Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Uvedl jste že se Rusové ptali co tam to letadlo dělalo, neříkali že ho sestřelilo.

1 1
možnosti
TP

to znamená, že uznaváte, že ho Su-25 nesestřelilo? Že tam prostě jen bylo. Ale Rusové říkali, že bylo ve stejné letové hladině, což není možné

0 0
možnosti

SU-25 pomocí raket vzduch-vzduch mohlo sestřelit civilní Boeing 777, pokud by na tom měl Kyjev zájem.

Separatisté rovněž mohli chtít sestřelit vojenské SU-25, které se schovávalo pod i za civilním letem a uhnulo raketě země-vzduch tak, že to odnesl civilní letoun. To by jen potvrzovalo, že separatisté rozhodně nechtěli sestřelit civilní letadlo.

Naopak by Kyjev měl vysvětlit,co dělalo za civilním letem jeho vojenské letadlo SU-25, které pravděpodobně bylo hlavní příčinou zásahu civilního letadla, ať už úmyslně, nebo neúmyslně.

3 1
možnosti
TP

proč by kyjev sestřeloval BBoeing letounem Su-25, když je to téměř nemožá, zatímco letounem Su-27 by ho sestřelil určitě?

Su-25 nemohl být za civilním letem, maximálně pod ním. A pokud tam byl tak třeba útočil na povstalce...

0 0
možnosti
AD

Pane Peczynsky, samozřejmě, že je hloupost provádět stíhání v SU 25. Mě nicméně zaráží jiná věc. A to že že ukrajinský prezident po pádu Boingu tvrdil, že v dané oblasti vůbec, ale vůbec žádná ukrajinská vojenská letadla nebyla. A nyní to vypadá, že zřejmě lhal. Nechci tím samozřejmě nijak zlehčovat obrovskou tragédii, která se stala.

5 1
možnosti
TP

můžte tento výrok citovat  uvést zdroj?

0 0
možnosti
TB

Nějak Vám nerozumím : " A některá média hned píšou, že v blízkosti MH17 byla "ukrajinská stíhačka Su-25. Takže vážení přátelé, to je opravdu velká ruská ostuda"...jak můžou Rusáci za to, že někteří novináři nepoznají stíhačku od bitevníka?

2 1
možnosti
TP

za to rusové nemohou ale za to ostatní ano..za to, že tvrdili, že Su-25 mohl sestřelit boeing

0 1
možnosti
ZB

Přesně napsáno, tady ovšem s logikou moc nepochodíte.;-) Pokud se pod civilním letadlem mohl v určitý čas nacházet ukrajinský bitevník, může to být odpověď i na otázku proč někdo po civilním letadle vystřelil.Prostě trefil špatný cíl...

5 0
možnosti
PF

Přesvědčen je o tom bývalý vrchní velitel ruského letectva Alexandr Zelin. "Jako profesionál nemůžu takovou možnost popřít. Za určitých podmínek je zcela reálná. Teoreticky, ale i prakticky je takový úkol možné splnit, stačí chtít,"  - také prý v mládí lepil letadýlka...;-)

3 6
možnosti
TP

Vaše logika, když to říká ruský generál tak to musí být pravda, i když je to technicky a fyzikálně nesmysl... když ruský generál řekne, že rusové přistáli na slunci tak to musí pravda!

Takový argument neberu. Chci slyšet technický a fyzikální argument, nikoliv to, že to řekl ruský generál.

Četnář si udělá jasný usudek, kdo je fanatik, kdo komu věří, kdo myslí a kdo jen papouškuje to, co mu jeho idologicky vůdce natlačí do halvy.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář