Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Bolševici vylézají z děr"?8-o

Oni nikdy nezalezli!!Jen, někteří, sem tam, ,,přepsali" své vývěsní štíty, či vyměnili legitimace. Obávám se, že jste jedním z jejich, minim. pohrobků, potažmo jen jeich loutkaRv

13 5
možnosti
JS

Vylézat nebo zalézat to je ten problém. Přiznám se, že já po Vašem úspěchu na pražském majdanu bych zalezl a styděl se vystrčit malíček.

13 5
možnosti
SN

:-)......Víte, pane autore, co mě na Vás baví? Před rokem jste nebyl schopen sesmolit článek, který by nebyl v rozporu s českým jazykem, o obsahu a nelogičnostech nemluvím.

Že jste se ale za ten rok vlastní vůlí vypracoval ! Vytříbený slovník, gramaticky také bezchybně, úvahy hodné akademicky vzdělaného filozofa.Jak píše diskutérka pode mnou používáte tak odbrné výrazy, kterým ani já nerozumím! Dovolte, abych Vám složil svoji poklonu! Jen bych žádal trochu pestrosti, zatím je to pořád na jedno

brdo ! V

9 8
možnosti
KO

Občas se chlapec neudrží a zareaguje v diskusi pod článkem, který v rámci kooperačních vazeb zveřejnil pod svým jménem. No a pak jsme rázem zase o ten rok zpátky... :-D

12 3
možnosti
MN

Vám už čeština pomalu přestává stačit, už nevíte co za slova použít, aby jste vyjádřil rozsáhlou nenávist. Vlastně už jen plynule prskáte kyselinu sírovou.

Obávám se, že Vy sám jste si vlastně nikdy ani žádný názor nevytvořil, Vaše role je být takový hlučný probruselský pózér a kašpárek.

27 6
možnosti
TP

Nenávist k bolševikům je dobrá, nikoliv záproná vlastnost

1 2
možnosti
DK

Dal jsem vám karmu Tomáši.

Dlouho jste se tu neukázal a vážně jsem začal přemýšlet, jestli se vám něco nestalo.

Děkuji za tradičně kvalitní blog R^

8 13
možnosti
Foto

Určitě se mu něco stalo. To už ale je dýl.

17 4
možnosti
JS

Problem je v tom, ze Zapad (EU, Brusel, media, skolstvi) je dnes vylucne pod kontrolou "progresivistu" , coz jsou ideologicky komuniste, at si rikaji Zeleni, Linke nebo jakkoli. Soucasni politicti vudci Zapadu jsou zestarli studentsti revolucionari, komuniste maoistickeho razeni (na pr. Barosso). To je pak tezke rozlisit, kteri komuniste jsou ti spatni a na kterou stranu se priklonit.

11 1
možnosti
PS

Dříve jsem velmi Kladnem hodnotil vaše názory týkající se diktátorského Putinovi Ruska a ukradeného Krymu , ale teď valn opravdu nerozumím. Migraci a islamizaci Evropy podporuje především napříč celou Evropou levice . Zelení a socialisté , neziskové organizace a úředníci z Bruselu , pro které neni problém pomoci propagandy a cenzůry ovlivňovat mínění tak , jako treba u brexitu nebo migrace. Pokud ČR neposlechne , je třeba ČR umravnit přes sankce a finanční toky. Je tohle ještě o demokracii v EU ? O svobodách lidí ? Prosazovat šíření islámu s jeho nedemokratický mi prvky do všech států EU ? Mezí mě , změny jste přistoupil na tuto levičaskou hru , která destabilizaci Evropy napomáhá zase jenom Putinovi. Kde byly tyto síly , když v Sierra Leone sekali dětem koncětiny a v Somálsku byl hladomor ? Vaše humanita je pokrytecká a zapomíná na své občany . Neni to jednobarevnel. Nemám rád Putinovo Rusko , nemám rád islám a nemám rád ani vás , který podporuje levici a žene nám se nelegální migranty na popud merkelové.

5 3
možnosti
PS

Omluva za překlepy , to víte , telefon občas odpočítává slova ta vás.

0 0
možnosti
Foto

K31a82r73e73l 85M15á70d84l32e

27. 8. 2016 16:22

Staří aktivní antikomunisté? To budou asi ti kdysi mladí aktivní komunisté, kteří jen vsadili svou existenci na špatné křídlo své rodné partaje. Ale v zájmu zachování svého duševního zdraví si článek nebudu rozklikávat, co kdyby to bylo nakažlivé i přes počítač.

10 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář