Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I67v76a66n 38M11a18r72e13k

1. 9. 2015 6:46

S tou "hybridní obranou" jste p.Peszyński udělal zásadní  chybu, opomenul jste útok ze zadních pozic na Vaše zadní pozice a to se Vám vymstilo, budete zřejmě muset vymyslet jinou strategii ? ! ;-(Rv

3 2
možnosti
Foto

Hezky souhrn zajimavosti. R^

Ja bych to jeste doplnil tim, ze zatimco americky HDP dosahl za 2. ctvrtleti 3.7%, je Ruska federace dnes jiz i oficialne v recesi a za americky dolar musi cestovani chtivy rusky muzik zaplatit 65 Rublu. Coz z neho v zahranici dela chudaka s dirami na zadnici.

To se kremelskemu diktatorovi ta agrese proti Ukrajine moc nevyplatila. ;-D

1 3
možnosti
Foto

I38v35a92n 93M42a95r88e90k

1. 9. 2015 6:56

No nevím kde jste k této "informaci" p. Bilina přišel, v našich sděl. prostředcích kolují o americké ekonomice zcela jiné údaje takže z Vaší strany se zřejmě jedná o propagandu ? !

Krom toho važte prosím výrazy >>>jako "chtivy ruský muzik" . . ."chudak s dirami na zadnici". . "kremelsky diktator" atd. O vás zde taky nikdo nevypisuje že jste zrádce, odpadlík, dezertér zaprodanec a provokatér, to bych si zde ze slušnosti  napsat nedovolil i když v mysli se mi při vybavení Vašeho jména tyto výrazy zjevují .

6 1
možnosti
PK

P20e32t51r 51K88o51l37á94ř

31. 8. 2015 16:39

Hele ty "hybride", tvoji kámoši z pravého sektoru rozpoutali v  Kyjevě násilnosti a už tam jsou i mrtví.  Záměrně píšu tvoji kámoši, neboť jsi s nimi během pražského majdanu kolaboroval. Důkazů a fotek je dost.

8 2
možnosti
ZM

Zlý a záštiplný skřet, v jehož šlépějích vyráží a kvete jedovaté býlí.

7 2
možnosti
JM

vzhledem k okolnostem: jedovaté bílí ;-D

3 0
možnosti
Foto

I79v76a46n 89M85a30r61e13k

31. 8. 2015 15:32

Takže jak to sleduji níže dnes to není "15 otázek pro M.Z.", ale "x otázek pro T.P.", ten ale jak je jeho dobrým zvykem a jak se u nás říká "čučí jak žaba s kýšky" , naši bratři za řekou Moravou mají ještě krásnější přirovnání "čuší ako voš pod chrastou" . 8-o

Jen tak pro zajímavost p."autore", zkuste na druhý pokus (k prvnímu byl  vyzván před 14-i dny) napsat zde bezchybně tento zdravotně nezávadný  a ničím neprovokující text : "třistatřiatřicet stříbrných křepelek přeletělo přes třistatřiatřicet stříbrných střech" . . . . .směle do toho p."blogger" R^

3 1
možnosti
Foto

I73v30a85n 42M25a84r39e74k

31. 8. 2015 15:04

Jako u každého blábolu pod pseudonymem Peszyňski mi chybí jméno skutečného autora i toho kdo pomocí klávesnice svého PC nanesl text na zdejší web ? ! 8-o

A propos , co nového v kauze velezrady Českoslov. vojáků v záloze p. Pesziňski ? A kdy zveřejníte odpovědi p. prezidenta Miloše Zemana [>-]R^které mu v počtu 15 otázek byly Vámi položeny ? ! 8-o

5 2
možnosti
Foto

Mate ho tam, pane Marek. Narozdil od vas i s fotkou.

0 0
možnosti
Foto

Aktualizace pro aktualizaci skoroaktuálních hybridníků:

Kyjev schvaluje zvláštní status pro Donbas, před parlamentem vybuchl granát – Novinky.cz

Kyjev podpořil větší práva regionů, mezi demonstranty explodoval granát - iDNES.cz

KOMENTÁŘ: Mír na Ukrajině? Na obou stranách někomu nevyhovuje - iDNES.cz

5 1
možnosti
JM

Já mám opět problém s elementární logikou. Několik "Hybridních obran" jsem to nechal tak, říkal jsem si, autor se rozcvičuje, ale on je to setrvalý stav. Takže: Východoevropská agentura pro boj s ruskou propagandou bojuje s ruskou propagandou tím, že shromažďuje materiály obsahující výhradně západní propagandu? Neměli by shromažďovat, analyzovat a následně uvádět nevyvratitelnými argumenty na pravou míru materiály ruské propagandy? Neměl by autor číst aeronet, sputnik a samozřejmě ruský, anglicky i rusky psaný tisk a sledovat RT? To je samozřejmě spousta náročné, intelekt vyžadující práce, který král tupých buranů Pupík Ajko von Peszávár samozřejmě naprosto postrádá.

No a dále jsem se chtěl zeptat, proč má materiál, zde prezentovaný jako dílo ukrajinské vlády dokazující přítomnost ruských jednotek na východní Ukrajině, úroveň internetového blogera? Proč neobsahuje nezvratné obrazové důkazy přítomnosti ruských velitelů (dle materiálů rotujících ve 3-6 měsíčních cyklech) a techniky na Ukrajině. A vůbec, jestliže ani rozvědné složky NATO nebyly sto potvrdit přítomnost jednotek pravidelné ruské armády na Donbase, tak nějaký elaborát nějakého blogera vydávajícího se za ukrajinskou tajnou službu má hodnotu použitého toaletního papíru.

3 1
možnosti
Foto

Autor pise jiz v nadpise "aneb na co zajimaveho jsem narazil". A tak to napsal a komouse rozzlobil. ;-)

Ten vas Aeronet ci Sputnik muze cist jen masochista s premirou volneho casu. Rozumny clovek si precte rozzlobene kejhani potrefenych hus pod clanky pana Peszynskeho a ma to v kostce.

0 2
možnosti
LS

Král tupých buranů promluvil, a to ani ten článek nepsal, jeho IQ je schopné maximálně vyplodit jednu větu plnou hrubek.

6 2
možnosti
VM

Peszyński,dejte si facku,co mluvíte za demokraty,to jste tak hloupý,že si myslíte,že ekonomická krize Ruska a Číny naší civilizaci pomůže,to nechápete,že to nahraje extrémistům?Navíc ekonomický vývoj je takový,že recese střídá vzestup.Oproti Vašim slátaninám jsou články s.Kojzara,jehož si hluboce nevážim,na úrovni.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář