Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Eu se velmi úspěšně destabilizuje sama.

2 0
možnosti
JN

"Jistě to zvládne mnohem lépe jiný muslim, třeba Čečenec než modrooký Ivan. Ten by byl v uprchlickém táboře asi stejně nenápadný jako černošský agent CIA v Moskvě."

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586645

Tedy takový projev rasismu bych od tak multikulturně založeného euroobčana, jako jste vy, opravdu nečekal.

2 0
možnosti

R^

Le Penová je financována z Ruska přes českou banku!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jsme se dozvěděli, že jistí zdejší blogeři, kteří svým způsobem říkají, že uprchlíci nejsou problém, že je tedy máme vítat se slavobránou a bojovat pouze s Putinem, tak jsou vlastně Putinovými agenty. A co takhle, řešením uprchlického problému oslabme Putina.

2 1
možnosti
ZJ

Máte to autore těžké v životě, pořád myslet na Putina a Rusko kde všude škodí.

Někteří se s tím i léčí???

8 1
možnosti
PS

P12e46t40r 74S40u68s46k38e

13. 2. 2017 23:54

Putin posílá do Evropy Čečence? Které? Ty, kteří vždy proti němu bojovali? Nebo ty, kteří stojí za Kadyrovem? A kteří z nich jsou ti dobří a kteří jsou ti zlí? Nemohl by autor blíže rozebrat i tento problém? A jaký je v tomto postoj prezidentského kandidáta Hilšera? Už se kvůli tomu Gemund svlékl? A co na to Jan Tleskač?

10 0
možnosti
LC

Šoupnul jste tam Putina a vida, karma hned 15+.

3 1
možnosti
JL

Soudruhu, že vy jste dneska nečetl pozorně denní tisk? Jinak byste věděl, že na iDnesu vyšel článek o tom, že Německo ekonomicky chřadne, protože Němci nejsou schopni podnikat a zakládat firmy. A celou situaci zachraňují soudruzi muslimové, kteří mají podnikání v krvi.

A vy nám tady teď tvrdíte, že tito zachránci jsou vyslaní Putinem. Nemyslíte vy si, náhodou i to, že Putin je náš zachránce?:-)

12 1
možnosti
ZH

No a dneska, teda 14.2. hlásí nárůst výroby ve 4 kvartálu oproti třetímu o 1,4%

Čili těsně před krachem ;-D Loni 3 rekord v exportu po sobě.

1 0
možnosti
OK

Najednou uznáváte, že migrace je problém (ještě v posledním článku se psalo, že je všechno hoax) a všechny, co si to myslí také, obviňujete zcela nepodloženě z financování od Putina. Logické.

6 1
možnosti

Autorovi nevadí migrace, teroristi.... jemu vadí když mu je putin rozeštvává, šmíruje, prostě dělá to co mají dělat tajné služby EU. Každý terorista co jich bylo, byl prý v hledáčku tajných služeb... a co udělali, pustili ho... přece ho nemůžou "šmírovat" , to by bylo neetické.

3 2
možnosti
ZJ

Byly doby, kdy jsem se po přečtení výpotků autora zasmál. A v duchu se omlouvat těm, které jsem nazval voly.

Dnes už jste jenom k pláči.

Chybí Vám Šapito a jeho Rudé karty.

19 0
možnosti
JM

:-):-):-)....druhou větou jste mě opravdu rozesmál....R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář