Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J88o14s87e39f 76N32i66k68l

19. 5. 2016 15:09

...superblábol..."už od stvoření světa"...

6 1
možnosti
SN

:-).....Obolus za ten blábol, který odporuje vší logice přišel, pseudonyme ? RvRvRv

3 4
možnosti
Foto

,,Vlastenci versus vlastenci"

Vlastizrádce je zločinec, který se dopustí trestného činu vlastizrady, tj. jedná se záměrem poškodit svou zemi(!!) tím, že se spojí s někým, kdo má vliv na politiku a moc. Vlastizradou se rozumí rozvracení republiky (!!), sabotáž nebo teroristický útok. Vlastizrada je chápána jako velmi závažný trestný čin, za nějž jinak poměrně liberální české zákony (co se týká výše trestů) udávají trest odnětí svobody v rozpětí 15 - 20 let.8-o

10 0
možnosti
SB

Celý článek je pouze snůška naivních nerealizovatelných vzdušných zámků.

Tihle naivní vizionáři nerealizovatelných myšlenek se považují za vyvolence bohů a pohrdají lidmi, kteří tu jejich naivitu vidí.

A kdyby nedej Bože dostali prostor pro realizaci svých myšlenek, tak by v té Evropě udělali ještě mnohem větší bordel, než už v ní je, a ještě by potom nadávali na ostatní, že za to mohou oni, protože tu jejich domnělou genialitu nepochopili.

I když v případě tohoto autora si myslím, že nejde ani tak o nevědomou naivitu, jako spíše o vědomou aroganci, která se projevuje tak, že záměrně píše úplné hlouposti, aby mohl ze sebe dělat nepochopeného génia.

20 3
možnosti
Foto

Podle mne tento, ale i mnohé z předchozích článků nepíše ten, který jej pod ním jmenovitě uveden. Naopak, v posledních článcích příliš připomíná ,,podání" autora jiných blogů. Kdo sleduje, jistě si domyslí kterého:-/

8 3
možnosti
Foto

,,Vlastenci versus vlastenci"

Dovolte, abych to vysvětlil na jednom příkladu. Na sobě. Konceptem národního státu z 19. století pohrdám a směji se mu. Podporuji spojení Evropy v jeden stát a evropských národů do evropského národa.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=521718Rv

A tak se projevuje ,,vlastenec". Tím, že chcete zničit vlastní(?) vlast a nahradit jí ,,jinou vlastí"Rv!!

p.s.: Ti, co nasazovali, A MNOZÍ I POLOŽILI své životy pro SVOU VLAST[>-] BY VÁS A VÁM PODOBNÉ HNALI stejně tak, jako tehdy!!Ale máte smůlu. Na jejich odkaz se nezapomíná[>-]!!

21 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti
MJ

A co si mám pane autore myslet o Vašem vyjádření: jsem zodpovědný za to, aby snažení mých předků nepřišlo vniveč. To snad nemůžete myslet vážně, když patříte k vítačům migrantů. Vždyť naši předci se snažili i za cenu vlastních životů těmto islamistům vstup do Evropy znemožnit.

19 4
možnosti
JR

J15a74r13a 21R19a58n73k

19. 5. 2016 17:45

Vase ceske "vitaci migrantu" je uz zprofanovane, existuji zeme, ktere imigranty ze zachytnych taboru berou a neexistuji v nich takove hlouposti, nemeni slovnik k obrazu svemu. Cestina byla hezka rec, nez jste zacasli pouzivat: pravdolaskari, slunicka, vitaci, kavarnici a dalsi. Je to smutne, zijeme v 21. stoleti a vse se postupne mneni, i kdyz ne k obrazu Vasemu. Zkuste se zamyslet nad tim, jake ma republika imigracni zakony, nastudujte si je vsichni a pak argumentujte.

Ze Evropa vetsinu mladych muzu z Balkanu, Bangladeze, Pakistanu a podobne bude vracet je jasne, ale nekterym se pomoci musi a taqk jednejte se svymi predstaviteli, bonmoty jsou skutecne pro prosty lid a ve svete nic neznamenaji. Trump si taky vesele placa do vetru a druhy den tvrdi, ze to myslel jinak.

1 11
možnosti
SB

Problém je v tom, že Francouzi si budou představovat jednotný evropský národ tak, že by měl převzít francouzské zvyky. Němci si budou představovat, že by měl převzít německé zvyky, Britové do toho nepůjdou. Italům by nevadilo, že to nebude po italsku, ale nebudou ochotni, aby to bylo po francouzsku nebo po německu, Slovany nebude ochoten s výjimkou Italů tolerovat nikdo.

Bylo by to rozhodně pěkné, kdyby to bylo realizovatelné, ale ono to realizovatelné není. Ne kvůli nějakým čecháčkům, kteří si nenechají sáhnout na to své. Ano, my si obtížně necháme sáhnout na to své, avšak alespoň si nemyslíme, že podle nás má tancovat i zbytek Evropy. Nenecháme si sáhnout na své, ale uznáváme, že to naše končí u Rozvadova, Cínovce a Dolního Dvořiště a Mostů u Jablunkova. Ale jsem zvědav, jak donutíte Němce přijmout myšlenku, že Evropa má být francouzská, nebo Francouze přijmout myšlenku, že Evropa má být německá.

18 2
možnosti
JZ

Francouze přesvědčíte úplně jednoduše. Natáhnete si do Německa hordy migrantů, a za štědré sociální dávky si koupíte jejich loajalitu. Pak obratnou politikou začnete tyto migranty distribuovat do Francie, kterou zároveň donutíte, aby srovnala štedrost sociálních dávek s tou německou. Takto získáte loajalitu části obyvatelstva Francie, no a dohromady pak budete mít dostatečnou kvalifikovanou většinu, abyste původní obyvatelstvo Francie, které není na sociálních dávkách, přehlasovali v jakékoliv záležitosti. Tedy předpokládá to samozřejmě ještě splnění jedné zcela nerealistické podmínky, že by Francie podepsala s Německem smlouvu o tom, že Německo může spolurozhodovat o francouzských vnitrostátních záležitostech. No jo, já vím, nechal jsem se moc unést fantazií ;-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

6 21
možnosti
KP

Vrána k vráně sedá.

14 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář