Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

950 let demokracie bez EU a jakýsi pán (a bohužel i významnější pánové) dělá z demokratického rozhodnutí apokalypsu. To je to, co nás děsí.

12 1
možnosti
Foto

Jak zbytečně patetické.

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 1
možnosti
JM

Prohra pro neomarxisty.

Ti jsou mnohem horší, než klasičtí bolševici.

5 0
možnosti

Jednoduchý program pro obelhané lidi. Komunistobijci, Putinobijci, Totalitobijci, Všechno jsou to jen náhradní myšlenkové bloky, aby se občan vyřádil a koza zůstala celá jen pro ty, kdo do toho vidí.Stojí tahle prolhaná "křesťanská" a euroatlantská civizace za záchranu? Dobře se v ní žije, když se nestaráme o druhé a vyrobíme si sami vnějšího nepřítele. .

2 3
možnosti
SB

Ono je totiž snadnější někoho nařknout z rusofilství než vyvracet jeho argumenty.

Na vyvrácení argumentů musí oponent mít protiargument. Na označení za rusofila nemusí mít vůbec nic.

16 1
možnosti
SN

:-).....Vy, který tak ovládáte historii, jistě také víte, co pravil Palacký ! Byli jsme před Rakouskem, budeme i po Rakousku. Je to jen analogie vzhledem k Brexitu ! RvRv

22 2
možnosti
KC

Jedinou příčinou BREXITU je a zůstane protilidová, brutální a totalitní politika EU. Není vinou Britů, že EU buduje novou neomarxistickou tyranii, novou diktaturu. Od takové smečky nevolených a arogantních ničemů ve vedení tohoto společenství se musí odvrátit dříve nebo později každý skutečný Evropan, tedy i každý Čech. Běda těm, kteří zatáhli Evropu do nové totalitní žumpy a běda těm, kteří je podporují !

30 1
možnosti
Foto

Dobrý den Tomáši,,nejhorší je smrt na vyplašenost,,

8 0
možnosti
PV

P75a73v64e54l 31V89é72b93r

8. 7. 2016 16:44

To rád věřím, že pro vás je brexit prohrou. A raduji se z toho.

Pro ostatní, tedy normální, lidi je brexit (následovaný czexitem) nadějí na zlepšení. Zlepšení sice nepřijde samo, bude se muset tvrdě zabrat, ale bude tu šance. Takhle není.

27 2
možnosti
PV

P68a14v28e31l 48V95é80b92r

8. 7. 2016 16:51

Panu Řezníkovi děkuji za mínus. Jsem poctěn.

4 0
možnosti
SB

Nejlepším prostředkem, jak bojovat proti ruskému imperialismu, kterého se tolik obáváte, je udělat si pořádek ve vlastních zemích.

Rusko naprosto nemá na to, aby nás (míněna tím euroatlantická civilizace) mohlo obsadit a okupovat. Ono nemá na to, aby povyrostlo až na naši úroveň, ale existuje nebezpečí, že my bychom sami mohli klesnout natolik, že už by na nás Rusko mělo. Ale nikoli tím, že by se vzepjalo ono, nýbrž tím, že my bychom se do tak hlubokého úpadku dostali sami.

Příměr: I kdybych začal trénovat atletiku o sto šest, nikdy nebudu tak dobrý, abych v běhu na 200 metrů porazil Bolta. Kdyby však zítra Bolt začal brát pervitin a dávky neustále zvyšoval, možná bych do dvou nebo do tří let byl schopen nad ním ten závod v běhu na 200 metrů vyhrát. Nikoli tak, že bych byl schopen běžet za 19 vteřin, nýbrž tak, že on by byl schopen běžet pouze za 60 vteřin. Takže pokud by se Bolt teoreticky začal bát, že ho nějaký téměř šedesátiletý Slavomír Beneš předběhne, nebylo by správnou obrannou taktikou to, aby začal něco podnikat proti mně, nýbrž to, aby nezačal žít tak, že by sám sebe zničil. Pokud se něco nestane s ním osobně, tak ho nikdy nemohu předběhnout.

A to platí i pro obranu západního světa proti Rusku: Nejlepší obranou je to, když přestaneme pracovat na svém vlastním úpadku. Pokud tohle splníme, tak se Rusku v pohodě ubráníme. Pokud tohle nesplníme, tak nás Rusko může převálcovat, ale nikoli proto, že by bylo tak dobré, nýbrž v tom smyslu toho příměru mého hypotetického závodu proti Boltovi.

30 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář