Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Kdybych věděl, že do Německa se infiltroval milión Rusů, z nichž někteří jsou schopni spáchat teroristický čin, že Němci "dovážejí" stále další a že Němci tlačí na ostatní země, aby si také nějaké Rusy vzali, tak se těch Rusů také bojím.

A kdybych naopak věděl, že všichni ti Evropané arabského původu nejsou v Evropě, ale ve svých zemích v Asii a Africe, kde v nějaké lokální válce zabijí 10 000 nevinných lidí, tak se jich nebojím. Přestože je to odsouzeníhodné. :-/

6 3
možnosti
DK

Já vám, Tomáši odpovím na to vaše PROČ ?

Protože většina vašich spoluobčanů má, díky Bohu, stále ještě zdravý selský rozum a dokáže rozlišit, co ho a jeho rodinu ohrožuje a co nikoli.

13 5
možnosti
ZH

Zdravý selský rozum? Myslíte ty, si zvolili Zemana prezidentem a Sobotku premiérem? ;-D

0 0
možnosti
MK

M53i51l10a98n 37K41e21s97l

31. 8. 2016 11:55

Kdyby Putin rozpoutal válku na Ukrajině,tak by už bylo po ní.Není blbý tak ji nerozpoutal.Vzal si jen to ,co je pro něj důležité.Co by dělal z rozkradenou Ukrajinou,prostoru má dost.

8 5
možnosti
OZ

Válka a Hybridní válka, kterou rusák na Ukrajině rozdmýchal, se poměrně hodně liší, ve všem....

4 2
možnosti
Foto

Pohádky bratří Grimmů jsou zábavnéjší.

11 6
možnosti
ZH

R^

Zřejmě neovládáte Macalovi počty. 200-300 je více než 10 000.

Ani neovládáte Macalův dějepis/zeměpis z 10 století, kterým se Macal i IS řídí. :-)

0 2
možnosti
JN

Není to jedno, jaké počty pan Tomáš neovládá?

2 0
možnosti
DN

Víte čeho se bojí malé dítě? Bubáka pod postelí. Víte čeho se bojí bubák? Chucka Norrise pod postelí. A víte čeho se bojí Chuck Norris? Putina pod postelí. ;-D

3 1
možnosti
JN

V přirovnáváte pana Tomasze k Chucku Norrisovi?

2 1
možnosti

Neměli bychom se začít bát i Švédů? Přece rozpoutali třicetiletou válku.

10 3
možnosti
Foto

Švédové za posledních 100 let někoho okupovali ? Nebo si jako rusové sami vyvraždili 22 milionů VLASTNÍCH občanů ?

0 1
možnosti
AD

Jen malá otázka. Započítal jste do těch 10000 mrtvých na Ukrajině i ty, co usmrtilo ukrajinské ostřelování např. Doněcku?

11 2
možnosti
Foto

J95a26n 88P11a18v75e25l72k34a

31. 8. 2016 10:35

Válku na Ukrajině rozpoutali EU a USA, když podpořili fašistický majdanský převrat proti demokraticky zvolenému prezidentovi. Když tato fašistická vláda spustila akce proti ruské části obyvatelstva, nenídivu, že rusko zasáhlo.

Je smutné kolik lidí podporuje tento fašistický puč a fašistickou vláduna ukrajině.

15 5
možnosti
VM

Vaše hloupost nezná mezí,kolik zabil Putin Evropanů?V ukrajinsko-ruské válce se "vyznamenaly" obě strany,Ukrajinu kritizuje i EU,kterou,Vy a Vám podobní ultralevičáci,oslavujete.

V současné době jsou největším nebezpečím islamisté,tím netvrdím,že v Rusku je vše ok,ale svádět na Putina,co dělal SSSR v dobách Stalina nebo Brežněva,je stejně tak stupidní,jako když Vaši bolševičtí předchůdci vyčítali Německu Hitlera,ale i komunisté mají více soudnosti než Vy.

Na Vás není nikdo zvědavý,jedině jako na kašpara.Vy jste jednou psal,že byste se rád setkal s N.Savčenkovovou,myslíte,že je na Vás zvědavá?V žádné válce,v podstatě,nejsou ani zlí ani hodní,tj.Váš pohled.Ukrajina nikdy součástí vyspělého Západu nebyla.

Když císař Ota Veliký tvořil západní Evropu,nikdy neuvažoval o začlenění byzantských států,kam tehdy patřila i Kyjevská Rus,na jejíž tradice navazují,jak Rusko tak Ukrajina.

Něco si přečtěte o historii v knihách,než začnete perlit.

17 5
možnosti
TP

Piutin zabil tisíce Evropanů.. tisíce..

0 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář