Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Stačí se podívat do zahraničních médií

1 6
možnosti
VV

To pozadujete po zdejsich diskuterech prilis.

0 7
možnosti
TP

Ale o uprchlících se neříká pravda

0 4
možnosti
Foto

I17v67a20n 11M18a87r25e36k

8. 6. 2016 20:10

Tak teď jste to Tomaszu "trefil" , pokud by nám ji opravdu celou řekli, asi by nám hrůzou vstávaly vlasy na hlavě ! RvRvRv

11 0
možnosti
VB

Lhaní veřejnoprávní žumpy jsem přestal sledovat, stačí internetové svodky jak informovali o fašistickém puči na UkrajiněRvEU:-)

6 1
možnosti
SN
MK

M44i22l11a96n 61K44e37s18l

8. 6. 2016 17:56

Pařez zůstane pařezem a vůl volem.Tento pán se, za období svého psaní, dopracoval k tomu,že ať napíše cokoliv mnoho lidí si myslí pravý opak.Má pech.Horoval pro Majdan,proti Zemanovi a nyní za migranty a výsledky?Zdá se,že je úspěšnější než Prima.Držím mu palce,aby vydržel.Razí nový způsob propagandy.Svým stylem psaní propaguje to ,co haní.

15 1
možnosti
JR

J48a45n 34R81á11ž

8. 6. 2016 19:28

Takhle psali někteří novináři za komunistů. Schválně byli tak prorežimní a ještě nasazovali Fojtíkovy svodky do absurdní podoby, že mnozí, co pochopili, že si dělají srandu, se u toho hodně nasmáli. Já se bavim čtením blogu tohoto podivína také.

6 0
možnosti
OU
IG

Lze jen doufat, že to dělají pro čtenost a sledovanost a ne pro nějakou zakázku politickou. Takový „zákazník“ totiž může chtít jen jedno. Odklon naší země od Evropy, od západních hodnot humanity a tolerance, od EU a příklon k východnímu barbarství a snadným řešením. Je to děsivá představa.

Zdroj: http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=526787

No, pro mě je zase děsivá představa, že by Váš názor mělo více lidí, než je těch 5-15 (podle počasí) co se účastní Vašich "demonstrací" + několik zdejších názorových souvěrců. Brr, úplně jsem při té představě měl husí kůži.

Ještě že názor většiny diskutujících - a to nejen zde, ale i na jiných diskuzích - je přesně opačný. ;-D

18 1
možnosti
MP

Tak ony existují oba extrémy - zamlčovat pozitivní zprávy a říkat hlavně negativní, nebo naopak zamlčovat negativní a říkat jen to pozitivní, což se také děje. Často je také těžko říci, co si kdo myslí pod pojmem neutrální zpráva. Když se napíše, že ve Švédsku ze 160 tisíc migrantů začalo pracovat necelých 500, tak je to zpráva neutrální nebo negativní? A pokud je negativní, tak se má zamlčet? Když si migranti podpálí vlastní stanový tábor, tak je to neutrální fakt nebo negativismus? Když dojde v Německu k 10 požárům ubytoven a z toho 2 způsobili místní nacionalisté a 8 sami ubytovaní migranti v rámci nepokojů a protestů, tak se o tom má veřejnost dovědět jak? Zase se má část informací zamlčet, aby migranti nevypadali před očima veřejnosti špatně? A pokud tyto informace budeme pokládat za negativní a budeme je chtít kompenzovat také pozitivními zprávami, tak jaké jsou ty pozitivní zprávy z oblasti migrace, které by to měly vyrovnat? Údaje o dalších počtech nově příchozích a kolik se jich ještě hezky nahromadilo v Libyi na břehu? Že dalších 10 lidí našlo práci? Nebo co je příklad "pozitivní" informace?

9 1
možnosti
BM

Pozitivní informace je že dnes vyhraji ve sportce. Negativní se z ní stane zítra až se dozvím jak to dopadlo. Pro někoho neutrální ale pro mne hrozná!!!!!!;-)

2 0
možnosti
MB

Myslím že v neustálé válce " proti všem" jste pane autore sám. A z vašich článků ten " demokrat" jen čiší...

7 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář