Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja, přinejmenším na blogu, su King ( z pultu vedoucího krámu nuceného výseku):

Ne že by přímo Larry. Zatím. Snádˇ časem třeba. Jeden nikdy nevi.

Šak předpoklady mam, totˇ víc než málo jisté.

Ve skříni kšandy široké. I kravatu. Aj předsevzetí. Bezmála že čisté.

Šak tepu tvrdo, přímo tepem doby. Prej nesmysly že. PCHE. I kdyby, no tak coby.

Aj jazyky znám. Ba trošku i svůj vlastní. I rusiš, dojče, engliš. Mezery vyřeší  ,,gůgliš“.

A přehled mám. To vím, či alesponˇ si myslím.

Ze světa, z domova, vše vidím z ostra zrakem syslím.

Zkrátka vším tím je podložena u komplu má zadnice.

Však tomu odovídaj i ty moje ambice.8-o;-O:-P

5 5
možnosti
PH

Rusko: Včera zakázali sýr, zítra zakážou internet a pozítří pasy

A co je Vám do toho. V naší zemi zakazují co se jen dá, šmírujou nás na každém rohu,    myslíme si že máme demokracii, máme kulový. Vaše starosti na mojí hlavu.

8 6
možnosti
JM

J34i17r67i 80M51a27l61i67n86a

20. 8. 2014 11:26

To jste byl tak statecnej uz za komunistu, nebo az ted kdyz mame svobodu a kdyz se vam nemuze nic stat ?

3 6
možnosti
BC

Jo,zrovna Pussy Riot,Fištejn,Chodorkovski,to jsou vzory vší ctnosti,nevím co je na nich obdivujícího,mi je z těch jmen na blití a to ani nemusím být po opici.

10 9
možnosti
VL

To, že je Vám špatně, je jistě smutné, ale zvracet můžete doma a ne tady!

7 2
možnosti
JM

A Ajkův grafomaniakální slovní průjem pokračuje. Jestli je Ajko státním zaměstnancem, možná by nebylo od věci upozornit jeho nadřízené, že většinu pracovní doby tráví psaním svých pomatených textů.

Dnes jsme se dozvěděli, že pomoc bližním dle svého přesvědčení z vás může udělat špatného člověka. Podmínkou je, aby dotyčný svou pomoc bližním realizoval proti Ajkovu přesvědčení. Takže lidi dejte si pozor. Na této stránce z vás bude opovrhovaný vyvrhel an cvaj. Stačí se odchýlit od stranické linie byť jen v podružnostech. A tohleto stvoření o sobě tvrdí, že bojuje za svobodu (a je to pro něj vším, raději by virtuálně zemřel než by dopustil i jen záchvěv nesvobody, ach to je tak dojemné, smrk smrk). Jenže to bude svoboda taková jakou on určí. A basta! Určitě k tomuto bodu vytvoří nějakou závaznou směrnici.

9 8
možnosti
MS

Ještě byste mohl upřesnit, kdo je Ajko. Přiznám se, že nedokážu rozeznat, jestli máte na mysli pan Nigrína, nebo Fojtíka. :-P

6 0
možnosti
MS

R^R^

... a popozítří budou občanům holit hlavy. :-)

2 0
možnosti
ZM

Černoši na Ukrajině?

0 0
možnosti
MK

Plácáte, Porošenka okamžitě RF uznala - neuznávala jen tu skrumáž s nedostatkem poslanců po Majdanu...Od pana kytaristy se distancovala vlastní kapela, a myslím, že by bylo fér uvést, že o řádech se zmínil jeden poslanec dumy, načež ho rovnou srovnala Ombudsmanka (jak diktátorské) a pán si může bez obav o řády nadále plácat co chce, což bez postihu dělá už od Krymu.

Ohledně sankcí se nenechte vysmát...se ztrátami počítaly obě strany když je zaváděly...ruská odpověď byla jen politické gesto až po šestém navýšení a měla vyslat signál, že RF bude od teď na vše reagovat. I vy jste si mohl povšimnout, že po překročení hranic fiktivním ruským konvojem tanků bez jištění (což by dřív bohatě stačilo na jednání EU o dalším sankčním kole) neštěkl ani jeden unijní pes a Maďarsko s Finskem se mezitím předhání v ujišťování Putina, že se sankce navyšovat nebudou a po třech měsících skončí. Sice je mi sympatická snaha vydávat za vítězství jednání s Ukrajinou, ale to nabízí RF řadu měsíců a od začátku neříká nic jiného. RF neměla nikdy zájem platit Ukrajinskou rekonstrukci a ráda to nechá Evropské unii - je na Ukrajině spočítat si kolik jí bude ročně stát na HDP výpade obchodu s Ruskem a o tom, že počítat začnou si iluze nedělám

10 2
možnosti
JM

Máte samozřejmě pravdu, ale nikoli na tomto blogu. Zde platí striktně jen Ajkova pravda. On je prostě zarytý pravdoláskař (i to o sobě hrdě inzeruje). Pravda a láska je to, co oni řeknou (Pehe Fištejn, kníža, Kocáb, Urban, Fendrych a další intoši z pražské kavárny co mají pocit, že jsou oprávnění do všeho pindat, protože mají diplomy z VŠ), že to je.

6 3
možnosti

Ani ta celní unie s Běloruskem a Kazachstánem se Vovkovi moc nepovedla, Přes tyto dva státy může proudit evropské zboží bez problému a už taky proudí, zatím Polská jablka...:-):-)

10 0
možnosti
PV

Myslím, že s tím počítal.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář