Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

bilina rika milion. to beru.

4 1
možnosti
JC

Do Kanady určitě.

7 0
možnosti
JN

Pane Peszynski, jek už tady mnoho lidí napsalo přede mnou, nestačí jen agitovat, chce to jít příkladem.

Tak směle do toho a prosím reportáž s fotkama.

30 2
možnosti
BC

To nepíše on, je to jenom loutka s kterou někdo manipuluje, stačí si přečíst některé jeho starší pokusy o blog, tam byla gramatika a odstavec neznámý pojem, stejně jako věta která by dávala nějaký smysl.

15 0
možnosti
JS

a kolik z tech 18000 z roku 2001 bylo muslimu?? Krom toho CR z tech 18000 zadatelu udelila azyl 83 osobam.

9 0
možnosti
ZK

Dávám brutální antikarmu!!!!!!!Rv

47 4
možnosti
RS

Neco rict musi byt lepsi nez mlcet.

0 0
možnosti
JN
ZM

Rozhodl se k radikálnímu řešení - přejede Putina na motorce!

Momentálně se nachází poblíž Beringova průlivu.

Samozřejmě Bilina, ne Putin.

4 1
možnosti
Foto

Fakt, že tento nesmyslný článek umístili admini na titulku, svědčí o úrovni zdejší redakce...8-o

57 4
možnosti
Foto

Nic než návštěvnost8-o A o tom to je;-)

5 0
možnosti
JK

J22a92k66u91b 69K51o29s

29. 6. 2015 18:45

Vážený pane autore, pokud si myslíte, že udržitelná společnost, potažmo stát, je pouze o absolutním počtu obyvatel, máte velmi, ale velmi omezený pohled na svět. Pán Bůh nás chraň před Vámi a Vám podobnými.

39 3
možnosti
JM

Já koukám jak blázen! A tohle admin vybral jako blog dne?! Nejspíš, aby vyvolal velkou /negativní/ diskusi. Jsem přesvědčena, že lidem se má pomáhat tam, kde jsou, proto pravidelně přispívám na konto Člověk v tísni. Nepomůžeme všem, ale snad ti, kteří pomoc přivítají, se podle toho zachovají. Není nic jednoduššího než utéct, i když je to stojí prostředky, síly i odříkání. Bojí se války, smrti, utrpení. To náš národ též poznal.

I u nás svého času ti snědí utíkali do Velké Británie za lepším životem. A tam se s nimi svým způsobem vypořádali. Chceš pracovat - fajn, jinak nazdar.

Co nám přinesou uprchlíci, v této naší dost zbídačené zemi, která nemá dost práce pro všechny a stávající důchodce nechává živořit?

Píše autor:

"Jsem optimista a věřím, že naše hodnoty jsou natolik univerzální, že jsou schopni je přijmout i lidé jiných kultur a náboženství a ještě s nimi budou spokojeni a hrdi na to, že je mají." Tak to je pitomost, a rychle ten optimismus opusťte.

19 1
možnosti
JM

Paní Mrázková, přečtěte si více článků autora a pochopíte, že tímto příspěvkem jste se autorovou zvrácenou logikou stala hnusným Putinistou, odporným rusofilem, kterého je potřeba zničit, neb jste zrádce jediných správných západních hodnot.

9 0
možnosti
JA

J80i27ř25í 73A77l55e55x24a

29. 6. 2015 18:37

Legrační je, když nám demagog nadává do demagogů....:-PRvRvRv

23 1
možnosti
JM

Autor není demagog (ani neví, co toto cizí slovo znamená, respektive on je přesvědčen, že ví, ale pak vždycky jakékoli cizí slovo použije v chybném kontextu), von je (jak říkal pan Werich v Čochtanovi) "...dege...., von je degere...von je degenere... von je b*bej".

10 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář