Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Co je cílem té akce? Ubytování zdarma na nejdražším pozemku v republice?

11 4
možnosti
PR

Ne ,ukazat fasisticke Rusko v cele sve krase.

3 6
možnosti
Foto

Majdan byl násilí, které bylo soudně rozpuštěno a vyústilo v puč. Tím, že se tím Majdanem zaštiťujete, či dokonce si jej berete za vzor, propagujete násilí a odmítáte demokratické metody změn.

20 6
možnosti
Foto

Pěkná demagogie.Člověku bere takový "simple" rozbor situace až dech!

5 7
možnosti
VT

Tak trochu samochvála....Rv

4 1
možnosti
VK

Pane Tomáši, jste snad chlap a pokud skutečně tak stojíte za těmi svými správnými Ukrajinci, přestaňte psát svoje žvásty na internet,oblečte si ty svoje maskáčky velikosti 6XL a běžte k Doněcku bojovat . Myslím si, že po prvním výstřelu se ponečistíte a proto si vemte více náhradního spodního prádla.Na Vaši skutečně bohatýrskou postavu typu Čurily Plenkoviče byste na Ukrajině asi nic nesehnal.Dělat ramena v naší České republice a povykovat na náměstí s nepatrnou hrstkou soukmenovců umí každý chudáček.

21 3
možnosti
Foto

Třeba pan Tomáš vyznává "boj" o separaci ala Skotsko a ne ala Boko Haram,nebo ala proruští separatisté,takže se vzpamatujte a nechte si ty militantní kecy pro Fojtíka a těm,co vám dávají plus,pane Králíku.

4 5
možnosti
MP

Nic ve zlém ale padesátičlenná demonstrace v milionovém městě, větší trapas neznám...;-D

9 3
možnosti
PR

Důležité je že Putlera vidí tísíce turistů a ne počet u stánku.:-)

2 3
možnosti
ZM

Zamřelá je starší nevhodně uložená potravina bílkovinného původu, kde na povrchu se již tvoří bakteriální či plísňový povlak, způsobující rozklad bílkovin, které vydávají specifický zápach a způsobují barevné a chuťové změny.

Jan Hus byl prý kazatel, ne potravina.

3 1
možnosti
JT

To byl jen preklep, nicmene Hus by se asi obratil v hrobe, kdyby nejaky mel. Brat si ho do huby na obhajobu ukrajinskych zverstev a bruselskych lzi, to chce budto velmi saprofytni naturu nebo inteligenci pivnich kvasinek.

8 1
možnosti
MP

"Putinisté jsou vzteklí" - jsem v záchvatu smíchu.;-D

5 1
možnosti
JT

Asi nejste ten spravny putinista. Vy budete spis srandista.

3 1
možnosti
PR

Karma a držím Vám palce.R^

5 7
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář