Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomasi, ne vzdy a ve vsem s tebou souhlasim, ale tohle jsi napsal perfektne. Vsimni si, ze simpletoni typu pana Moucky vubec nepochopili o cem pises. Cetba Sputniku jim halt potrebne znalosti nedodala.

Ja osobne doufam, ze se o toho psychopata ktery se stal omylem prezidentem senat i kongres postaraji.

Demokrati i republikani spolecnou rukou.R^

0 0
možnosti

No voni se stali zosobněním krize myšlení, takže by si mohli s Trumpem potřást pravicí, pokud on je zosobněním krize liberálního Západu, jak zasvěceně pýšou.

0 1
možnosti

Tak a ted mi poradte. Rano rikali ve zpravach, ze Obama zacal dalsi studenou valku tim, ze vyhostil (dal jim 72 hodin) 35 pracovniku ruske ambasady. Ja uz nevim, kdo je ta skodna a kdo je ten hodnej a hlavne, kdo je ten nebezpecnej.

1 1
možnosti

A ten hajzl Putin už reagoval. Pozval děti diplomatů do Kremlu na oslavu příchodu nového roku.

1 1
možnosti

Takovou kupu hnoje není schopen vytvořit snad ani nejméně bystrý žák praktické školy (nebo jak se nyní jmenují zvláštní školy). Autor hodnotí Trumpa ještě dříve, než vůbec nastoupil do úřadu (co kdyby místo toho zhodnotil "zásluhy" dua Obama/Clinton), a už je mu jasné, že je nejhorším prezidentem v dějinách. To jste se dozvěděl z karet, křišťálové koule nebo kávové sedliny?

Pokud se už oháníte Reaganem, tak byste určitě měl vědět, že se mu lidé také před nástupem do úřadu vysmívali jakožto druhořadému herci, tudíž výchozí pozici měli obdobnou. Ale v jedné věci máte pravdu - vraťme se do reality, resp. zejména vy, protože svět se nikdy (naštěstí) nebude otáčet podle vás a vám podobných a je jen dobře, že k lizu se za Trumpa snad už nedostanete.

3 1
možnosti

Kdyz jsem precetl vas clanek, byl jsem zvedav na posouzeni vasi predpovedi diskutujicimi. Nebyl jsem prekvapen. Divaji se na noveho prezidenta Spojenych statu realisticky, bez emoci a hlavne s ocekavanim, co nam prinese. Na jeho zvoleni se nepodileli. Rozhodnuti americkeho obcana nemohli ovlivnit. Jen cekali na vizi toho americkeho obcana, ze bude jako jeho predchudci, s vyberanim toho schopnejsiho. To udelali.

Vy se bojite z neznalosti noveho prezidenta v oblastech, ktere jste vylicil a take jste nas bombardoval svymi 'spravnymi' kroky, jake by mel ten prezident cinit. Jste naivka (receno bez nadsazky).

Tri vety, ktere vam utkveli v hlave, meli vyznam pro vedoci cinitele v tech urcitych zemi. Po Putinove tiskove konferenci a jeho poznamce o zkvalitneni atomovych zbrani RF, odpovedel primo a jasne. Telefonat 'Tayvanske prezidence' drcnul do polytbyra cinskych vladcu, i kdyz se jednalo o jeji narozeniny. Na vyrok marsala RF o nutnosti zvysit kapacitu armady RF, mala veta o nutnosti zvyseni te americke prinesla ohlasy (kladne i zaporne) z celeho sveta. To se jednalo jen o male poznamky ktere utrousil.

Pane Peszynski. Nez neco napisete promyslete si to lepe. Jinak budou ohlasy na vas clanek jako na dnesni. Ne moc lichotive.

5 1
možnosti

prosim oprava...s vyberem toho... Dekuji

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti

P46e70t59r 58Č67e79j55k91a

29. 12. 2016 15:57

Jinak pane Peszynski - když přemýšlíte, co Zeman, nebo mnozí další říkají na Trumpův přístup k Číně - představte si, že vůbec nic...... ;-D A proč? Protože ČR není USA a USA není ČR, tzn. že americké a české zájmy vůči Číně se ODLIŠUJÍ! ;-D Víte, přijde mi, že ten západ sjednocujete do jednoho obřího molochu u něhož čekáte, že se v jednotlivých zahraničně politických otázkách budou všichni shodovat - a tedy, že politici jednotlivých zemí budou jednat stejně. Nebudou, protože národní zájmy každé z těch zemí se budou odlišovat a závisí na politice každého jednotlivého státu a představitele země, jakou politiku zastává. Tzn. fakt, že budoucí prezident Trump je ostrý na Čínu a fakt, že česká vláda a Zeman jednají v duchu podepsaného strategického partnerství s Čínou na vztahy ČR-USA/USA-ČR nebude mít žádný vliv. Je to naprosto v pořádku..... Jenom vy se tomu divíte, čemuž ovšem já se popravdě vůbec nedivím. ;-D Spojenectví mezi zeměmi nespočívá v tom, že se "zruší", či přebijí národní zájmy jednotlivých států. ;-D

6 0
možnosti

Tak jste se dopracoval do stavu, kdy vás levicově neomarxistický pohled na svět dohnal k házení hnoje na Spojené státy. Teď by jste se Putinovi líbil. Mějte rozum. Trump je nadějí pro svět , který jenom uhýbá Rusku a islámu a zakrývá to sladkýma kecama o dobročinnosti . Jste mimo realitu. Rozhlédněte se . Díky obamovi si USA na středním východě ani neškrtnou a Evropa nabírá tisíce migrantů denně jako rozbitá loď.

5 0
možnosti

Aby člověk neviděl černobíle, tak si přečte i tyhle havloidní názory.RvEU

3 0
možnosti

Skvělý článek Peszinski. Liberálních slziček není nikdy dost. S tím pobaltím jste vedle jako skoro se vším co z vás kdy vypadlo. Pobaltské státy jsou v NATO. Ukrajina je samozřejmě v ři.. - s tím souhlasím.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář