Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Pane anonyme, aneb podpisovači tohoto filozofického traktátu ! Moc Vás zdravím, zanořte se také do diskuse, ať můžeme trochu porovnat Vaše duchaplné odpovědi na krásné diskusní příspěvky. POkud se týká slohu, pravopisu a celkové stylizace blogu, jste hvězda!

Bohužel Váš názor na demokracii je scestný, ale nebudeme Vám ho brát. I lidé omezení na rozumu mají právo na plnohodnotný život. BUĎte ščťasten ve svých představách, ale nesnažte se je moc prosazovat, většina národa, to si dovoluji tvrdit, je podstatně rozumnější a chytřejší, než Vy !!! RvRvRv

8 4
možnosti
Foto

Škoda že k té" chytřejší části národa " vy nepatříte !;-D

0 2
možnosti
JL

"Je opravdu čas začít se angažovat. Být aktivní. Přemýšlet. Volit, hlasovat. ..."

Tak to jste napsal hezky a Němci to dnes dokázali :-)

12 1
možnosti
SH

ups ... to muselo zabolet R^

4 0
možnosti
VM

Peszyński,Vy sám jste nula,tak nenazývejte nikoho nulou a fašistou,jelikož sám nevíte,co tyto pojmy znamenají,že si pletete anarchii s demokracií,je Vaše blbost,neotravujte s tím lidi,běžte už někam.

Omlouvám se normálním lidem za svou emotivní reakci,ale s Peszyńskim nelze rozumně jednat.

7 4
možnosti
EH

Osobně nemám dojem, že by demokracie u nás nefungovala. Spíše naopak - určitě si vybavíte, že to není tak dávno, kdy byl posílen prvek tzv. přímé demokracie, a to volba prezidenta všemi oprávněnými voliči ČR. A pokud se nemýlím, tak jedině lidé jako vy se s touto volbou dosud nebyli schopni vypořádat. Aneb pokud nebyl výsledek podle vás, tak je to špatně.

Rovněž u Ústavy si nejsem vědom, že by nebyla dodržována (nebo chcete-li ctěna). Ano, nemusím v ní se vším souhlasit, ale byla přijata demokraticky prostřednictvím Parlamentu ČR (neboli dle principu zastupitelské demokracie) a o tom to je. Pokud víte o nějakém porušování, tak se obraťte na příslušné orgány.

Zkrátka jen ta vaše "skupinka" stále vyřvává tu svou jedinou "pravdu", o které navíc nejste schopni ani rozumným způsobem diskutovat. To je prostě fakt. Stejně jako my akceptujeme váš názor, tak i vy akceptujte náš názor a neurážejte nás, pokud se vám nehodí do krámu nebo není v souladu s tím vaším (když nebudu souhlasit s politikou Německa, neznamená to hned, že bych byl nácek). I o tom je demokracie. Přijde mi, že jen vy vám podobní mají utkvělou představu, že zde lidi nechtějí demokracii nebo ji nějak ohrožují. Omyl, nikdy zde nepanovala vyšší míra demokracie, než je tomu nyní a nepochybuji o tom, že by obyvatelé ČR chtěli něco jiného.

9 2
možnosti
Foto

Sliboval snad zeman,ze bude dělat ostudu ČR a EU ? Poskoka zaostalému Rusku ?! :-P

0 0
možnosti

Další článek z cyklu "Pláč kolaborantův".

8 5
možnosti
JF

To co nazýváte demokracií je vláda oligarchie, omezená tím, že o zásadních věcech se rozhoduje za zavřenými dveřmi v zahraničí. Čím dál víc lidí jí má plné zuby, zcela právem a naprosto důvodně, k ní necítí žádnou loyalitu. Snad brzo potáhne do pekla, kam patří.

5 3
možnosti
Foto

Kdo zachrání demokracii? No lidé jako je Merklová a jí podobní lídři EU asi ne, protože svým jednáním jí omezují, ale snad je jí v EU ještě dost na to, aby jim to lidé při volbách spočítali a tím pomohli tu demokracii ochránit.

11 1
možnosti
JL

A vy máte pocit, že u nás přestává fungovat demokracie? A v čem? Mě se jen zdá, že je tady nějaká názorová menšina, která si o sobě myslí, že jen oni jsou demokrati, a že s někým, kdo s nimi nesouhlasí, se vůbec nebudou bavit. A prostě jeho názory smetou ze stolu tím, že o něm řeknou, že je fašista, nácek, xenofob, vesničan, člověk bez vzdělání, buran, Putinův pohůnek a buhvíkdo ještě ovlivněný ruskou propagandou. :-P

17 1
možnosti
Foto

Já vím, jak na to. Budu volit Zemana.

9 2
možnosti
JN

J60o84s36e69f 95N10i10k47l

4. 9. 2016 17:38

..článek totiž vůbec není o demokracii, ale o zlé ruské propagandě a o té nejlepší prozápadní demokracii...rozhodně je pro čtenáře "velmi poučný", jenže Češi nejsou národ hlupáků a umí rozlišit o co vám (nebo vašemu "vodiči") jde...

9 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář