Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Tak tak, panicky strach je treba sirit z Rusu. Zadne rozptylovani se multikurnimi migranty a mirumilovnym islamem.

7 5
možnosti
Foto

Zaostalé totalitní rusko, nás okupovalo 40 let ! Ale běžence jsem u nás neviděl, ani sem žádný nechtějí...:-P

0 1
možnosti
JL

Já jen nevím, jak ti Rusové tu propagandu u nás vlastně šíří. Na Krymu to měli jednoduché, když byl pokrytý ruskou televizí a masmédii. To ale ČR není. Do ČT ani do ČRo se ruská propaganda nedostane, do nejčtenějších médií typu iDnes taky ne.

Takže jim zbývá spuniknews, aeronet a podobné weby, jejichž návštěvnost odhaduji cca 50x nižší než např. iDnes. Takže mi není jasné, jak vlastně u nás ty dezinformace šíří.:-P

6 4
možnosti
JN

V ČR používají placené agenty.

Například takový pan Tomáš. Ten předvádí tak zuřivou a nevěrohodnou protiruskou propagandu, že jediný myslitelný výsledek jeho úsilí, je posílení sympatií k Rusku.

18 2
možnosti
DB

vynikající článek..jen si prosím uvědomte, že i my v naší české kotlině jsme předmětem propagandy...jenže momentálně z druhé strany....a funguje přesně tak.....neuplyne týden, aby si američtí piloti výzvědných letadla na hranicích s Ruskem nestěžovali....že....se ruští piloti chovali nebezpečně a neprofesionálně........běžná subliminální propaganda USA u nás.......:-)

a přesně tak to je..každý vládce častuje své lidi svou propagandou.......aspoň víme , kdo je náš vládce......:-)

8 5
možnosti
ON

Zase špatně. Stěžují si nejvíc nikoliv američané ale pobaltské státy které rusko dost často provokuje.

3 4
možnosti
Foto

A v Oděse vraždil asi tak, kdo?

A co je divného na tom, že se Rusové dívali na ruskou.televizi? Já se v Polsku zase díval na tu českou.

15 7
možnosti
JF

V Oděse vraždil taky rusák, proč? Je přece zdokumentováno, že první, kdo začal vraždit byly proruské, ozbrojené bojůvky, které začaly střílet do průvodu fotbalových fans, na straně Ukrajiny...

5 6
možnosti
Foto

Pravda, pokud hodnotíme zaujatost autora, pak je asi jedničkou.

5 2
možnosti
LV

Na Krymu nebyla ukrajinská TV a rozhlas?

A svržení řádně zvoleného ukrajinského prezidenta střílením v parlamentu a na náměstí je nový, inovativní způsob demokracie?

Požadujete jako hlavní téma nyní opakování referenda na Krymu?

Mají lidé právo na sebeurčení?

19 6
možnosti
Foto

Autonomní republika Krym byla de iure i de facto pevnásoučást Ukrajinské republiky. Ukrajinská ustava v č.l. 92odst. 13 a 18y jasně stanoví, že státní hranice a teritoriálnístruktura země mohou být určeny a ustanoveny pouze a jenomukrajinskými zákony. Ústava neupírá lidu možnost rozhodnout o těchtozáležitostech formou referenda, nicméně toto referendum musí být vyhlášenopříslušnými státními orgány, a jelikož se jedná o záležitostdotýkající se celého státu, musí mít taktéž možnost se k němu vyjádřitvšechny osoby, které jsou nadány volebním právem. Referendum vyhlášené krymskýmparlamentem tak v otázce zákonnosti selhává v několika aspektech –nevyhlásil jej k tomu legitimní státní orgán a možnost zúčastnit sejej byla omezena striktně na obyvatele krymské oblasti. Dále došlo k porušení Vídeňské úmluvyo smluvním právu z roku 1969, Charta OSN, a to ji v druhémodstavci prvního článku.

1 5
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář