Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Další rána pro Trumpetu a jeho vládnoucí kliku.

Odvolací soud USA v San Francisku zamítl jejich žádost o urychlené zrušení rozsudku spolkového soudce.

1 13
možnosti
Foto

I37v26a73n 74M28a66r26e32k

5. 2. 2017 19:13

P.pseudonyme "Peszyński" , pokud se Vám rozhodnutí D.Trumpa nelíbí máte velké štěstí, že Vás se restrikční opatření D.Trumpa ohledně imigrační politiky vůbec netýká. Takže, nic Vám nebrání přepravit se letecky přes oceán, za den za dva můžete s odvahou jen Vám vlastní pózovat oblepen plakáty před Bílým domem . Budu Vám fandit a držet palce R^

16 2
možnosti
ML

To že úřadující prezident USA uráží na Twitteru spolkového soudce (federal judge) je ukázka naprostého morálního úpadku občana Trumpa, který tím zatahuje celý prezidentský úřad a jeho autoritu do bulvárového bahna.

Mimochodem jsou naprosto jasně viditelné paralely s výkonem úřadu českého prezidenta Zemana. Proto by si ti dva mohli asi docela dobře rozumět.

3 21
možnosti
OK

Zato když autor nadává každému s jiným názorem do "lůzy", je to pro vás ukázka morálního vzestupu a autority

13 1
možnosti

Jen jsem zvědav, jestli budete tak horlit za soudní rozhodnutí, až se vám nebude hodit do krámu. Nebojte se ono takové přijde, a já vám to pak připomenu. Doufám, že až se tak stane, řeknete opět to co říkáte není a nebudete mlžit že je to např. něco jiného, že je to nesrovnatelné... apropó co třeba takové soudní rozhodnutí podle kterého zavraždili Miladu Horákovou?

9 2
možnosti
ML

Chcete opravdu, abychom vás brali vážně, když srovnáváte soudní rozsudek z období toho nejhoršího komunistického diktátu s rozsudkem nezávislého soudce v USA.

3 2
možnosti
ML

Pane autore, díky, jeden z nejlepších rozborů nedemokratické jednání současného amerického prezidenta Trumpa.

To, že dostanete spoustu nesouhlasných příspěvků pouze ukazuje, že hodně diskutujících z Čech nemá stále zažito, jak by mělo správně fungovat dělení státní moci.

To, že některé soudní rozsudky v Čechách stále nemají s právním státem nic společného (viz poslední vývoj kauzy Rath, resp. kauza bývalé premiéra a jeho rozkazující manželky) ještě neznamená, že to v jiných státech musí fungovat stejně špatně.

Od mě na každý pád karma jako hrom.

1 17
možnosti
OK

Čech nemá stále zažito, jak je jedině správné souhlasit s jedinci typu autora?

0 0
možnosti
Foto

V roce 1992 obdržel dlouho trvající potlesk president Clinton když rozhodl vyhnat z USA ilegálně pobývající Mexičany a postavit zeď na hranici s Mexikem.:-/

President Bush na 11 měsíců zastavil vstup do USA všem Iráčanům a v novinách ticho po pěšině.

A dnes něco zapáchá ve státě americkém, když je kvůli 3 měsícům takový cirkus.

Jó, smetánka teprve nabírá dech po překvapivé prohře. Bude hůř.

23 2
možnosti
ML

Clinton vyháněl ilegály a nechtěl, aby zeď platilo Mexiko.

1 12
možnosti
MN

Jak to, že Vám, autore, rozhořčením nevyráželo dech to, když z těch 7 zemí, jejichž obyvatelům Trump pozastavil vstup do USA na 120 dnů, v minulosti 5 zemí Obama bombardoval a umíraly tak desítky nebo možná i stovky civilistů??

Celý ten protest proti Trumpovi ve jménu lidských práv je jen obrovské pokrytectví dekadentních ultralevcových anarchistů.

20 1
možnosti
Foto

Ať mají ostatní ke svým výpadům jakékoliv motivy, já s vámi v částech autority soudů musím souhlasit.

1 9
možnosti
Foto

Tady je to opravdu sestava "demokratů". Zřejmě se řídí názorem: Ať si soud pindá co chce, když se nám to nebude hodit, tak na něj kašlem a svý rozsudky a názory ať si strčí......

BRAVO.

0 4
možnosti
PP

P69e62t64r 44P15o58l95á30k

5. 2. 2017 17:54

Ja myslím, že ten největší zločin, kterého se Trump a členové jeho rodiny a stejně tak jeho voliči dopustili, je to, ze se vůbec narodili. Ale počkat, něco podobnýho tady vlastně už kdysi někdo říkal. Kdo to jenom byl? Taky nějaký demokrat... ;-)

10 1
možnosti
PS

Ta zatvrzelost, neomalené přesvědčení o pravdě a někdy až mučednický podtón v textu. Začínám obdivovat vaši vytrvalost i když píšete nesmysly.

11 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář