Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

"Pokud si poctivě odpovíte na tyto otázky, musíte uznat, že Andrej Babiš nemá v politice co dělat."

Pane autore, o tom, jestli pan Babiš bude v politice nebo ne, rozhodují voliči a také straníci. Straníci o víkendu karty rozdali a teď bude volba na občanech. Máte úplně stejné možnosti si založit stranu, kandidovat, být volen, nechat se sponzorovat, ... Nikdo vám v tom nebrání. Ač se mi nemusí líbit složení Parlamentu, vlády atd., tak volbu lidí respektuji a nikdy bych se neodvážil tvrdit, že někdo nemá v politice co dělat. Každý má právo jít do politiky. Pokud chcete určovat, kdo má nebo nemá mít nějaké právo, pak přeji příjemnou cestu do KLDR, "demokrate".

15 6
možnosti
ZZ

a co předání moci ve věci změn na kandidátkách, to vám praktikami z KLDR nezavání?

2 0
možnosti
EH

Demokracie není dokonalá, ale nic lepšího nemáme. Pokud proces volby, úprav stanov atd. neproběhl v rozporu s příslušnými předpisy, je nutné to akceptovat (stejně, jako se v demokracii např. ctí rozhodnutí soudu). Konečná volba je vždy na voliči, zda bude akceptovat nebo nebude, pak vybere jinou stranu.

0 0
možnosti
SN

:-)......Eduarde, .....omlouvám se, patří + !!!!

0 0
možnosti
DB

Babiš je v politice, protože nemáme lepšího člověka..

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář