Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na pochodu pro Allepo je nejsrandovnější to, že začal (natožpak skončí) již po osvobození Allepa od teroristů, lidé již osvobození jaksepatří oslavili, takže pakliže ti mimoni do toho Allepa dojdou, najdou město, co se snaží opravovat válkou zničenou infrastrukturu a vrátit se do běžného života. Nebo že by to ti troubové měli tak moc popletené, že by svým pochodem vchod chtěli vrátit stav před osvobození, aby teroristi mohli nadále bojovat proti zlému Assadovi? No vzhledem že se účastnil i náš dopletený autor, tak bych se ani nedivil.

1 0
možnosti
Foto

K80a80r16e47l 76C90a60c51h

2. 2. 2017 14:47

Když nemají co na práci, tak si udělají happening a on jim cestou někdo najíst dá. Zřejmě jsou to všechno lidé, které evropská ekonomika po dobu jejich výletu postrádat nebude. Přeju jim ho. A co tam ti hodní lidé budou dělat? Požádají Bašára Assada, aby dobrovolně odstoupil? Nesou si s sebou červené karty, aby mu je mohli demonstrativně ukázat? Nebo se budou dotazovat místních lidí, co by vlastně chtěli oni? Nedivil bych se, kdyby je místní lidé nakopali do p..... Ti totiž potřebují úplně něco jiného než hloupý happening nudící se evropské nezaměstnané mládeže.

18 0
možnosti
Foto

"Není důležité, kam jdeme...." Tak proč zrovna do Aleppa? Proč ne třeba do, slušně řečeno, do Prčic.

11 0
možnosti

Tak mi vrtá hlavou, proč jste kdysi neuspořádal pochod na východ Ukrajiny? Bylo by to blíž, šli byste spřáteleným územím a jak daleko byste došli, tak byste došli. Podporu byste dostali jistě taky. Tipuji, že jaksi nebyli lidi.

Když Ukrajinou procházel obrovský proud lidí-ortodoxních věřících až do Kyjeva s prosebnými modlitbami za mír pro Ukrajinu, tak jste se ani nezúčastnili, ale dokonce jste ani nepípli.

16 0
možnosti
Foto

Pane autore, to vaše přirovnání účastníků tohoto Pochodu (s velkým "P") k signatářům Charty 77 ("kterých bylo také málo, ale nakonec zvítězili"), mě opravdu dostalo!

8-o Rv

14 0
možnosti
Foto

Buďte tedy rád, že Vladimír Putin již zlikvidoval umírněné teroristy a účastníkům pochodu nebudou (pravděpodobně) v cíli uřezány hlavy. Horší to ale bude bude při průchodu Tureckem - neboť jak víme z historie ..., "První křížová výprava se skládala z pestré směsice špatně vyzbrojených poutníků a byla u Nikomédie prakticky vyhlazena ... "

17 0
možnosti

P66e17t33r 69T72o65m49e56k

2. 2. 2017 11:12

Je to naprosto bezcenné divadýlko sluníček, které si myslí, že tím něčemu pomůžou.

24 2
možnosti

Pochodovat samozřejmě můžou jak chtějí. Zatím - v Turecku se možná situace změní.

Kdyby se ale raději starali o to, aby do Evropy nikdo další z téhle oblasti nepřišel. Ta válka totiž není v té zemi, v kamenech a stromech. Ta je v lidech - a pokud přijdou lidé k nám, kus té války nám sem přinesou.

19 1
možnosti

Pochodovat mohou, ale islámský terorismu takhle nezmizí, válka bude pokračovat.Tudíž budou nadále trpět i civilisti. O tom jsou lidské války. Bojuje se i na Ukrajině, ale to už nikoho moc nezajímá.

10 0
možnosti

S ohledem na vaši figuru předpokládám, že vám dlouhé procházky vřele doporučí kterýkoliv lékař.

Šel jste s nimi celý český úsek?

23 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS