Diskuse

Trump ničitel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prošel jsem celou diskusi. Proč diskutujete jen ad personam a nediskutujete ad rem?

:-)

0 0
možnosti

Pozoruhodné je rovnítko mezi Donaldem Trumpem, Václavem Klausem a Milošem Zemanem! Ani jeden z nich nevnímá, co je demokratická volba moci!

:-)

1 0
možnosti

Takhle nějak si představuji Putinovu hybridní válku ...

3 1
možnosti

Podle tohoto blogera je Ukrajina napřed a měla by pro nás být vzorem, teď se dozvím, že se rozpadá demokracie. Tak pokud se rozpadá sociálně inženýrská levicově liberální demokracie ohrožující vlastní občany, je to jenom dobře a jsem rád, že Peszinkski větří porážku.

12 1
možnosti
Foto

Myslel jsem, že Vaše organizace vznikla proto, aby uspořádala Majdan v Česku, ale nyní se zdá, že jej chcete přenést do Washingtonu. To by vysvětlovalo ten spěch se stavbou plotu v Mexiku.

13 3
možnosti

J48i39ř21í 75N78o75s78e12k

12. 2. 2017 13:59

A motýli!;-D

Zapomněl jste vypíchnout, že Trump svou zdí vraždí mexické motýly!!(zdroj.iDnes)

23 3
možnosti

:-)......Vážený filosofe, pseudonyme, Peszinski ! JE to k neuvěření, jak Vy dokážete sjednotit národ ! Rusofobové i rusofilové, jsme v tomto případě jedna rodina. To je pro diskutéra vzácná chvíle. Hlavně pište dál, jako zdroj zábavy jsou Vaše články vynikající ! VR^R^R^R^R^

21 6
možnosti

...co to zase blábolíš?8-o

6 5
možnosti
Foto

Trump že je nebezpečnější než Putin? 8-o

Tak to je od pana autora skutečně nečekaná naprostá bomba! Ovšem vysvětlující mnohé. Rv

25 2
možnosti

P55e52t49r 53Č51e48j71k65a

12. 2. 2017 12:19

Hypotetická otázka - pokud libovolné vítězné straně dají voliči velký podíl hlasů (třeba 35%) a ostatní se dohodnou "že s nimi tedy ne" a udělají koalici proti vítězi voleb (ačkoliv druhá nejsilnější strana má třeba pod 20%) - je to demokratické, nebo není - příkladem brzy může být Wilders v Holandsku? Bude demokratické, pokud v prvním kole ve Francii vyhraje Le Penová a vyřazení kandidáti budou vyzývat k volbě proti ní? Mně připadá, že se vám hroutí podoba vašeho světa plného přefouknutého liberalismu, extenzivních lidských práv, kde státní hranice jsou jenom hloupé čáry na mapě apod. Ano, tenhle svět se hroutí, ale narozdíl od vás se domnívám, že je to dobře - a ne, demokracie jako taková v ohrožení není, protože zhroucení tohoto světa je právě jejím projevem. ;-)

13 2
možnosti

No a právě proto, jak řekl Halík, je referendum zvěrstvo. Je to totiž jednoduchá matematika, je vidět CO chce většina. Zatímco všechno ostatní "se nějak okecá" a "zařídí" je referndum jasná otázka - jasná odpověď a to je to co pečínští nesnášejí, obzvlášťe pak pokud odpověď zní - NE.

9 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář