Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Píšete o demagogii. A že k nám za diktátorů utíkalo víc lidí jak dnes. Možná k nám. Nikoli celkově. Také jste zapomněl podotknout, že v současnosti, po vývozu demokracie, v těch regionech lidi trpí daleko víc než předtám. A taky že v daných regionech jsou i jiné diktatury, které ovšem spolupracují a neodmítají obchodovat ropu v petrodolaru. A závěrem, píšete, že nám jižní státy pomáhají bránit proti Rusku. Osobně mám větší strach z USA a NATO. Strach z Ruska je vyvolaný propagandou. A že Rusko anektovalo Krym. Ano. Jsou zde jisté historické vazby a proběhlo jakési referendum. Zatím co pro ukradení Kosova byl vyvolán zvenčí konflikt viz: https://www.youtube.com/watch?v=VickVKP-Zv4 následně Kosovo ukradeno a předáno válečným zločincům z Albánie, kteří se podíleli na vyvolání konfliktu. No a hned na to byl veškerý strategický průmysl (uhelné a rudné doly) převzat americkými majiteli,podíly v nich má i Medlin Albrightová viz uvedené fórum.

A na závěr mi prosím řekněte, jak to teda vidíte. Nezaměstnanost v Česku cca 500 000, sociální systém ne že kolabuje, ale je po kolapsu, nefunguje, zdravým lidem jsou dávány důchody a nemocným odebírány, na vlastní nemocné děti vybíráme víčka, nemocný je první tři dny trestán a okrádán, dodnes nevím za co. Připadá Vám to normální? Mě teda ne.

5 0
možnosti
KS

V Česku nyní žije skoro půl milionu přistěhovalců. Přesto naprostá většina Čechů žádného přistěhovalce nezná. A přestože ho nezná, tak se přistěhovalců bojí...

1 12
možnosti
JK

Nesuďte podle sebe.  Naprostá většina Čechů zná už léta řadu přistěhovalců zdaleka, s kterými problémy nejsou a řadu těch zblízka (Slovensko), s kterými jsou obrovské.  Takže ví, jaké rozdíly v přistěhovalcích jsou.  A pokud někdo přijde nelegální cestou, pak zřejmě k té první skupině patřit nebude.

6 0
možnosti
KC

Kdysi jsem četl text, kde autor použil termín absolutní pako a nebyl jsem si jist, co tím myslí. Teď jsem pochopil.

17 0
možnosti
JH

Doufám, že máš velkej byt, několik stovek tvých bratrů ti posíláme express.

9 0
možnosti
JK

Agent provokatér od Šabatové

14 0
možnosti
Foto

A kde bychom na to vzali? Nemáme finanční prostředky ani pro vlastní lidi, kde vezmeme peníze na bydlení a dávky pro uprchlíky? I ten švédský štědrý sociální systém kolabuje, natož pak náš. Opravdu mají naši důchodci bídně zhynout hlady, naše děti se zadlužit až do pátého kolene, jen abychom přijímali tisíce uprchlíků? Z jakého důvodu? Ať je Italové pošlou zpátky, pokud si s nimi nevědí rady. Je to trochu nefér, ale pořád bych se držela toho, že bychom se nejdříve měli postarat o "naše" lidi a teprve potom, až zbyde, řešit "cizí". Až nebudeme muset sbírat víčka od PET lahví a pořádat sbírky na místní, pak bude čas přijmout uprchlíky, do té doby ne.

17 0
možnosti
KS

Kde pracuje a bydlí těch půl milionu přistěhovalců, kteří u nás žijí? Copak si myslíte, že se o ně stará stát?

1 8
možnosti
PF

P24a33v33e84l 13F65o62r54t

29. 6. 2015 23:36

Kliknul jsem na vas omylem, precetl jsem si vasi vizitku, melo mne to  stacit, ja ta tu slataninu precetl. Opravdu nikdy vice. Chybi vam klec.

17 0
možnosti
RM

No potěš Pán Bůh, pane Peszynski, potěš Pán Bůh .. ;-(

5 0
možnosti
AB

Člověče vy jste se zbláznil! Stačí jedna skupinka islámistů, která otráví koordinovaně vodu ve městech a je po obyvatelstvu. A oni se ještě prohlásí za hrdiny!Jak může být někdo takhle odtržený od současné životní reality?

7 0
možnosti
TB

T32o47m12á57š 65B62í17l50ý

29. 6. 2015 23:27

Tak oni ani nemusí otrávit vodu. Stačí, když sem zavlečou nějakou chorobu a je zaděláno na malér, který ani Evropa nezvládne. Copak víme, kde se tito lidé poslední půlrok pohybovali 8-o

6 0
možnosti
MB

Já nejsem proti přijímání cizinců z jakékoli země, jakékoli rasy...ale přirozenou cestou! Individuálně. Nabídkou míst v profesích kde jich je potřeba. Viděl jsem ukrajinské zdravotní sestry, doktory z různých exotických zemí atd. Nechť takoví lidé získají po čase české občanství, budou-li chtít. 

Jak ale naložit s vlnou utečenců, kteří nemají konkrétní představu kam směřují a co hodlají nabídnout...než to, že "jdou za lepším"?  

Ano, jedná se o aktivnější jedince z těch zemí..to je hezké. Ale nepřicházejí  za konkrétní zajištěnou prací. Budou muset dostávat nějaké dávky. "Rozstrkají" se po republice? To asi sotva. Z důvodu kulturní odlišnosti budou žít v komunitách. Obávám se, že v těchto komunitách si na dávky snadno zvyknou a budou vznikat nová gheta. 

Ano, s ohledem na demografický vývoj je přistěhovalců asi třeba...ale ne tímto způsobem. To je zadělávání na veliký malér.

12 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář