Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, je velmi zvláštní pocit číst články, které bagatelizují obavy z uprchlíků, od někoho, kdo má až hysterický strach z Rusů. Ostatní snad ani nemá cenu komentovat, neboť máte sice perfektní snahu to pěkně okecat, ale zatím jen pěkně kecáte.

29 3
možnosti
VH

Měl jsem obavy z imigrantů, ale po přečtení vašeho brilantního článku je již nemám!!!

Naopak!!

Žádné stovky, nebo tisíce!!!

Statisíce, milióny, stovky miliónů a když se sem fyzicky vejdou, nebál bych se ani miliard uprchlíků!!!

Zdroje tu jsou!!!

A nějaké prověřování? K čemu?

Stačí přeci přestoupit na islám...

27 2
možnosti
Foto

I86v67a37n 28M50a98r93e31k

29. 6. 2015 20:06

Měli bychom ? ! ? ! A to hovoříte za koho ,Vy jste tu doma  ? ? ? 8-o

12 1
možnosti
JN

J12o62s32e11f 57N71i13k75l

29. 6. 2015 20:02

...autor je i odborník na demografii...přesvědčivě vysvětlil jak je pro nás přijímání imigrantů důležité...že by také pracoval pro některou neziskovku, které se podobnými problémy u nás, za cirka 500 milionů Kč ročně, zabývají?...!!

29 2
možnosti
Foto

I19v57a30n 66M36a86r30e24k

29. 6. 2015 20:02

!!No pokud by došlo k Vašemu přání p.Pesziński tak velmi brzy by Vám ten váš úsměv zmrzl na rtech a na kávu (zcela jistě někým sponzorovanou tak jako vše nutné k Vašemu pohodlnému nicnedělání a lenošení)  byste si mohl nechat zajít chuť .

Krom toho, to co se tu prezentuje jako "Váš blog" a názor nemá s Vámi nic společného !

A propos jeden a ten samý dotaz už popatnácté , jak to vypadá s Vaší žalobou pro velezradu na Československé vojáky v záloze ? ! ? ! Rv!!

20 2
možnosti
JM

J34a13n 23M53i83h41u81l62k54a

29. 6. 2015 20:00

Hoďte na něj síť. Ať někoho nekousne a nenakazí.

34 3
možnosti
Foto

Dělohami našich žen dobudeme Evropu i svět - M.KADDÁFÍ!!

První generace ,,zbraní" již byla ,,vyrobena", dospěla a ,,jde na export":-(

Milujte se a množte se - T.P.;-DUž se učí arabsky a bude jim dělat porodní bábu. A rád. S Džambulkou i s bambulkou. Už zakládají pro tento ,,bohulibej" plán další ,,neziskovku"8-oSponzoři jsou.;-€:-/

9 1
možnosti
BP

Solidarita se zeměmi zamořenými uprchlíky ? ano - ALE . Nejprve vyžadujme a samozřejmě finančně podporujme striktní integritu zevních hranic EU - až toto bude zajištěno,tak nějakého politického uprchlíka můžeme přijmout.Nemůže se přeci po teritoriu EU potloukat bez papírů takové množství migrantů,kteří si přes hranice chodí,jak se jim zlíbí.

Pokud chce někdo přijmout do svého domu nějaké lidi ze zahraničí - živit je,starat se o ně - tak přeci mu v tom nikdo nebrání ....Kolik jich máte doma Vy ? Neříkejte,že žádného ... Tomu bych neuvěřil - přeci při takovém odhodlání pomáhat uprchlíkům !?

15 0
možnosti
LB

Já si myslel, že už to nejde klesnout níže, ale vy se stále překonáváte! Já z Ruska strach nemám, z migrantů ano. A vyhrožování Itálie, že všem migrantům dá víza do Evropy tomu nasadilo korunu. Tento stát nedokáže pořádně pomoci potřebným zde, a má si přibrat další problém. Víte, když jsou zde uprchlíci třeba z Ukrajiny, tak je to evropská kultura, přizpůsobí se. Podle toho, jak se chovají migranti v uprchlických táborech, Ti se nechtějí přizpůsobit. Pro mě jsou hrozbou pro Evropu. A jestli chcete pomáhat, tak vám nic nebrání sbalit se a vyrazit.

52 2
možnosti
JS

a krom toho, migrace do CR existuje. Akorat ze je to z krajin jako slovensko, polsko, ukrajina, nemecko, vietnam. Proto o nich vy ani nevite, neporadaji demonstrace sharia4czechia, nepodpaluji predmesti, nerezou hlavy, neodpaluji se v metru. A diky teto imigraci k poklesu obyvatelstva v CR nedochazi, za poslednich 10 let vzrostl pocet obyvatel o 300 000. Takze v tomto smeru muzete byt uplne klidny a afro - muslimy nechat tam kde jsou...

62 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář