Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík! Konečně moudrá slova!

:-)

0 0
možnosti

Pane Tomáši, vaše iniciativa slaví úspěch. Díky vašemu snažení v loňském roce byly všechny koncerty Alexandrovců beznadějně vyprodány a proto se rozhodli, že po tak krátké době své evropské turné zopakují.

https://vstupenky.ticket-art.cz/koncerty-zahranicni-interpret-/alexandrovci-european-tour-2017-olomouc-12253/

A nezapomeňte, máte možnost získat ke vstupence zpěvník zdarma. Akce trvá už jen týden.

http://www.alexandrovci.cz/zpevnik/

1 1
možnosti

Současní političtí představitelé se nechovají jako volení zástupci svých voličů a hájení zájmů svých voličů nazývají populismem. Ale proč jsou ve svých funkcích? Jenom proto, aby pro lidi ve své zemi vytvořili nejlepší možné podmínky pro život a fungování státu jako instituce. Přijímání milionů lidí z jiných kultur rozhodně není pro voliče přínos a optimum. Finančně, bezpečnostně ani kulturně. Jenže politici mají představu , že mohou vychovávat dělný lid , neb jenom politická reprezentace ví a zná či je dobré. V takové situaci, když v mediální cenzuře promluví prezident Zeman rozumně, získá podporu. Je to chyba vlády a politiků, že problém neuchopí a nehájí zájmy svých občanů. Jinak by Zeman se svým příklonem k Rusku nikdy takovou podporu v ČR neměl.

0 1
možnosti

Pokud si autor nepřipustí, že jako příznivec šíření islámu spadá do levicové sféry politiky a má tím blíž k Putinovi než kterýkoliv tzv. xenofob , žije v naivním omylu. Demokracie není diktatura multikulturního názoru a potírání opozice. Ano, Rusko a Putin je nebezpečí , ale mohamed a allah je stejné nebezpečí, možná ještě větší díky podpoře sluníčkových elit,které zahrnují i pražské kavárníky. Pokud se viditelná část inteligence začne chovat zase pravicově, nebudou se moci proruské síly zviditelňovat na daných tématech. Ale neomarxistické hesla typu uprchlíci vítejte příliš demokracii a pravici nepřipomínají. Spíše anarchistickou levici a snahu rozbít jednotu a sílu EU a změnit strukturu obyvatel na úkor svých vlastních občanů.

0 1
možnosti

"V Praze většina obyvatelstva Miloše Zemana nesnáší"... V New Yorku většina obyvatelstva Donalda Trumpa taky nesnáší, přesto vyhrál volby :-)

Víra v hodnoty západního liberalismu, jak píšete, je asi nějaká pomýlená...

2 1
možnosti

I52v94o 21M21i49l47d84a

22. 11. 2016 16:04

pražské kavárny se logicky musí bát každý slušný pracující člověk, neboť tato cizopasí na jeho daních a z oblaku kouře a alkoholických výparů chce hrstka rozmazlených dětiček loupeživých rytířů a hranových zbohatlíků, jsa v opiovém rozpoložení, vládnout světu a prostým euroovčanům kázat o tom jak vyženou statkáře a zvířátka si budou rovna, prasátka však rovnější...

bojme se pražské kavárny, je to mor..

1 1
možnosti

Pojem "prazska kavarna" si urcite nevymyslel Milos Zeman. I ja jsem ho pouzil uz pred asi 4 lety. Clanek jsem ale nedocetl, co vim jiste je to, ze autor zdaleka nepatri mezi slusne lidi ba naopak, takze zrovna on nema vubec co kazat o moralce.

0 1
možnosti

Rekl bych, jestli "kavarna" existuje, je to ryze ceska zalezitost. Prispiva k barve naseho politickeho zivota. Neni tedy problemem. Problem je nase proruska pata kolona, ktera ohrozuje nasi republiku. A ta skutecne existuje. Jsou u nas lide, kteri by radi vratili dobu, kdy jsme byli vazali Ruska a oni by se zase dostali k moci.

1 0
možnosti

J48a49n 35R42i52c28h80t76e54r

22. 11. 2016 14:10

kristuskova noho...8-o

0 1
možnosti

Dobrý den, vy máte v té kavárně nějakou vyšší politickou funkci nebo jste jen její mluvčí?

3 1
možnosti
Foto

On jim tam zametá a drží dveře:-)

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS