Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Odsuzujte si a vyzývejte koho chcete, já jsem se zase tak akorát  hezky pobavil, prý nálety na civilní  oblast kontrolovanou prodemokratickou opozicí :-P. Ten váš institut je asi celkově veselá kopa.

7 1
možnosti
LB

Zajímavé, jen pro pořádek, Rusko nejdříve žádalo západ o společný postup, pak teprve útočilo. Rusko se nikdy netajilo podporou Asada, tak nedělejte, že to víte až teď, a hlavně je tam na žádost legitimního a ve světě uznaného vítěze voleb. A kdyby jste sledoval média, tak by jste věděl, že západ teď s Ruskem hovoří poměrně často. A když jste tak pohoršen, můžu vás a váš spolek požádat o vyjádření k útoku na nemocnici v Kunduzu?

13 2
možnosti
Foto

Pane Blažku doporučuji méně si  vymýšlet a bájit. Volby v Sýrii byly vyhlášeny porvé v historii na nátlak demonstrací ze dne 15. března 2011

že dne15. března 2011

0 4
možnosti
MS

Vás snad ani nemá smysl komentovat! Ale málem jsem Vám dal karmu  za pobavení, takovou snůšku blbostí jsem už dlouho nečetl;-D

7 1
možnosti
Foto

,,K Sýrii bez emocí".

Tak. Správně. U konce. S dechem. Dokonce i ,,naše nezávislá" media, sem tam, i leccos ,,pustí". Jednání zastupitelů RF-USA, RF-Izrael, vzájemná spolupráce s NATO. Tedˇ ještě i potenciál. možností koordinace. Skoro děsivé. I ta ,,území spravovaná umírněnou opozicí ,,cosi" připomínají, že.

Čili správně. Bez emocí!

8 1
možnosti
VM

Pane Peszyński,Vy o emocích nemluvte.Pokud by Západ zvládl invazi na BV,nemuseli tam být Rusové.Nevyčítám Západu,že svrhli Kaddáffího,Husajna nebo že oslabili Asada,ale,že svým naivním pokusem,vnutit Arabům demokracii,posílili ISIl,který je mnohem horší než Rusko.Proč Západ,než provedl invazi,si nevybral v Iráku,Lýbii a Sýrii ,politika,jenž by byl přijatelný jak pro Araby tak Západ.Dívat se na BV očima Evropana,nelze,nicméně kompromis je možný,ale Západ odmítl,a to je jeho chyba.Že Rusko rovněž sleduje své zájmy,víme.

5 1
možnosti
Foto

Dilema s výběrem. Koho. Diktátora ,,přijatelného", či ,,krvavého". Inu, také jak pro koho, že;-)

1 1
možnosti
ZK

Co blog to perla. Pište dál. Nemá to chybu. ;-D;-D;-D;-D

11 0
možnosti
AS

A74d28a25m 97S11t37a31v39a

7. 10. 2015 10:40

á, pan rozumbrada přesedlává na Sýrii. No nešť, sranda muší bejt!

11 1
možnosti
Foto

Kdyby Rusko v Sýrii nebylo legálně, tak by Američtí podržtaškové v OSN už dělali takové rezoluce, odsouzení a "přemety a salta", že by se za ně nestyděl ani cirkus Berousek.

A když bez emocí tak bez emocí - Rusko žádnou zemi neokupuje ani nezákonně neanektovalo.

V Sýrii je Rusko stejně legálně, jako jsou vojska US Army v nějakých 50ti nebo kolika jiných zemích světa - tedy "na pozvání vlády".

Otázkou je, komu vadí skutečnost, že se Rusko přidalo k boji proti IS? Není to tak, že pokud by IS byl už dávno zlikvidován, tak by Rusko vlastně nemělo žádný důvod do bojů proti němu vstoupit? Proč se tak nestalo?

A ještě nakonec bez emocí - není takovou "nepřijatelnou intervencí" požadavek USA a jejich trvání na tom, že Asad musí odejít z funkce? Co je USA po tom a kdo jim dal právo rozhodovat o něčem takovém v cizí zemi, jako je Sýrie?

16 2
možnosti
Foto

Kdyby Rusko v Sýrii nebylo legálně, tak by Američtí podržtaškové v OSN už dělali takové rezoluce.;-D Američtí podrštaškové žádné rezoluce by dělat nemohli protože v RB OSN má Rusko a Čína právo veta;-D Rusko je v Sýrii od roku 1971, protože vojensky podporuje u moci rodinu Asadů, což jsou diktátoři Hitlerova formátu. Otázkou je, proč Rusko v RB OSN zablokovalo veškeré snahy k řešení krize v Sýrii. Proč,se do současné doby se Rusko  v klidu dívalo na to,  jak v Sýrii v důsledku občanské války roste počet civilních obětí, kterých je 130 000 z toho  je víc jak 11 700 zabitých žen a dětí zabitých, 2, 5 milionů domů bylo raketami Scud srovnáno ze zemí. Dále 16 000 lidí bylo ve věznicích umučeno a popraveno. To nějak nechápu. Není to náhodu, proto, že Asad už není schopen  odolávat tlaku Syrské osovbozenecké armády a hrozí jeho pád. Takže Rusko mu vyrazilo na pomoc.

0 10
možnosti
DD

:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1 1
možnosti
Foto

.. potřeboval byste "lék" sám pro sebe.. ale chápu, že určité stavy se již léčit ani nedají.....

4 2
možnosti
Foto

hlavně, že se pod svými blogy rozčilujete, že diskutující se vyjadřují k vaší osobě, nikoliv k tématu blogu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář