Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T54o54m20á66š 43P67í31c45l

22. 11. 2016 13:36

Pane autore, a to se oháníte jen jedním operátorem. Teď si vezměte, že operátorů je u nás mnoho. Když to všechno sečteme, myslím, že se v té horní části Václavského náměstí nacházelo zhruba kolem 14 000 000 lidí. :-) A to uvažme, že nemluvňata mobily nemají ;-D

0 0
možnosti
Foto

V24l17a98d73a 98V85a64n22e41k

21. 11. 2016 18:18

Líbí se mi když zde prskají soudruzi, kolaboranti a voliči zemana! Je vidět že je článek zaujal, a hryže je svědomí ;-D Počet lidí byl jasný, i v případě obdivovatelů zeman, kteří pochodovali s neonacisty..! Je dobře, že zeman se uklidil do Lán! Mohl by tam objímat stromy až konce svého mandátu, místo dělání ostudy ČR a EU..

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
Foto

V79l20a80d78a 54V88a40n26e83k

21. 11. 2016 18:21

Škoda že zeman, nemá ani s čím "eskamotovat" těch pár jeho pochodujících Příznivců a pár neonacistů, by se vešlo do větší hospody lV. Cenové skupiny Rv;-D

1 0
možnosti

Jakpak jste přišel na to, že veškeré osazenstvo Václaváku tam bylo na podporu těch vašich tzv. uprchlíků z Maroka apod., co? Podobných šílenců jste na vítání Makrely sehnal posledně sotva deset a ještě placených. A najednou si přivlastňujete názory lidí na celém náměstí, kde vás skoro nikdo ani nezná.

3 2
možnosti

Váš minulý referát začínal tak slibně:

"Omlouvám se, že jsem 2 měsíce nic nenapsal. Byl jsem zaměstnán...."

Věřte pane Tomáši, všichni vaši příznivci vám přejí, abyste si našel práci. Takže zpráva o tom, že jste pracoval, ikdyž vám to vydrželo jen dva měsíce, je velmi pozitivní a dává naději, že se vám někdy podaří vydržet v práci i déle, například půl roku.

Bohužel, když člověk tu větu dočte do konce, je mu z vás opět smutno.

"Byl jsem zaměstnán účastí na přípravě akce 17.11 na Václavském náměstí a dalšími občanskými aktivitami."

10 2
možnosti

Rv! Jeden z těch obranářů, písničkář Dědeček se Vám, autore, jistě také líbil!?

Když si přiblížíme "oslavy" z jiného úhlu, už to vypadá jinak. Pan David Wiltsch

http://wiltsch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=568474 si také pochvaloval uplynulý 17.11., tak jsem mu ten jiný pohled napsal:

Volátepo inteligentní debatě, já mám rád debatu o faktech.

1)Albertov před r. 2014 ? Mnoho let prázdno, studenti ani nevzdechli. Až tamprezident umístil pamětní desku, tak se mu odměnili červenými kartami avajíčky. 2015 tyátr proti ohlášené demonstraci a zrovna v ty hodiny tam chtělibýt. Po 16. hodině už se nic uctívat nedalo. Ale 2016 se uctívalo až do večera;takže provokace.

2)Inteligentní oslavy nám ukázali studenti 28.11. , kde zlatým hřebem byla hlavaprezidenta zabořená v hovně. Jako skvost to nesli na Hradní nám.,pronášeli proslovy a píchali odznáčky - za detailní pozornosti televize!

3) Vneposlední řadě jedním z vrcholů klidných inteligentních vzpomínek na dvěvýročí bylo rušení naší st. hymny ze školy proti Rudolfinu nějakou indickou aarabskou hudbou s transparenty sluníčka a jiný jak milují islám. Napadá mněhodně expresiv na jejich hlavu.

4)Z jiného soudku od představitelů inteligence, od akademiků. Dalajláma uznávácelistvost Číny včetně Tibetu, ale páni rektoři jsou poturčenci horší Turka.Vědomě (nevědomost nepředpokládám, ač to tak ale zjevně u mnohých vypadá)propagují exilovou tibetskou vládu v Indii a povstalce, kteří se zbraní v rucebojovali v Tibetu proti Číňanům. Že je to medvědí služba oddalující dialog ospeciální autonomii, to jim "inteligentům" nedochází!!!

7 2
možnosti

5) Je více než zřejmé, že nepřátelství a nenávist přes vykopaný hluboký příkop šíří voliči knížete, mezi ně umělci, akademici a studenti z větší části patří. K demokratům, kteří by blahopřáli vítězi a tím s hlavou vztyčenou uznali porážku, zcela jistě nepatří.

6) Část umělců se přidává k výzvě k anarchii, tedy k neklidu a ke stávkám. a je jim to málo; tak se sejdou u Krause a pouští moudra typu "Když mentál neudělí metál".

Je to, pane autore, dostatečný materiál k zahájení inteligentní debaty?

V tomto světle ta "oslava" demokracie s přívlastkem vypadá jinak.

5 1
možnosti

S budíky může chodit na Václavák třeba 100 000 lidí, ale ve volbách volí 5 milionů voličů - teoreticky, prakticky tak 2,5 milionu - a jaké mají budíky, nikdo neví.

3 1
možnosti

V prvé řadě bych autora požádal o zdroj informací k uvedeným číslům. Obávám se, že autor s čísly zachází dosti účelově - např. jak oddělíte lidi, kteří se v tu chvíli jen na Staroměstském náměstí procházeli, kolik turistů zde bylo, kolik lidí bylo zvědavých, co se bude dít, kolik bylo návštěvníků restaurací, nebyli zahrnuti i lidé, kteří se vůbec na Staroměstském náměstí nenacházeli, jedná se o údaje od jednoho, více nebo od všech operátorů, ... V tomto světle mohou být odhady Policie mnohem přesnější. Bez relevantních zdrojů informací se jedná o nepodložené informace.

A ještě k té vaší "liberální" demokracii. Samotná demokracie je špatná? Pokud to tedy dobře chápu, tak ten kdo neuctívá tu vaši "liberální" demokracii, je antidemokratický element a je třeba s ním zatočit. Kdo určil, že pouze nějaké omezené spektrum demokratické společnosti je to jediné správné - nějaká komise, neziskovka, "osobnosti", komedianti, ...? Obávám se, že tímto postojem se vracíme k heslu: "Kdo nejde s námi, jde proti nám!". Avšak doba, kdy se toto heslo ctilo, rozhodně demokratická nebyla. Cením si každého člověka, jehož názory mě mohou obohatit, donutit k zamyšlení, ... Bohužel vy a váš blog to asi nikdy nebudou.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář