Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I56v79a73n 22M41i81n92á16ř

30. 6. 2015 10:17

Já bych pro pomoc Itálii s uprchlíky docela souhlasil. Pokud by ovšem šlo

o jejich postupné navrácení do mateřských zemí.Tím mám na mysli alespoň

tu jejich - nevyzpytatelnou mužskou většinu.

7 0
možnosti
KV

K86a83r21e37l 98V41o68j38t40a

30. 6. 2015 10:13

No je to jen názor.Osobně nesouhlasím.Ať si vybudují prosperitu doma, je to jejich zodpovědnost.Každý to tak měl a bolestmi a válkami si prošel.Pomocnou ruku ano, ale za našich podmínek.Občas teď zaslechnu, jak my jsem taky za komančů dostali pomocnou ruku kvůli režimu.Pár lidí znám, oni šli za lepším,ne kvůli režimu a těch za "lepším" bylo 98 %. Taky povětšinou odcházeli do kulturně podobných zemí, byli relativně vzdělaní a podřídily se v dané zemi.Tady by to asi bylo jinak, ale třeba se pletu.Když vidím jak s námi cvičí Řekové...bojím se , že se budou hranice zase uzavírat.Je to blízko.Američani chtěli dovezt svobodu a demokracii do těch zemí a skončí to destabilizací Evropy.Kdo ví zda to neměli v plánu, no nic bych za to nedal.:-(

4 0
možnosti
JFB

Zajímavé, člověk, který prý podporuje Izrael, by si navlekl do země tisíce lidí, kteří Izrael a všechny jeho přátele NENÁVIDÍ.

3 0
možnosti
BM

Jsem ochoten přijmout imigranty z Ukrajiny, Ruska nebo z bývalých zemí SSSR. To je tak asi všechno. Nehulte a bude vám líp.

7 0
možnosti
GF

G71e86o38r45g36e 24F35o94x

30. 6. 2015 9:29

I ty tvoje miliony...

3 0
možnosti
IM

I22v38o 64M62i33l90d53a

30. 6. 2015 9:20

"Jsem kosmopolitní ..., Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát"

ANO, JSTE!!!

SESTUPTE, PROSÍM, NA ZEM...

12 0
možnosti
HS

Kdyby si autor článku přečetl informaci z minulého týdne, že za uplynulý rok přešlo 60 000 utečenců z Ukrajiny přes Maďarsko do našich zemí, možná by náruč tak doširoka neotvíral. A zajímá to Itálii, Francii, Německo? Že tihle lidé zůstávají hlavně u nás + Slovensko, Polsko, Maďarsko?V našich zemích (kromě Maďarska) mají nejmenší jazykové problémy a silné zázemí svých krajanů. A dál se jim ani nechce, protože z Itálie, Francie, SRN by je vrátili...Jak je to dlouho, co SRN finačně "podpořila" Vietnamce, kteří byli ochotni se z Německa vystěhovat jinam? Kolik utečenců si všechny tři země vzaly po konfliktu na Balkáně? Dokud se to netýkalo jich, strkali hlavu do písku a dělali, že nevidí neslyší. A jak dopadá Maďarsko, kde mají azylové tábory - utečenci se bouří, dochází k násilnostem jenom proto, že je chtějí vyfotit a vzít jim otisky prstů. Bože, taková troufalost ! Běžný úkon, který podstoupí i malé děti, když jim chcete nechat udělat pas. Mám otvírat náruč a svůj dům lidem, kteří přijdou a když jim dojde, že nejsou v ráji začnou si násilím vynucovat svoje požadavky, svojí víru....Hlavně že ženy a děti nechali doma a oni utekli, protože tam padají bomby, střílí se tam. A mají starost, kde si dobýt mobil. Zřejmě mají dobré roomingy, aby mohli volat a smskovat do Eritree, Afghánistánu... Proč nekoukají zachránit hlavně ty děti, které jsou denně v ohrožení života? Pomůžu - ale tam, kde budu vidět, že chtějí pracovat, naučit se jazyk, jde jim o děti které umírají a přizpůsobí se prostředí do kterého přijdou. A klidně se s nimi podělím i o poslední kousek chleba. Ne těm, kteří si budou násilím vynucovat svoje požadavky víry, života, jazyka.....A jestli si někdo myslí, že Čechy v imigračních lágrech někdo tozmazlovat a čekal na ně s otevřenou náručí, tak se hodně plete. Museli sakra tvrdě pracovat a snažit se. V Německu ani třetí generace nejsou Němci, jsou to pořád přistěhovalci....

11 0
možnosti
VL

Bohužel jste naprosto odtržen od reality. Multikulti sluníčko???

13 0
možnosti
Foto

Ne, zcela běžnej chudej duchem...

8 0
možnosti
VZ

Můžete začít a jít příkladem, ale račtě laskavě začít u sebe doma a za své. A malá rada na závěr. Už to nehulte.

12 0
možnosti
PD

P86e56t76r 29D48e69n34i13s

30. 6. 2015 8:52

Kdybychom používali logiku a respektovali fakta, poučili bychom se z kolapsů, kterými jsme si už dávno prošli, abych nešířil rasizmus, nebudu konkrétní ale každému rozumně smýšlejícímu jedinci dojde, co chci říct.

Házení čísel a grafů na sklo mne rozhodně nepřesvědčí tolik, jako vlastní zkušenost a zkušenosti lidí, kteří si tím ,, kordonem ,, prošli sami za sebe a ne jen od počítače.

K tomu kolik je česko schopno přijmout uprchlíků .... i já a ostatní jsme česko, za sebe nejsem schopen přijmout žádného, svůj domov si chci chránit a budovat pro ,, lepší zítřky ,,. Když opominu rozdílnou kulturu, neschopnost se přizpůsobit, celkově odlišný postoj a smýšlení, pak si musím položit otázku, co tady proboha budou dělat? Ano, začnou se šířit jak čmoud krajinou a měnit tu naši zemičku k obrazu svému.

Na to není potřeba moc práce s přemýšlením, stačí se podívat pár desítek let zpět.

Ono pane Tomáši, pokud by jste měl vlastní rodinu a děti, pak by jste možná pochopil, co to je se bát a snažil by jste se chránit všechny a vše co milujete a záleží Vám na tom. Pokud jste sám, pak věřím, že angažovat se v takovéto kampani je pro Vás něčím, co zvedá Vaše ego.

Styďte se, zaprodal by jste tu naši zemi i s lidma, kteří jsou vedle Vás. Všechny uprchlíky bych vystěhoval na hodně vzdálený a opuštěný ostrov s prostředky, aby mohli žít, mezi svými a dle svého, a Vás Tome, bych tam pasoval na náčelníka. Tam by jste se mohl rozmnožovat až do zblbnutí.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář