Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Mají-li na mysli tu liberální demokracii, kterou zažíváme na vlastní kůži každý den v ráji jménem EU, tedy tu extremistickou kulturně marxistickou totalitní formu vládnutí, která nedělá nic jiného než, že reguluje každý aspekt života společnosti i jednotlivce jak divá a k tomu destruuje jakoukoli formu tradičních vztahů (svými genderohomofeminomultikutiklimatoidními ideologiemi), tak tuto liberální demokracii je potřeba co nejrychleji podminovat a vyhodit do povětří, než nám přesroste přes hlavu.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
MS

Aktivismus je důležitá a potřebná věc....do doby,než se přesune na druhou stranu barikády,to už je ve vaší optice věc nebezpečná,kterou je nutné potírat a perzekuovat.Na to vy jste expert.

0 0
možnosti
JR

J39a19r50a 77R20a19n85k

30. 1. 2017 3:58

Ja nevim, na co jste expert Vy Michal SvobodaMichal....jeezes, dlouhe jmenoRv,

ale jste vzdy asi 3 dny pozadu za zpravami, co se skutecne ve Statech deje, proste si tak moc prejete, aby to bylo podle Vaseho, bohuzel pro Vas je to naopak:

https://www.theguardian.com/us-news/live/2017/jan/29/donald-trump-us-travel-ban-refugees-airports

0 0
možnosti
MM

Chce se mi zvracet,vy aktivisto!!8-o;-€

2 1
možnosti
ZJ

Shapiro je pryč a Vy stále tady.

Podle diskuze pod Vašimi blogy dokážete sjednotil národ. Tedy alespoň v něčem. V názoru na Vás.

6 0
možnosti
JM

Kromě kanadských trolů Rank, Bilina, Vanek ad. Ale ti nejsou naší součástí, ti jenom pindají přes oceán nerozumíc ničemu.

0 0
možnosti
PS

Prezident Masaryk existenci naší vlasti doslova vydupal ze země , její samostatnost a státnost , nezávislost na Německu nebo Rakousku . A vy a vám podobní aktivisté děláte co? Podporujete podřizováni se pochybným existencím v Bruselu, podřizování se kancléřce Merkel , předávání naší vlasti a ostatních evropských zemí do užívání muslimské, ilegální migrace a podporu pro ideologie neslučitelné s demokracii, humanismem a svobodou.

4 0
možnosti
MK

RvRv Shapiro je mimo hru, tak jsem byl zvědavý, kam se americká hlásná trouba pohne; a máme to tady. Tak aktivista.... hm .....jestlipak se bude přetáčet kormidlo; tak alespoň o 30 stupňů?!!

4 1
možnosti
JR

J25a49r22a 47R52a60n24k

30. 1. 2017 4:05

Skoda, ze neumite anglicky aspon tak, jaoko on cesky, nemusel byste stale cist ceske preklady koranu, pane Kullhavy,

0 0
možnosti
PS

Z vás se musí tatíček Masaryk obracet v hrobě , jak se zaštiťuje te jeho jménem. Myslím , že neomarxismus by nebyl jeho šálek kávy. Jinak valše článek nemá cenu ani komentovat. Jako na kolovrátku.

5 0
možnosti
EH

Stačilo jen napsat, že moje (tj. autorova) pravda, postoje, názory, ... jsou jediné správné a pokud ji jiní nesdílejí, je nutné je přesvědčit za každou cenu. Jen bych ještě dodal, že váš aktivismus je čisté svinstvo zcela zaměnitelné s placeným lobingem, jenže to zaslepenému člověku s totálně omezeným a primitivním viděním světa nikdy nedojde.

7 0
možnosti
MB

Talentovaní teda nejste ale radit by se vám chtělo. Úžasné.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář