Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

já zase nedávno viděl nějakého "jouzu" jak stojí s transparentem u jednoho z vjezdů na letiště ve Kbelích, který si pak myslel že se ho prezident republiky bojí ... a on si jen nezjistil, že těch vjezdů je tam povícero ... inu, každý je nějak postižený, že pane blogere;-)

9 1
možnosti
EP

Možná by si pan autor měl přečíst, co je to takový nacista. Zřejmě trpí představou, že je to každý, kdo má jiný názor, než tu jeho jedinou svatou povolenou havlistickou "pravdu".

16 2
možnosti
JP

I mnoho Poláků je skrytých naci...bohuželRv

0 0
možnosti
TP

Vraťte se do Talibanu. Čeští politici podnikají kroky, které nevyhnutelně povedou k tomu, že tady budou znásilněné (jako v Anglii a Švédsku) a mrtví (jako ve všech státech na západ a sever od nás), a vy se můžete podělat ze symbolických šibenic. Já osobně bych v duchu českých tradic upřednostnil místo šibenic okna, ale na tom až tak nesejde.

15 2
možnosti
LC

Pane autore, vaše jméno u článku je pro mě zárukou, že se při jeho četbě pěkně od plic zasměju. Už jsem od vás četl lecjaké ptákoviny, ale tahle slátanina vede. Musím uznat, že jste velmi talentovaný komik. Mimochodem, pokud jsou donesené šibenice podle vás čiré zlo, jak byste nazval házení vajíček na pana Okamuru ze strany příznivců imigrace? Každopádně pište pilně dál, vám se směju rád;-)

19 1
možnosti
JF

Pokud bude jakákoliv agrese ze strany těchto pravdoláskařů je to vyjádření postoje nespokojených občanů. Pokud jen druhá strana cekne jsou to extrémisté, náckové a podobně.

9 1
možnosti
MJ

Hezký den.

Pane autore. Velmi jste mne překvapil. Velmi. Máte od "vypatlaného putimisty" velký bod R^

0 0
možnosti
MN

Tak si to shrňme.

Se šibenicemi evidentně neměl žádný problém například Tomio Okamura, Aleš Brychta, Svobodní, policie....

Se šibenicemi evidentně máte problém například Vy, ministr Chovanec, premier Sobotka....

A víte, proč to tak je? Protože tu první skupinu ani na chvíli nenapadlo to brát vážně a nějak jinak než symbolickou alegorii v rámci demonstrace.

Jak je možné, že ti nynější na smrt pohoršení politici nežádali také vyšetření postupu policie, když se z davu házela rajčata (nebo to byly vajíčka?) na prezidenta republiky při slavnostním aktu výročí založení republiky a policie zůstala nečinná?

27 3
možnosti
MJ

Paní Nečasová......symbolikou vždy začalo vše v historii. Tak začal i Hitler a co z toho vzniklo. Proboha jste žena...žena a šibenice k sobě nejdou .

0 12
možnosti
KM

Poprvé jsem vám dal karmu. R^

4 9
možnosti
EP

To jste byl asi zatím jediný.

5 0
možnosti
JM

Vzhledem k objemnosti autora mluvíte asi o duši od traktoru nebo od kombajnu. Být vámi zkontroluju, jestli ji nemáte píchlou. Kdyby byla hezky těsná, tak ho asi neslyšíte. A s píchlou duší daleko nedojedete. ;-D

2 1
možnosti