Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

pešýnský, máš dobře nakročeno abys dostal průkaz dobrého imáma ... tak si to nepokaž :-)

http://zpravy.idnes.cz/cfcm-predstavila-plan-na-boj-s-radikaly-dyp-/zahranicni.aspx?c=A151125_101235_zahranicni_san

10 2
možnosti
VM

Že si ty Vaše hlouposti pravdoláskařské nepíšete v Polsku?Asi by s Vámi Poláci,což jsou vlastenci vyběhli.Nazdar.

12 2
možnosti
JM

A že Poláci začali po volbách tu svou pátou kolonu pucovat ze státních orgánů. Eliminovali dokonce připravenými legislativními kroky předvolební (takové to naposledníchvíli - vládnoucí klika eurohujerů věděla, že to projedou na celé čáře) jmenování soudců Ústavního soudu. Vřískot pomalu začíná. Pupenstein o tom raději mlčí. Tolik padlých soudruhů a soukmenovců mu zřejmě nedělá dobře.

2 0
možnosti
MD

M. Zeman, jako prezident Ceske republiky,  neni ani tak ohrozenim pro tuto zemi, jako pro par MALYCH LIDICEK s velkymi ambicemi. A ze jich vice jako dve ste? Tak tomu verim, tady se pan prezident urcite zmylil. Vam symbolicka karma za ukazku, jak na tom s LIDICKAMI jsme.

7 2
možnosti
JM

Jo jo, a tito lidičkové neustále používají velká slova, která se ne a ne vejít do těch jejich malých úst, takže pak působí 1. velkohubě a 2. jako by se něčím dávili. Zřejmě odtud pak pochází úsloví: "Ty se tím svým vztekem udav"

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář