Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dobrý den , největší hrozbou pro ČR je možnost , že se namnožíte , navštivte prosím romskou hospodu a nechte se drtivě kopnout mezi nohy , pomůžete republice .

13 4
možnosti
JT

Pan Peszynki je skvely propagandista. Pravy komsomolec, zapaleny a presvedceny o sve "pravde". Navic zkrizeny se zabejcilosti primo goebelsovskou. Co na tom, ze nic z toho neni pravda. Do prosteho lidu se to musi hustit, az uveri.

15 2
možnosti
JM

Ono pravda jak pravda, ta je v případě tohoto blouznivce celkem irelevantní,  to co je nejvýraznější na těch výplodech autorovi mysli je jejich nesmyslnost. Kdyby začal psát například, že migrace je při určitých parametrech velké riziko, tak to bude tak domotané, že to nikdo nebude číst. Takhle se sem značná část čtenářů chodí dívat, co ten trouba zase zmotal, aby se pobavili. Článek s rozumnými východisky, ale blbě napsaný, nemá nikdo potřebu ani číst ani zesměšňovat

1 0
možnosti
MD

To snad dar od samotneho Pana Boha. Napsat takou serii clanku a ani jednou se netrefit do reality. Ale mozna chtel ON sam, abyste prave temito dokonalymi netrefami otevrel oci nerozhodnym a pomohl mirne zapsklym.

15 1
možnosti
VK

Pane, již jednou jsem zde psal, že Vaše vrstva podkožního tuku deformuje nikoliv pouze Vaši postavu ruského bohatýra, ale i patrně  i zasahuje Vaše myšlení. Pokud by nás chtělo napadnout Rusko (o čemž , ale nyní pochybuji ), tak máme svoje spojence, kteří by nám jistě pomohli. Pokud však vezmeme Vámi prosazované imigranty, tak se u nás zabydlí a pomalu zničí náš stát a zcela změní naši společnost ke svému obrazu. V tomto nám již potom naši spojenci nebudou moci pomoci.

12 1
možnosti
Foto

blog je buď hloupá ironie nebo vyjádření hloupého názoru. Vidím to jako východisko z nudy, hicu a okurkové sezóny.

12 3
možnosti
JC

Ve všem máte pravdu a navíc - teď tuhle "geniální myšlenku", vyřčenou panem europoslancem Štětinou je nutné propagovat, rozvést a oživovat. :-)

7 2
možnosti
LB

Ukrajina zastavila agresi, to myslíte vážně? Jakou agresi, čí agresi? A váš vtip, že kdyby tam Putin vtrhnul, tak ho Ukrajinci obklíčí a zničí, kteří Ukrajinci, Ti kteří se vyhýbají narukování? A proč by tam měl vtrhnout? Ukrajina je na pokraji bankrotu, nikde už se o ní ani nepíše a jediný kdo neustále vyhrožuje ozbrojením a možným útokem svých jednotek je Porošenko. EU teď řeší migranty a Řecko, jestli jste si všiml. A nebudu tento váš článek svádět na to že venku je už pár dní přes třicet stupňů.

18 1
možnosti
RB

Tohle je vážná diagnoza.

20 1
možnosti
JS

Tak nám ji neukazuj

1 1
možnosti
JN

J74o82s83e82f 78N86i82k98l

7. 7. 2015 16:28

...uveďte konkrétní fakta o tom, jak nám RF hrozí a čím ?...

17 1
možnosti
BL
JN

J27o90s66e35f 38N46i20k32l

7. 7. 2015 16:24

..."ruské okupační síly" ???... dále  píšete: "Putin  neví co s Ukrajinou"...hlavně, že vy v tom máte jasno!....jinak jen slohové cvičení hodno pilného žáka ZŠ s nepodloženými informacemi...

16 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář