Diskuse

Obránci lži

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A55d38a71m 97P53o18c87h83e

24. 1. 2017 7:31

Článek "o lži", který neumí citovat jedinou konkrétní lež. Od člověka, co si ae svými deseti placenými demonstranty zamluví celou Prahu. Nic než obhajoba cenzury, ze které navíc odkapává hysterie.

3 1
možnosti
Foto

S obránci lží máte pravdu.

Jen jste bohužel na špatné adrese.

3 2
možnosti
Foto

Vy.jste vůbec nepochopil, že Zeman ani Trump nezískali tolik příznivců díky vlastní lži, nýbrž díky lidem jako jste Vy. Každý racionálně uvažující člověk dávno přišel na to, že současné směřování zemí EU musí skončit obrovskou humanitární katastrofou, což je vzhledem k tomu, za co politické špičky údajně bojují, paradox.

6 1
možnosti

Pan velvyslanec USA odjel ale na webových stránkách ambasády pořád bylo uvedeno, že prezidentem je Obama. Tak kdo tady lže ?

6 1
možnosti

J85a92n 82R17á11ž

23. 1. 2017 18:27

Děsím se, co budete dělat, až si Schapiro zbalí definitivně kufr a Soros se odebere na zasloužený odpočinek do své hrobky. Kdo vás bude financovat? Doufám, že to nezabalíte. To by mne opravdu mrzelo, kdyby Vaše panoptikální exhibice neměly v budoucnu opakování.

Mimochodem: Nemáte rád Trumpa, nemáte rád Zemana, nemáte rád Orbána, nemáte rád Beatu Szydlovou, předpokládám že ani Theresa May nepatří mezi Vaše oblíbence, o Marine lePen, Geertovi Wildersovi, či Norbertu Hoferovi ani nemluvě. Nebude dlouho trvat a zůstane Vám k podpoře jen tetka Merkelová o níž předpokládám, že ji disciplinovaní Němci opět zvolí.. Tak alespoň někdo!

11 1
možnosti
Foto

I96v87a98n 70M75a24r69e58k

23. 1. 2017 17:59

Tedy p.pseudonyme "Peszyński" , označit prezidenta USA D.Trumpa za lháře to chce opravdu neskutečnou odvahu . No ale, když jste se před nedávnem při "pochodu za Aleppo" úspěšně "vpasoval" do role agenta Zifčáka a navedl demonstrující žádaným směrem, potom se už nelze divit ničemu, klobouk dolů před vašim "hrdinstvím". 8-o8-o8-o

9 2
možnosti

Pane Šimku, když jste nás zde tak pěkně omínusoval, co kdybyste uvedl alespoň i váš názor, abychom věděli, proč vám vadí příslušné diskuzní příspěvky a abychom se pro změnu mohli chopit i my tlačítek +/-.

4 1
možnosti

Chudák Tomáš. Teď k nepřátelům Zemanovi, Putinovi přibyl i Trump. Kdo je váš přítel? Rodina Romancevovych?

10 2
možnosti
Foto

Tady máte, kam takové existence míří: Podporou squaterů se zelení netajili už dříve. „Squatting považuji jednak za projev autonomní kultury, jednak za kritiku společnosti, v níž vlastnictví je deklarováno jako nedotknutelná hodnota,“ uvedl Stropnický v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.cz (najdete ho zde).

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zeleni-budou-usilovat-o-legalizaci-squattingu-flp-/domaci.aspx?c=A170122_085214_domaci_kop

8 0
možnosti

J86a19n 57R66á42ž

23. 1. 2017 18:35

A to se naši "zelení" jeden čas tvářili, že jsou seriózní demokratickou stranou.

Alespoň je jasno, co ,,"zelení" jsou a Stropnický dává veškerými svými vystoupeními najevo, že pod jeho vedením se vrátili do své anarchosocialistické podstaty.

6 1
možnosti

Stále stejná písnička. Začíná být ohraná. Svět nikdy nebude podle vás. Už se s tím smiřte, že věci se dějí mimo vaši snahu a ostatní lidé mají odlišný názor. Po zkušenostech s bolševikem máme všichni plné zuby nových neomarxistů, kteří chtějí propagovat nový svět podle jejich zvrácených pravidel . Sociální inženýrství, přesuny mas, úřady na jedinou správnou pravdu a omezování svobody jednotlivce žít si svůj život po svém. To tady už bylo a Vy nás k tomu oklikou vracíte. I když se tváříte jako odpůrce Ruska , ta myšlenková podoba je výrazná. Jenom místo ÚV KSČ máte za sebou levičáky z EU a Merkel , anarchisty od zelených a naivní salonové mladé marxisty z vysokých sociálně zaměřených škol.

16 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS