Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
Foto

,,Protesty proti Alexendrovcům začaly"

...a skončili. Kde máte s. Štětinu?;-D

6 3
možnosti
MT

Tak nevím, ale Alexandrovci hráli před různým publikem, v různých zemích. Třeba i před Janem Pavlem II. A přesto má autor blogu potřebu je zakazovat?

6 1
možnosti
JO

Autor je totiž zakuklený bolševik. O tom, co je krasne, rozhodujeme my, pražský majdan.

2 1
možnosti
SN

:-)  Jak málo stačí člověku před polednem k úsměvu! Vidím buřtíka v červených trenclích, které mu s laskavým svolením krejčího, který je zmenšil, zapůjčili známí recesisté Ztohoven! Výrazné je široké rozkročení bojovníka ze lepší svět v čele s USA a odhodlání ve tváři poprat se za svoji pravdu, ba i se nechat se upálit, jak blahé paměti, Jan HUS. Ale, myslím si, že kdyby šlo do tuhého, rychle by změnil svůj názor!   !!!!!!

9 2
možnosti

Kupte si nové brýle a pohlédněte do zrcadla, nemilý ex-jézeďáku.

0 5
možnosti
Foto

V pohodě, ale žádná rajčata a vajíčka, alespoň doufám.

3 0
možnosti
JG

Bože, vy jste hlupákRv

7 2
možnosti
ZD

nevím proč nepíše autor ...který má ve svém úvodníku tolik svých zájmů a schopností a hrdost a údajné pracovitosti...že z nedostatku času bydlí na úřadě v rodném městě...aktuality ...co se děle na Ukrajině...proč nás neinformuje o tom proč byl výbuch na Polském velvyslanectví ve Lvově...proč se šíří na Ukrajině nemoci šíří nemoci typu obrna...černý kašel...neštovice atd a co proti tomu Porošenko s Janjukem dělají...proč geniální Poroshenko má podporu pouze 3% UA lidu...proč se chce spojit  s IS proti Rusku...proč UA nevrací dluhy...proč musíme z našich daní přisoívat na UA plyn...proč lidé nejen na Ukrajině ...ale i Ukrajinci v Čechách říkají...Jakuovič bal zloděj ...Poroshenko je vrah...atd...to jsou věci ...které by jste Vy...který se hlásí k Polákům a je nejbližším přítelem UA lidu...který jim vidí až do duše a svědomí...Vy ...který se nazýváte hrdou pražskou kavárnou...Vy který jste prznil českou svatini a symboly v oslavách majdanu..staromák a sv. Václava...atd...to nám nevědomoucím popište a vysvětlete...nalejte do našeho tmářství trochu světla a kavárenské osvěty místo nějakých trapných fotek šesti tzv aktivistů s článečkem a trpící pobaveným procházejícím davem...jdoucí na Alexandrovce...tady až na jednu vyjímku...Vás...Vy jste se zbaběle nechal vyfotit někde sám ...musíte se zlepšit...jinak z Vás bude jenom v budoucnu komická postavička z Petřvaldu...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

5 4
možnosti
RB

Sorry, s obsahem souhlas, ale skrz ty ... se to nedá normálně číst.

0 0
možnosti
PH

Jelikož kultura nemá hranice, nelze jí obklíčit a protestovat proti ní.

5 1
možnosti
Foto

O50t31t20o 69Č85e26r71n76ý

12. 10. 2015 11:44

Vás to asi živí, autore. Jinak si to nedovedu představit. Tolik vyplácaného času!

7 2
možnosti
JN

Obávám se, že dost špatně.

2 1
možnosti
RB

Technické otázečka, jsou ty protesty konvenční, nebo hybridní? Protože jestli nejsou hybridní, tak budu zklamán.

1 1
možnosti
Foto

O69t89t89o 25Č97e41r40n32ý

12. 10. 2015 12:54

Hybridní. Trenky přes kalhoty, to je jasně hybridní postoj.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář