Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nu dobrá. Předvedli jste národu a světu své buranství a vlastní pojetí západních hodnot - primitivnost, prozápadní servilitu nekulturnost a hulvátství.

My jsme na vás již zvyklí, nido to neřeší, ale v jednom máíte pravdu - takové exoty Alexandrovci ještě neviděli. Budou si to pamatovat a doufejme, že příště zase přijedou.

16 8
možnosti
ZM

Jen aby si to nekladli jako podmínku. 

"Rádi přijedeme, ale chceme zase vidět ty duraky před bránou!"

7 2
možnosti
JD

J96a75n 45D36v17o71ř77á23k

19. 10. 2015 11:42

Já bych ten protest nepodceňoval. Bylo jich sice " jenom" sedm, ale přesně tolik disidentů protestovalo v roce 68 na Rudém náměstí proti  okupaci Československa.

Už jenom za to, že v Budějicích nastavili  vlastní těla - viz video - si zaslouží Cenu Jaromíra Štětiny.

9 2
možnosti
VP

Ano, máte pravdu, jen bych jim k tý ceně ještě přidal poukaz do lázní Klecany ...

5 0
možnosti
LB

To je zajímavé, nedávno proběhl v Praze koncert na podporu Ukrajiny s opravdu vynikající ukrajinskou zpěvačkou Tinou Karol. Čekal bych od autora článek, info, nebo aspoň upozornění. Vždyť to bylo na podporu Ukrajiny. Jenže tam by z toho autor nic neměl. Tam by nemohl ukojit své nenávistné choutky. Jsem zvědav, kam až to chce dotáhnout.

10 4
možnosti
JH

Myslím,že z tohoto protestu se Alexandrovci hned tak nevzpamatují! ;-D;-D No alespoň , že jim tu ostudu několika hlupáků s mávátky vynahradil aplaus několiky tisíců lidí...

16 4
možnosti
Foto

Autor píše o sobě, že je obyčejný občan. Mýlí se, ale to je jemu podobným marné vysvětlovat. Alexandrovci je soubor nonplusultra a slyšet jejich hlasy je zážitek. Byl jsem na nich v Budějcích a jsem rád, že tam na přístupu k Budvar aréně nestrašili žádní, jak je vidět na snímcích, ojedinělí pošuci.

18 6
možnosti
Foto

J47i33ř25í 54K93i78n96d84l

19. 10. 2015 11:29

No pane Bicero, kdyby jste slyšel ze záznamu zpívat nacistické letce jak poletí  bombardovat Londýn, no to je zážitek noplustutrla a to nemuvím o vojenských pochodech nacistického Wermachtu, no to je teprve zážitek. To by jste dostal z toho poluci. Akorát škoda, že tam není Helenka s mistrem. Ty by tomu dali potřebnou šťávu, že.

4 14
možnosti
MD

Jen krec z toho, ze zdaleka ne vsichni jsou podle vam a nekolika dalsim naockovanych predstav. Smutna existence.

7 4
možnosti
VP

Ano, masivní protest sedmi demonstrantů rozesmál Alexandrovce .... až se stydím že tohle netáhlo je z naší vesnice ...

16 5
možnosti
PH

Páni, Vy to píšete, jako že jste to tam nakonec vypálili a půlku souboru vzali do zajetí. Ještě by mě zajímalo, proti kterým dalším agresorům demonstrujete? Nebo jste si právě tohle vytáhnul z klobouku? Abyste byl skutečně upřímným demonstrantem, musel byste demonstrovat proti polovičce světa, nehledě na daleko větší počet umělců.

18 2
možnosti
TP

nikoho jsme nevypálili a nevzali do zajetí,, protože ruské metody nepouživáme

0 0
možnosti
JN

J77o98s85e32f 94N75i58k56l

19. 10. 2015 10:45

...myslíte si, že každý americký akční film, kde jsou zlí teroristé a množství mrtvých je lepší kultura...nebo americký horor či  přihlouplé scifi..nezdá se vám, že  taková kultura je pro utvářející osobnost puberťáků přímo devastující..ano, namítnete, že si každý může vybrat, tak nechte toho, kdo si vybere třeba zrovna Alexandrovce napokoji...každý má možnost volby...vaše články o hybridních válkách jsou ve spojení s Alexandrovci absurdní nesmysly...

14 4
možnosti
ZH

Je zajímavé, jak každý, kdo nemá rozumný protiargument, vytáhne američany. Pane Nikl, ti nemají s Alexandrovcena nic společného.:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář