u pana Tomasze běžný standard. Vy jste si toho všiml až teď?

0 0
možnosti
JN

J20o57s36e27f 42N35i34k72l

20. 9. 2016 20:20

..takže, kýbl špíny na prezidenta, na ministra financí (který konečně chce zamezit daňovým únikům), na politické strany vládní koalice, špatná jsou veškerá media, protože informují zkresleně, dále tu máme protihavlovskou kliku, podjaté soudy včetně ústavního soudu, špatnou policii, vládní strana inklinuje k Rusku, díky Turecku tu máme krizi NATO...když to jeden čte, bojí se zda přežije do rána...vidíte i autor tvrdí, že NATO je v krizi...;-D

3 3
možnosti
Foto

Chce zamezit daňovým únikům? Kdyby radši šetřil na rozdávání dotací z kapes nás všech....Byrokratická buzerace každé kadeřnice pokladnu nenaplní, stejně bude známé česat bez papíru , stejně jako jiní řemeslníci...:-P

1 3
možnosti
Foto

Pěkný a zajímavý rozbor i hledisko.

4 4
možnosti
AR

S autorem v mnohém souhlasím. Ovšem po jeho obšírnějším hodnocení našich stran a hnutí, která nejvíce vyhovuje jemu?? A dnešní vláda PiS v Polsku není bigotně nacionalistická, je vlastenecká, proevropská, konzervativní a nepodporuje multikulturu. Proto je stále u značné části občanů oblíbená.

1 1
možnosti

A bude hůř soudruhu :)

Jen jsem zvědav, jestli pokud , nedej bože , jednou vyhrajete a budete vlastnit iDnes, jestli na blogu idnes bude někdo jako vy, psát něco jako vy proti majiteli iDnes a projde mu to.

Váš blob mne nicméně definitivně utvrdil, že v následujících volbách do senátu a krajů budu volit babiša.

2 3
možnosti
Foto

"Chci dát lidem smysl jejich života a tím je nadčlověk, blesk z temného mračna lidí"! Nietzsche.

Nemáte to Peszyński nad postelí místo svatého obrázku?

3 3
možnosti
Foto

I54v19a14n 68M21a68r26e24k

20. 9. 2016 15:29

Jsem překvapen p.psudonyme "Peszyński", že ve vaší prezentaci osobností, které negativně ovlivňují naši náladu a mínění jste jaksi ,snad ze stydlivosti, či vrozené skromnosti opomenul sebe . ;-(Rv

2 5
možnosti
Foto

I62v74a95n 36M22a88r56e53k

20. 9. 2016 15:30

Oprava . . . .p.pseudonyme. . . . . R^

1 2
možnosti
Foto

Nevím, čím se živíte. Ale pohlídám si, aby Vás a Vám podobné nemusela moje vnoučata vídat ve škole např. jako multikulturní politruky.

11 2
možnosti
JN

A víte že to není špatný nápad? To by mohl zvládnout.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář