Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Občané si mohli svého kandidáta jmenovat již minule. Z devíti kandidátů v prvním kole se k tomu dva dostali na základě jmenování poslanců (Karel Schwarzenberg a Přemysl Sobotka), jeden na základě jmenování skupinou senátorů (Jiří Dienstbier), šest dalších se k tomu dostalo na základě petičních archů podepsaných lidmi (Miloš Zeman, Zuzana Roithová., Vladimjír Franc, Jan Fischer, Jana Bobošíková a Taťana Fischerová).

Tak v čem je přínos této výzvy?

20 1
možnosti
VN

"Občané si mohou nominovat svého kandidáta."

Občané, aktivně se k této výzvě připojte a navrhujte Zemana.

9 2
možnosti
Foto

Na druhé období už zeman nemá zdravotně ani mentálně ! V civilizovaných zemích světa už nadělal ostudy ČR a EU dost...Rv:-P

1 0
možnosti
SB

Píšete to tady tak, jako kdyby ta výzva byla něčím světoborným.

Ve skutečnosti už před minulými prezidentskými volbami platilo, že kandidovat mohl kdokoli, kdo na to měl podporu deseti poslanců nebo senátorů nebo padesáti tisíc podpisů řadových občanů.

Karel Schwarzenberg se řádně dostal až do posledního kola a tam řádně soutěžil s protikandidátem, který jej řádně porazil.

Žádná výzva na to nebyla nutná k tomu, aby se dostal do druhého kola, a žádná výzva by mu nemohla pomoci porazit Miloše Zemana, protože ti, kteří ho zvolili, by na ni beztak kašlali a početně jich bylo dost, aby Zemana na Hrad prosadili.

I kdyby byla pravda, co nesmiřitelní sluníčkáři a eurohujeři říkají, že se Zeman k tomu vítězství prolhal, tak ani tady není ta výzva k ničemu, protože lhát se dá v každém případě, ať už ta výzva existuje, nebo neexistuje.

Přínosná bude pouze pro ty lidi, kteří se tím zviditelní a kteří se díky ní opět dostanou před televizní kamery a možná jim to přinese další peníze.

Ale cokoli, co chce pražská kavárna udělat, by mohla udělat i bez té výzvy, a cokoli se jí nelíbí na protistraně, v tom ta výzva ničemu zabránit nemůže.

Ty výzva je mlácení prázdné slámy a hraní si některých lidí na spasitele lidstva.

26 1
možnosti
Foto

To jste, ale, pane Beneši, napsal tak, že by se to dalo do kamene tesat.

Nevím o žádné nestandardní Zemanově lži. Snad jen, že zmínil Bernta Posselta jako šéfa Sudetenmanšaftu, a on už v tu chvíli snad nebyl.

0 0
možnosti
DN

To je jako z PC gamesy - sestav si svého dokonalého avatara. ;-D Žijete vůbec v reálném světě? :-P

17 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář