Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor článku je toliko jedním z mnoha, kteří se živí na živení nenávisti a strachuRvOnen film. dok. je historií celé VS  od jejího vzniku až po její zrušení!Zmínka o r.1968 je doplněna o TEHEJŠÍ PROPAGAND. MATERIÁLY, což je tam i JEDNOZNAČNĚ ZDĚLENO!Nikoli tvrzeno, že tak to bylo v r.68 doopravdy!Pouze pologramot, či primitiv, nebo gauner se může dopouštět takového výkladu onoho dokumentu v tom smylu, že jde o pokus tímto dokumentem o historii VS deformovat skutečnosti r.68!!!Kdo ovládá jazyk, nechtˇ si pozorně vyslechne s filmem i celý komentář!!Pokud by autor článku byl seriozní,nechal by si jej přeložit a zveřejnil jej!!O to však jaksi není zájem, žeRv A nejen u něj.!!

7 10
možnosti

Výron hodně nemocné mysli...

8 4
možnosti
Foto

Západní i mainstreamová média na nás chrlí denodenně daleko nestoudnější lži a nikomu to nevadí Rv

4 9
možnosti
JF

A jak to víte? Vy nejste absolutně schopen pravdu poznat, jak je vidět z vašich neuvěřitelných komentářů.

4 1
možnosti
Foto

Já, na rozdíl od mnohých, vítám každou podobnou aktivitu a iniciativu. Nemusíte mít pravdu, ale před shlédnutím dotyčného dokumentu to nelze tvrdit a nesouhlasit s vámi... ač právě to mnozí činí.

Vám dík a karma, kritikům "z profese" patří Rv.

5 1
možnosti
Foto

Proboha, z nás tu důvěru KSČ nikdo neměl, Pavlíku.

0 2
možnosti
MJ

Ale jo. Vážím si lidí, kteří za svůj názor se nestydí "jít na ulici" jako Vy. Narozdíl od pana blogera Zieglera, který jen "číhá za bukem". V tomto vidím smutné to, že Vy ač statečnější, děláte své "misi" medvědí službu jako pan Ziegler. Stejnou slovní zásobou, stejnou propagandou bez reálného základu, stejným fanatictvím.

4 7
možnosti
JM

To je pravda, na druhou stranu, řekl bych, že Ziegler je o něco chytřejší. Pokud se to tak dá nazvat:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář